Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewelina.w38']dziewczyny to moze zrobię ten ksiazkowy bazarek? tylko, że będę go dzielić na jeszcze jedną Sunię, która właśnie trafiła megii1 :smile:. jej wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/przerazone-malenstwo-ma-dt-u-megii-prosimy-o-pomoc-w-transporcie-ogloszeniach-146710/index11.html

A nasze bidulki gdzie wkońcu trafią?

Ewelina ja też mam kilka rzeczy na bazarek,moze prześle Ci zdjecia i zrobisz wspólny mega-bazar a zysk podzielimy po równo miedzy nasze sunie i maleństwo,które jest u Megii?

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani,

Gos, Emilia dziękuję za wsparcie i cenne sugestie!

Ewelino, chciałybyśmy z Beatą aby sunie trafiły do Megii. Suczki potrzebują socjalizacji, kontaktu z człowiekiem, potrzebują odbudować swoje zaufanie do ludzi i czujemy że u Megii będzie to możliwe. Będą miały większe szanse na adopcję.

Rozmawiałam dziś z Megii i powiedziała że nawet jeśli zrezygnujemy to nic się nie stanie, więc na razie mamy rezerwację :multi:

Potrzebna nam jednak:

a ) Rodzina adopcyjna dla Kluski ( Kluska to sunia rezydująca obecnie u Megii )

b ) lub buda dla Kluski

gdyż na dzień dzisiejszy nie ma 2 wolnych bud dla naszych suniek. Kluska mieszka w dużej budzie w której spokojnie zmieściłyby się razem nasze sunie, stąd potrzeba budy a najlepiej rodziny adopcyjnej dla Kluski.

Ewelino nie znamy na razie imion suniek. Zapytam się ich jak się z nimi zobaczę w piątek ;)

Czy jeśli zgłoszę się do schroniska w piątek 9.X to będą wiedzieli o kogo chodzi? Jaki jest adres schroniska?

Podsumowanie deklaracji na dziś:

mtf zalesie 50zł
Ammounie 50zł
agat21 20zł
MAMA Ammounie 50zł
Tata Ammounie 50zł
Ella ( od Ammounie ) 50zł :multi:

jednorazowe:

Jurek ( od Ammounie ) 100zł :multi:
Krzyś ( od Ammounie ) 150zł :multi:
agat21 30zł-na zakup budy jeśli sunie pojadą do Megii

Anhanta 100zł ( jednorazowo czy miesięcznie? )

Pozdrawiam Was ciepło,

Ola

Posted

Beata M napisał(a):
Ewelina ja też mam kilka rzeczy na bazarek,moze prześle Ci zdjecia i zrobisz wspólny mega-bazar a zysk podzielimy po równo miedzy nasze sunie i maleństwo,które jest u Megii?

No spoko, tylko podeślij zdjecia i ceny za te przedmioty a wystawimy je razem. Przesle ci na pm mojego maila.

Posted

Ammounie napisał(a):
Zamieściłam ogłoszenia dla suniek i Kluski na:

gumtree i

adopcje.org

Czy to się tak robi?

Dokładnie:) Ale napisz do Piromanki to pomoże porobić więcej ogłoszeń:)

Posted

[quote name='gos']Witajcie,

Mogę wspomóc sunie rysunkowo. Pomysł jest taki: jeśli ktoś zamówi u mnie portret psa i wskaże, że kasa ma pójść na Sunie, to ja przelewam wpływ na ich konto.

Więcej tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/rysunkowy-bazarek-gos-zamow-portret-zwierzaka-147781/#post13072988

Zapraszam!

DZIEKUJEMY:loveu: Wspaniały pomysł!
Kto chce mieć swojego zwierzaka na ścianie:razz:

Posted

Kochani,

Jest nowa deklaracja:

Dominika 30zł miesięcznie :multi:

mtf zalesie 50zł
Ammounie 50zł
agat21 20zł
MAMA Ammounie 50zł
Tata Ammounie 50zł
Ella ( od Ammounie ) 50zł
Dominika ( od Ammounie ) 30zł

jednorazowe:

Jurek ( od Ammounie ) 100zł
Krzyś ( od Ammounie ) 150zł

Anhanta 100zł ( jednorazowo czy miesięcznie? )

Czy jeśli zgłoszę się do schroniska w piątek 9.X to będą wiedzieli o kogo chodzi? Jaki jest adres schroniska?

Potrzebujemy jeszcze:

a ) Rodziny adopcyjnej dla Kluski ( Kluska to sunia rezydująca obecnie u Megii )

b ) lub budy dla Kluski

gdyż na dzień dzisiejszy nie ma 2 wolnych bud dla naszych suniek. Kluska mieszka w dużej budzie w której spokojnie zmieściłyby się razem nasze sunie, stąd potrzeba budy a najlepiej rodziny adopcyjnej dla Kluski.

Pozdrawiam Was ciepło,

Ola

Posted

Jest nowa deklaracja:

Dariusz 50zł miesięcznie

mtf zalesie 50zł
Ammounie 50zł
agat21 20zł
MAMA Ammounie 50zł
Tata Ammounie 50zł
Ella ( od Ammounie ) 50zł
Dominika ( od Ammounie ) 30zł
Dariusz ( od Ammounie ) 50zł

jednorazowe:

Jurek ( od Ammounie ) 100zł
Krzyś ( od Ammounie ) 150zł
Anhanta 100zł

czyli mamy 350zł miesięcznie + 350zł na pierwszy miesiąc = czyli na pierwszy miesiąc już prawie mamy :multi:

Posted

Kochana Piromanko,

Sunie będą od 9 X mieszkały tymczasowo u Megii, napisałam do niej czy zgodziłaby się aby w ogłoszeniach podać do niej kontakt na priv. Czekam na odpowiedź. Jeśli nie możesz podać kontakt do mnie.

Moc miłości,

Ola

Posted

Powodzenia dziewczynki:

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! - Offer.pl - ogłoszenia drobne

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!!, Warszawa, Mazowieckie

CentrumOfert.pl - Darmowe Ogłoszenia - Psy

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! - Warszawa - Zwierzęta - Radom

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!

Ogłoszenia Sprzedam - PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!!

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! | Neeon.pl

Sunie są bardzo stęsknione kontaktu z cz / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! / Psy > Pozostałe - Warszawa, Radom

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Ogloszenia

Pilne trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu | i-Bazar.pl

Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse

Dom i Ogród Zwierzęta &raquo Żywe zwierzęta | PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl

Ogłoszenie: PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!!PILNE! Trzy sunie uratowane z ulic...

TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia

Ogłoszenie nr 2251 - PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!!

Ogłoszenia Najpewniej.pl - PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! - Wielorasowe

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!!

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Ogłoszenie: PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!!

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy

Wszystkie miasta >> Zwierzęta

Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń

Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka

Oddam za darmo | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl

Zwierzęta - Ogłoszenia

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.!!

Cała Polska, Ogłoszenia Polska: PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA

Piękna,młoda,spokojna suczka szuka domu!!

warszawa.cwirek.pl - bezpłatne ogłoszenia

Ogłoszenia Zwierzęta Psy koty płazy gady ptaki gryzonie konie

PILNE! Trzy sunie uratowane z ulicy szukaja domu!! :: (S004682) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się

Sprzedam Warszawa zwierzęta • Ogłoszenia Szerlok.pl