Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
Bunia ma straszny łupierz (tak się to pisze?) Olcia kąpieluje ją w szamponbie leczniczym i juz jest trochę lepiej, ale Bunia strasznie się wścieka.

Luka a spróbuj dodawać po łyżeczce oliwy z oliwek (albo dobrego oleju jadalnego) do jedzenia albo odrobinę sienmienia lnianego.

Posted

Bunia jakoś się kołacze. Już nawet bez smyczki nie pędzi w swiat tylko się pinuje Olci albo Mamby, Drepcze drobnymi kroczkami i śmiesznie przeskakuje przez trawkę. Żyje.

Posted

elmira dzieki , że pamiętasz o mojej Buni. Nie wiem tylko czy ona jest do oddania. Poznała już rozkład mieszkania i wie jak wychodzić gdy się zaklinuje. Wie gdzie miski, i jej kocyk. Ona tylko nie wie czy żyje. Mój syn mówi, że to zombi. :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
elmira dzieki , że pamiętasz o mojej Buni. Nie wiem tylko czy ona jest do oddania. Poznała już rozkład mieszkania i wie jak wychodzić gdy się zaklinuje. Wie gdzie miski, i jej kocyk. Ona tylko nie wie czy żyje. Mój syn mówi, że to zombi. :evil_lol:

E, na pewno jej dobrze i wie, że żyje:)

Posted

A przy tym zważcie, jaką ma grzyweczkę>Gacunia z grzyweczką.I proszę na wszystko, okazujcie szacun ulubienicy Luki, bo jak nie, to może być kiepsko.Elmi, nie ryzykuj.:evil_lol: Ale ona naprawdę jest po prostu śliczną, kochaną staruszeczką.

Posted

Bunia ma się całkiem dobrze, choć czasem myślę że ją coś boli - tak dziwnie się kładzie.
Większość czasu Bunia przesypia zwinięta w kłebek, zawsze tam gdzie się jej najmniej spodziewam. Trudno ją przekonać do spania na kocyku. Dopiero wieczorem drepcze na swoje miejsce.To taki bardzo nie kłopotliwy piesek.

Guest Elżbieta481
Posted

Pisałaś,że ona ma guzki-może one się uaktywniły?
Taka mała,stareńka bidula-tak mi jej żal choć wiem,że miała szczęście trafiając na Ciebie..
E/W

Guest Elżbieta481
Posted

Jesteś jednym z najlepszych-najmądrzejszych ludzi jakich mamy zaszczyt poznać choć tylko w świecie internetu.
Jeśli faktycznie uaktywnił się i będzie ją bolało- będziesz wiedziała jak jej pomóc.
waldi481