Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewelina.w38 napisał(a):
CZy pieniądze z bazarku wpłyneły?

Tak! Dziękujemy Ewelino!

Zrobiłam update na pierwszej stronie, ale ad kilku dni nie mogę edytować pierwszej strony. Nie wiem dlaczego.

Moc miłości

Posted

Ewelina.w38 napisał(a):
Jak tam nasze kudlaczki sie miewaja?

Nasze suńki mają się dobrze, nic im nie potrzeba oprócz cudownych stałych domków! :-) Cudowne kochające domki gdzie jesteście? Święta już tuż tuż!

Posted

Ewelina.w38 napisał(a):
a jak z kasa na hotele? mało?

Ewelino, zaraz będę zbierać deklaracje na ten miesiąc, ze stałych deklaracji i dodatkowych datków wszystko opłacimy. Tylko kochających domków nam teraz potrzeba :-)

Chciałabym zrobić dalsze rozliczenia na pierwszej stronie wątku Tinusi, ale przy jakiejkolwiek próbie edycji postów pokazuje mi się komunikat "Bład na stronie". Co z tym zrobić?

Posted

mtf zalesie napisał(a):
czy ktos sprawdza stan tiny w tym hotelu w serocku.mozesz napisac ile tam placimy

MTF Zalesie,

Tinusia ma się dobrze, ma już inne podejście do dotyku i uśmiechniętą mordkę, co widać na zdjęciach. Jestem w stałym kontakcie telefonicznym z Megii.

Dziś miałam ją odwiedzić razem z Gos, ale mam wysoką gorączkę i leżę w łóżku. Pewnie Gos zamieści jakieś nowe zdjęcia po wizycie u Megii i Darka.

Pozdrawiam ciepło

Posted

Mam też cudowną wiadomość od Ani i Lusi!

Tymczas Lusiowy u Ani miał być tylko do końca grudnia, ale dziewczyny tak się pokochały że Ania wcale nie chce oddać Lusi, no chyba że do cudownego, kochającego domku z ogrodem! Także szukamy nadal cudownego domku dla Lusieńki, ale nie mamy już żadnych ograniczeń czasowych!

Posted

[quote name='mtf zalesie']czy ktos sprawdza stan tiny w tym hotelu w serocku.mozesz napisac ile tam placimy[/QUOTE]

Wklejone z wątku Tinusi:

[quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Wyściskałam dziś Tinkę przy okazji wizyty u Borysa - mała jest niezmiennie bardzo radosna i żywa. Biega sobie z innymi psiakami i zachowuje jak główna szycha;-)
Niestety, zdjęcia robiłam jak już było ciemnawo, więc muszę przejrzeć, czy na którymś wyszła ładnie.[/QUOTE]