Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moim zdaniem trzeba pognebic gmine w interesie nastepnych psow ktore sie tam pojawia nie ma mozliwosci zabrania wszystkich i nie mozna za nich zalatwiac tego,im wiecej i czesciej do nich bedziemy dzwonic to wieksza szansa ze zaswita w ich mozgach ze trzeba cos z tym zrobic

Posted

moze napisz tel. tej gminy tzn.wydzialu ohrony srodowiska-ja chetnie podzwonie.jesli chodzi o hotelik w zalesiu to napiszcie do jayo,moge zaprowadzic jesli uzgodnicie miejsce bo to niedaleko mnie.niestety 600 zl za obie suki ,kojce bez spacerow.

Posted

mtf zalesie napisał(a):
moze napisz tel. tej gminy tzn.wydzialu ohrony srodowiska-ja chetnie podzwonie.jesli chodzi o hotelik w zalesiu to napiszcie do jayo,moge zaprowadzic jesli uzgodnicie miejsce bo to niedaleko mnie.niestety 600 zl za obie suki ,kojce bez spacerow.

Tel.do gminy 048 32-13-021
Tel.do ZGK 048 32-13-091
Ponieważ w obu przypadkach zostałam potraktowana bardzi nie uprzejmie i lekceważaco poprosiłam moich rozmówców o podanie danych osobowych,nie wiem tylko czy moge je udostepnić na forum?

Posted

Beata M napisał(a):
Tel.do gminy 048 32-13-021
Tel.do ZGK 048 32-13-091
Ponieważ w obu przypadkach zostałam potraktowana bardzi nie uprzejmie i lekceważaco poprosiłam moich rozmówców o podanie danych osobowych,nie wiem tylko czy moge je udostepnić na forum?

nie za bardzo ale na pm raczej tak, bo to sa pracownicy administracji, nie sa wiec os.anonimowymi (fizycznymi) w tej sprawie ze względu na stanowiska i funkcje.

Posted

Kochani,

Czy dobrze zrozumiałam że sunie mogą pozostać w schronisku jeszcze ok 2 tygodnie?

Czy są miejsca w tym hoteliku u Megii pod Warszawą?

Jeśli można by było sunie przewieźć do hoteliku 9 października ( to dla mnie jedyny wolny dzień w tygodniu ) to mam wstępną deklarację od mojego taty że moglibyśmy po nie pojechać i zawieźć je do hoteliku.

Pozdrawiam Was ciepło,

Ola

Posted

Jutro zadzwonie i zapytam czy sunie już po sterylce i kiedy można je zabrać do hoteliku.
Mała ma zapewniony tymczas.

Mamy dwie deklaracje mc dla pozostałych suczek::multi::multi::multi:
mtf zalesie 50zł
Ammounie 50zł
WIELKIE DZIĘKI DZIEWCZYNY:loveu:

Zbieramy dalej deklaracje:multi: i bardzo prosimy o ogłoszenia,może któraś suczka kogoś zauroczy i znajdzie domek wczesniej:Dog_run:

Posted

Hotelik dla pieska wielkości benka kosztuje 15zł za dobę!
Daje to miesięczną kwotę 450zł.
Napiszcie proszę do megii1 z pytaniem,czy będzie miała miejsce wolne...możecie nazbierać pieniążki,a nie bedzie miejsca...zapytajcie,może uda się je zarezerwować!

A sunia,biała i duża bardziej przypomina mastifa pirenejskiego niż benka,ale co tam...i tak podciągniemy ją pod benki!
Czy dałyście już informację o suni na wątku benków?
Paulina umieści ją na NK!...to też szansa!

Posted

Kochani,

Rozmawiałam z Megii i u niej wygląda to następująco:

1 Jeśli znalazłby się dom dla Kluski wtedy byłoby jedna duża buda wolna, w której spokojnie zmieściłyby się nasze sunie. http://images41.fotosik.pl/201/06a2704dbb4b5788med.jpg

2 Jeśli ktoś udostępniłby tymczasowo budę dla naszych suniek, to można by ją wstawić do kojca Vertera i mogłyby być razem z nim w kojcu.

Koszt pobytu razem z karmą to 15 dla dużej suni i 12 dla małej.

Ja mam wstępną deklarację od mojego taty że moglibyśmy pojechać 9.X po sunie do Radomia i zawieźć je do hoteliku Megii.

Ile jeszcze sunie mogą pozostać w schronie?

Pozdrawiam,

Ola

Posted

Kochani,

Rozmawiałam jeszcze raz z Megii.

Powiedziała, że gdyby udało się nam załatwić tymczasowo średnią budę dla Kluski, to Kluska mogłaby zamieszkać w kojcu razem z Werterem a nasze sunie mogłyby mieć wspólną dużą budę w kojcu z Brutusem.

Gdyby mieszkały we wspólnej budzie to koszt byłby niższy:

14zł i 11zł.

Pozdrawiam ciepło,

Ola

Posted

Ammounie napisał(a):
Kochani,

Rozmawiałam jeszcze raz z Megii.

Powiedziała, że gdyby udało się nam załatwić tymczasowo średnią budę dla Kluski, to Kluska mogłaby zamieszkać w kojcu razem z Werterem a nasze sunie mogłyby mieć wspólną dużą budę w kojcu z Brutusem.

Gdyby mieszkały we wspólnej budzie to koszt byłby niższy:

14zł i 11zł.

Pozdrawiam ciepło,

Ola

U Megi napewno będą mialy super warunki! 9X to napewno termin w którym sunie powinny opuscić schronisko.Wspaniale Ola,że mozesz je zawieść:loveu:

Teraz pozostaje problem kasy....potrzeba nam 750zł/mc
mamy narazie 100zł
Potrzebne nam deklaracje,może jakaś składka jednorazowa na zakup budy dla Kluski,może Megi zgodzi się jakoś rozliczyć bude na stawki dobowe?

Posted

W schronisku naprawde nie ma miejsca.Już pisałam,że był problem w niedziele,zeby suczki umieścić.One napewno nie moga tam zostać.
Schronisko zrobiło bardzo dużo,suczki są wysterylizowane,mają bardzo dobrą opieke weterynaryjną,nie są głodne.Ale od początku było powiedziane,ze jak tyko dojda do siebie opuszczą schron...

mtf zalesie nie wyobrażam sobie,ze moze sie nie udać...co ja mam zrobić obebrać je po zabiegu ,małą zawieść do mojej mamy do domu a duze suczki odstawić na stacje w Jedlance i powiedzić sorry ale się nie udało?