Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

Cybisek:

https://picasaweb.google.com/105403799412769020996/Cybis448581BoksNr23OpiekunWojtekKapuscik

Cybis ma opiekuna na stałe, nie ma go na dogo, ale podpytałam ostatnio i mówi, ze Cybis jest grzeczny, ładnie chodzi na smyczy i jest bardzo zrównoważony, co by za psa nie spotkał, to nie jest w stanie wytrącić go z równowagi, zachowuje spokój w każdej sytuacji. Przyjacielsko nastawiony do wszystkich. Nie jest ADHDowcem, jest raczej średnio aktywny.
I nie wiem czy mi się tylko zdaje, ale mam wrażenie, że schudł :(

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']boscy są!!!! ten bez brody to nie bardzo sznaucerowato wygląda, ale to bracia?[/QUOTE]

nie :) nie wiem który jest starszy ale jeden ma 6 a drugi 9 miesiecy.

Posted

[quote name='Dorin91']
Cybis ma opiekuna na stałe, nie ma go na dogo, ale podpytałam ostatnio i mówi, ze Cybis jest grzeczny, ładnie chodzi na smyczy i jest bardzo zrównoważony, co by za psa nie spotkał, to nie jest w stanie wytrącić go z równowagi, zachowuje spokój w każdej sytuacji. Przyjacielsko nastawiony do wszystkich. Nie jest ADHDowcem, jest raczej średnio aktywny.
I nie wiem czy mi się tylko zdaje, ale mam wrażenie, że schudł :([/QUOTE]

no własnie widziałam te foty na picasie i też się zmartwiłam, że zmarniał bardzo :( niech już przyjdzie wiosna :(

Posted
Posted

i jeszcze taki "kłopot" mamy :( sprawa pilna bo mała może trafić do schroniska :placz:

http://dosercaprzytulpsa.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=132:klementynka&catid=35:artyku&Itemid=58

Myszków
[FONT=arial]Klementynka -suczka, okolo 6-7 lat. [/FONT]
[FONT=arial]Sunia została znaleziona 19.02.2012 na ul. Jana Pawła.[/FONT]
[FONT=arial]W dniu dzisiejszym została znaleziona właścicielka zguby. Jednak z uwagi na stan zdrowia właścicielki, sunia nie może wrócić do domu. [/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial]Tak więc Klementysia szuka nowego domku. Jest nieco zapasiona, przy około 35 cm, waży 17,5kg, i ma bardzo zaniedbaną, rzadką sierść. Być może ma chorą tarczycę.[/FONT]
[FONT=arial]Nie jest na pewno szczenna - zrobiono USG. [/FONT]
[FONT=arial]W przypadku zainteresowania sunią prosimy o kontakt pod numerem telefonu: [FONT=arial]515 131 350[/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']i jeszcze taki "kłopot" mamy :( sprawa pilna bo mała może trafić do schroniska :placz:

http://dosercaprzytulpsa.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=132:klementynka&catid=35:artyku&Itemid=58

Myszków
[FONT=arial]Klementynka -suczka, okolo 6-7 lat. [/FONT]
[FONT=arial]Sunia została znaleziona 19.02.2012 na ul. Jana Pawła.[/FONT]
[FONT=arial]W dniu dzisiejszym została znaleziona właścicielka zguby. Jednak z uwagi na stan zdrowia właścicielki, sunia nie może wrócić do domu. [/FONT][FONT=arial]Tak więc Klementysia szuka nowego domku. Jest nieco zapasiona, przy około 35 cm, waży 17,5kg, i ma bardzo zaniedbaną, rzadką sierść. Być może ma chorą tarczycę.[/FONT]
[FONT=arial]Nie jest na pewno szczenna - zrobiono USG. [/FONT]
[FONT=arial]W przypadku zainteresowania sunią prosimy o kontakt pod numerem telefonu: [FONT=arial]515 131 350[/FONT][/FONT]

Jezu! 17,5 kg!!! jak te małe łapki to dźwigają?!

Posted

[quote name='malawaszka']z tego co wiem to Goja ma już dom[/QUOTE]

:) nic nie było napisane:(
jeśli strona nie jest aktualizowana, to istnieje duże prawdopodobieństwo, ze pozostałych psów też już tam nie ma:)