Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

BARDZO PILNE!!!!!!

Dwa sznaucery samce do adopcji, miniatura Maksio i olbrzym Falko. Psy bez rodowodów - przed adopcją będą wykastrowane.

Wychowane w mieszkaniu, z kotami. Nie niszczą i nie brudzą, nie hałasują pod nieobecność właścicieli. Falko (około 7 lat) ma padaczkę, ataki ustały po dołączeniu Maksa (3 lata), więc są do adopcji tylko razem. Zsocjalizowane, mieszkają teraz w centrum miasta, ładnie chodzą na smyczy. Psy są zadbane, łagodne, Falko jest nieco bojaźliwy w stosunku do obcych, ale nie wykazuje agresji, za to Maksio chętnie pełni honory pana domu – przychodzi na pieszczoty i jest bardzo towarzyski. Dom najchętniej bez małych dzieci.

Częstochowa
Kontakt : 728 712 883

PROSZĘ ROZSYŁAJCIE
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.338389649525983.84859.106101606088123&type=3

Za kilka dni stracą dach nad głową, ja sobie nie wyobrazam tych psów w hotelowym kojcu :(

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jest jakaś masakra - nie wiem co zrobić - przecież oni sobie nie dadzą rady w kojcu żadnym :( teraz siedzą na kapanach w ciepełku, marzli nawet jak wyszli na dwór na zdjęcia :( czasu jest mało - nie wiadomo dokładnie ile, ale góra tydzień :(

Posted

mam pytanko...:) czy miałyście do czynienia z dystrofią (zwapnienie) zrębu rogówki u psa? na internecie napisane, że to nie uleczalne:( z kolei weterynarz, u którego byłam z Lunką przepisał kropleki ze sterydem i leczy...powiedział mi, że powinno się wycofać:(

Posted

o rany Marzena bladego pojęcia nie mam co to jest! :shake: ale brzmi przerażająco!

dla tego okruszka szukamy tymczasu albo domu - własnie zaczęła cieczkę jak na złość :cry: jest maluteńką sznupką, ma 4 lata, 3 razy rodziła... jest wylękniona, boi się obcych, a najbardziej mężczyzn

Posted

jest tu niedaleko mnie... byłyśmy dziś z Ulką12 porobić zdjęcia i ech... gdyby nie ta jej cieczka i swiezo po kastracji Dżordż to bym ją zabrała, a jakby Bafi znalazł dom to zabrałybysmy ją do Uli, im szybciej tym lepiej bo to jest zwyczajne pozbywanie się psiaków z pseudo pod przykrywką... ech szkoda gadać... ale malutka nie powinna tam długo zostać...

Posted

Z gminy Poddębice przyjechał do nas duży, czarny pies podobny do sznaucera. Podczas badania weterynaryjnego okazało się, że ten stary, ponad dziesięcioletni pies jest prawie całkowicie ślepy. Miejmy nadzieje , że tylko zawieruszył się swojemu panu i ten odszuka go u nas. Niestety , często trafiają do nas porzucone, stare psy. Bezduszni właściciele pozbywają się schorowanych zwierząt.

[FONT=verdana]Łódź Kosodrzewiny 56 lok. 2 tel. 42 671 34 49 tel. kom. 501 066 519.[/FONT]
[FONT=verdana]Wojtyszki 18 Gmina Brąszewice tel. 509 706 610.[/FONT]
[FONT=verdana]Adres maillowy w sprawach adopcyjnych: [email protected][/FONT]