Laura1108 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Poszłą moja wpłata 19.11 w razie co :) Quote
Ammounie Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Laura1108 napisał(a):Poszłą moja wpłata 19.11 w razie co :) Wpłata dotarła dziękujemy za wsparcie suniek! Quote
Ammounie Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 AnnaA napisał(a):Trzymamy kciuki za domki dla sunieczek. Tak, tak najlepsze domki dla sunieczek pod choinkę poprosimy! :-) Quote
Ammounie Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ponownie podlinkowane banerki Dziękujemy Feigned! Quote
Ewelina.w38 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 CZy pieniądze z bazarku wpłyneły? Quote
Ammounie Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):CZy pieniądze z bazarku wpłyneły? Tak! Dziękujemy Ewelino! Zrobiłam update na pierwszej stronie, ale ad kilku dni nie mogę edytować pierwszej strony. Nie wiem dlaczego. Moc miłości Quote
Piromanka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Kochane Aniołki, mam nadzieje, że nie pogniewacie się za mały OT: http://www.dogomania.pl/threads/174265-Trzy-w-jednym-Horror-koszmar-tragednia-POMOCY-Sunia-umiera Quote
Ammounie Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Moc miłości do Misia i Pyzuni. Słodkich snów Quote
Ewelina.w38 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jak tam nasze kudlaczki sie miewaja? Quote
Ammounie Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):Jak tam nasze kudlaczki sie miewaja? Nasze suńki mają się dobrze, nic im nie potrzeba oprócz cudownych stałych domków! :-) Cudowne kochające domki gdzie jesteście? Święta już tuż tuż! Quote
Ammounie Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):a jak z kasa na hotele? mało? Ewelino, zaraz będę zbierać deklaracje na ten miesiąc, ze stałych deklaracji i dodatkowych datków wszystko opłacimy. Tylko kochających domków nam teraz potrzeba :-) Chciałabym zrobić dalsze rozliczenia na pierwszej stronie wątku Tinusi, ale przy jakiejkolwiek próbie edycji postów pokazuje mi się komunikat "Bład na stronie". Co z tym zrobić? Quote
Ewelina.w38 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 napisz do moda najlepiej. Jak ty nie bedziesz mogła tego edytować niech on to zrobi. Sprawdz tylko kto "nadzoruje" w tym temacie. Quote
mtf zalesie Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 czy ktos sprawdza stan tiny w tym hotelu w serocku.mozesz napisac ile tam placimy Quote
mtf zalesie Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 juz przeczytalam 11 zl,kiedy ktos tam byl ostatnio Quote
Ammounie Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 mtf zalesie napisał(a):czy ktos sprawdza stan tiny w tym hotelu w serocku.mozesz napisac ile tam placimy MTF Zalesie, Tinusia ma się dobrze, ma już inne podejście do dotyku i uśmiechniętą mordkę, co widać na zdjęciach. Jestem w stałym kontakcie telefonicznym z Megii. Dziś miałam ją odwiedzić razem z Gos, ale mam wysoką gorączkę i leżę w łóżku. Pewnie Gos zamieści jakieś nowe zdjęcia po wizycie u Megii i Darka. Pozdrawiam ciepło Quote
Ammounie Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Mam też cudowną wiadomość od Ani i Lusi! Tymczas Lusiowy u Ani miał być tylko do końca grudnia, ale dziewczyny tak się pokochały że Ania wcale nie chce oddać Lusi, no chyba że do cudownego, kochającego domku z ogrodem! Także szukamy nadal cudownego domku dla Lusieńki, ale nie mamy już żadnych ograniczeń czasowych! Quote
Ammounie Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='mtf zalesie']czy ktos sprawdza stan tiny w tym hotelu w serocku.mozesz napisac ile tam placimy[/QUOTE] Wklejone z wątku Tinusi: [quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Wyściskałam dziś Tinkę przy okazji wizyty u Borysa - mała jest niezmiennie bardzo radosna i żywa. Biega sobie z innymi psiakami i zachowuje jak główna szycha;-) Niestety, zdjęcia robiłam jak już było ciemnawo, więc muszę przejrzeć, czy na którymś wyszła ładnie.[/QUOTE] Quote
lilith27 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/175359-Szorstka-i-ruda-czyli-8-5-kg-wagi-przesympatycznego-znajduszka zapraszam na wątek rudziaszki, która spotkałam woczoraj u Anny Quote
Recommended Posts