Lionees Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 tanitka napisał(a):szeleczki wysłałam, ale nie pomyślałam, ze mam sweterki takie maciupeńkie do oddania. Nie sa tak piękne jak różowy dresior, ale moze by też się przydały emeryciom?:razz: Serdecznie dziękuję za szeleczki Tanitko:loveu: A sweterki bardzo by się przydały,bo Niunia(przyjechała do mnie 19 marca) nawet na początku u mnie chodziła w sukieneczce z polarku(mój mąż Jej uszył:razz:,bo ja to lewe ręce mam do wszystkiego...no prawie do wszystkiego:diabloti:),bo to takie trzęsidupki są:mdrmed: Quote
rita60 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Renata5 napisał(a):Serdecznie dziękuję za szeleczki Tanitko:loveu: A sweterki bardzo by się przydały,bo Niunia(przyjechała do mnie 19 marca) nawet na początku u mnie chodziła w sukieneczce z polarku(mój mąż Jej uszył:razz:,bo ja to lewe ręce mam do wszystkiego...no prawie do wszystkiego:diabloti:),bo to takie trzęsidupki są:mdrmed: Maz uszył:-ono to masz skarba w domu:razz: Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='rita60']Maz uszył:-ono to masz skarba w domu:razz: E,tam zaraz skarba:p.Wziął SE księżniczkę co ma lewe ręce do roboty to musi robić za nią:diabloti:.Przeca widziały gały co brały:mdrmed: No i wielkie mi uszycie:roll:.Uciął z za małej bluzy syna rękaw,podwinął tu i tam,trochę wyciął,przyciął i zszył...wielkie mi co:diabloti:. Ale efekt fajny:loveu: http://img140.imageshack.us/img140/9062/zdjcie1716.jpg Sukienusia jest już za ciasna:roll: na Niunię,więc będzie na Majeczkę;) Quote
sleepingbyday Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dowiedziałam się o chętnym na jakąś starą dziadygę :loveu:, dlatego pytam. na razie zgłosiłam jamnika ze szczecina, tego co kostucha mu w kark dyszy. te zdjęcia w barbie-dresie mnie rozwaliły. bo w środku dresu - bezzębna, ślepa geriatria, a nie cycata "blądyna" :evil_lol:. Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='sleepingbyday']dowiedziałam się o chętnym na jakąś starą dziadygę :loveu:, dlatego pytam. na razie zgłosiłam jamnika ze szczecina, tego co kostucha mu w kark dyszy. te zdjęcia w barbie-dresie mnie rozwaliły. bo w środku dresu - bezzębna, ślepa geriatria, a nie cycata "blądyna" :evil_lol:. A ta osoba ma jakieś inne zwierzaki,bo mam taka dziadygę na dt i za cholere nie może zgodzić się z moim psem,dlatego musi znaleźć dom bez psów(koty mogą być).To taki przerośnięty ratlerek,z 5 kg teraz waży To jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratlerek-u-renaty5-pilnie-szuka-ds-pomocy-w-ogloszeniach-12-zl-na-allegro-wwa-141581/?highlight Quote
sleepingbyday Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 żeby nie było, ze jestem cham i prostak :eviltong: - odpowiedziałam na pw Quote
Negri_2008 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Cioteczki, sprawa jest bardzo ważna. To jest wątek suczek, które były pod opieką dr Klamczyńskiego w Wołominie. Wszyscy lub prawie wszyscy o nim słyszeli. On prawie doprowadził do śmierci benia Trevora, który walczy z życiem. Do dzisiaj rano były tam jeszcze inne sunie; między innymi jedna świeżo po sterylce druga z raną w boku. Dzis o 8 rano zostały zabrane odwiezione przez Kalmke do Celestynowa. Dla potrzeb transportu podano im sedalin i za ogony jak worki kartofli wrzucono do samochodu.:diabloti: Chcemy je zabrać dziś/jutro z Celestynowa i umieścić w płatnych dt ale nie mamy funduszy. Prosimy o wsparcie Zajrzyjcie proszę... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/potrzebne-deklaracje-bazarki-inaczej-suki-zgina-146056/ Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='sleepingbyday']żeby nie było, ze jestem cham i prostak :eviltong: - odpowiedziałam na pw Boże broń!:-o nawet nie śmiałabym tak pomyśleć:diabloti::loveu: Po prostu napisałam pw,bo myślałam,że nie zajrzysz prędko do babuni:cool3: Rituś doszły pieniążki,z całego serca dziękuję:loveu: Dziękuję Wszystkim dziewczynom:buzi: Jeszcze dzisiaj zamówię budkę dla Majeczki:-) Quote
emilia2280 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Negri_2008']Cioteczki, sprawa jest bardzo ważna. To jest wątek suczek, które były pod opieką dr Klamczyńskiego w Wołominie. Wszyscy lub prawie wszyscy o nim słyszeli. On prawie doprowadził do śmierci benia Trevora, który walczy z życiem. Do dzisiaj rano były tam jeszcze inne sunie; między innymi jedna świeżo po sterylce druga z raną w boku. Dzis o 8 rano zostały zabrane odwiezione przez Kalmke do Celestynowa. Dla potrzeb transportu podano im sedalin i za ogony jak worki kartofli wrzucono do samochodu.:diabloti: Chcemy je zabrać dziś/jutro z Celestynowa i umieścić w płatnych dt ale nie mamy funduszy. Prosimy o wsparcie Zajrzyjcie proszę... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/potrzebne-deklaracje-bazarki-inaczej-suki-zgina-146056/ Radzé to sprawdzic- Celestynów jest ZAMKNIÉTY na przyjmowanie psów. Informacja z wiarygodnego zródla. Ciekawe gdzie pojechaly suki :cool1: Quote
sleepingbyday Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 renata, ja to raczej do ludzi, nie do ciebie isałam, bo ty wiesz -w końcu dostałas PW :evil_lol:. macie ochoctę pooglądać i może cos kupić? bazarek dla ogryzka i dla tuptusia: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-jak-epoka-lodowcowa-niby-dla-dzieci-do-30-09-20h00-146739/#post12984695 Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Majeczka robi w postępy w kolegowaniu się:cool3::loveu: Ale koleguje się jak ma ochotę,wtedy sama podejdzie do psiaków.A jeżeli pies podejdzie pierwszy do niej,a ona akurat ma focha,to mruczy ostrzegawczo:razz: Czyli prawdziwa kobietka z niej:diabloti: Tylko ma bardzo brzydki nawyk.Sika sobie na posłanie i potem kładzie się na tym mokrym mimo,że jeszcze dużo miejsca jest:roll:Potrafi biegać sobie po domu i nagle wpaść na posłanko i się zlać:shake:.A czasami sika normalnie na podłogę i tu niech se sika...ale na posłanie?:cool1: Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 A Niunia niedaleko swojego ukochanego :loveu::loveu::loveu::loveu: A to Ci Majeczka :mad: Quote
bico Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Zdjęcie w różowym dresiku jest obłędne!:crazyeye::mdleje::roflt::roflt: Drugiej tez trzeba taki skombinować:cool3::multi: Quote
Negri_2008 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Renata5'] Tylko ma bardzo brzydki nawyk.Sika sobie na posłanie i potem kładzie się na tym mokrym mimo,że jeszcze dużo miejsca jest:roll:Potrafi biegać sobie po domu i nagle wpaść na posłanko i się zlać:shake:.A czasami sika normalnie na podłogę i tu niech se sika...ale na posłanie?:cool1: "...jeszcze nigdy tak nie było, żeby wszystko gut chodziło..." jak mawia mój TZ. Super, że glizdka się koleguje z psami> Chyba byłby kłopot, gdyby nie chciała. Ale to sikanie? Feeee.....:shake: Tylko że z tym już się pewnie nic nie da zrobić? A może jej jednak przejdzie, jak już swoje tereny pozaznacza? :-? Ale i tak ją kochasz, Reniu, prawda? :loveu::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 mi sie podobało, jak ona na kanapie była tak coraz bliżej koleżanki :evil_lol: Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 sleepingbyday napisał(a):mi sie podobało, jak ona na kanapie była tak coraz bliżej koleżanki :evil_lol: Mi też :loveu::loveu::loveu: to było suuuperowe :evil_lol: Quote
Lionees Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 sleepingbyday napisał(a):mi sie podobało, jak ona na kanapie była tak coraz bliżej koleżanki :evil_lol: __Lara napisał(a):Mi też :loveu::loveu::loveu: to było suuuperowe :evil_lol: Wy nie myślcie,że ja te zdjęcia w 5 minut zrobiłam:diabloti: A z godzinę "czuwałam" i obserwowałam Majeczkę i Jej podchody do Niuni.Ale się opłaciło:cool3: Quote
Lionees Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='bico']Zdjęcie w różowym dresiku jest obłędne!:crazyeye::mdleje::roflt::roflt: Drugiej tez trzeba taki skombinować:cool3::multi: Kurcze muszę podobny upatrzeć,bo taki był tylko jeden:roll: [quote name='Negri_2008']"...jeszcze nigdy tak nie było, żeby wszystko gut chodziło..." jak mawia mój TZ. "...jeszcze się taki nie urodził,coby wszystkim dogodził..."jak mawiam ja;) A może jej jednak przejdzie, jak już swoje tereny pozaznacza? :-? Mam taką nadzieje,bo inaczej będę lała w te gołe dupinkę:diabloti: Ale i tak ją kochasz, Reniu, prawda? :loveu::evil_lol: Pewnie:loveu: To taka sierotka marysia jest:loveu: Quote
sleepingbyday Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Renata5 napisał(a):Wy nie myślcie,że ja te zdjęcia w 5 minut zrobiłam:diabloti: A z godzinę "czuwałam" i obserwowałam Majeczkę i Jej podchody do Niuni.Ale się opłaciło:cool3: domyślam się. to trochę jak suka mojej siostry, która się ładuje na łóżko pół godziny, w zwolnionym tempie, żeby leżący na łózku nie pokapowali, co sie dzieje. najpierw jedna noga, za 10 minut druga... efekt jest taki, ze pies ma wszytskie gice na łóżku, ale doopę na ziemi i o co chodzi, przecież siedze sobie obok łózka :roll: Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Renata5 napisał(a):Wy nie myślcie,że ja te zdjęcia w 5 minut zrobiłam:diabloti: A z godzinę "czuwałam" i obserwowałam Majeczkę i Jej podchody do Niuni.Ale się opłaciło:cool3: Ojaaa.... a to Ci babunie :diabloti: Quote
NusiaiJa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 witam wszystkich na początku tj. od pierwszego postu, łza za łzą mi płyneła, bardzo się wzruszyłam, ale jak piesek sam chce na kolanka do swojego pana to super. no i ten dresik :loveu::loveu::loveu:rozbrajający. skąd taki mogę wziąść???mam podobną sunię tylko bardziej pińczerkowatą. Quote
Lionees Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='NusiaiJa']witam wszystkich na początku tj. od pierwszego postu, łza za łzą mi płyneła, bardzo się wzruszyłam, ale jak piesek sam chce na kolanka do swojego pana to super. no i ten dresik :loveu::loveu::loveu:rozbrajający. skąd taki mogę wziąść???mam podobną sunię tylko bardziej pińczerkowatą. Znalazłam go na allegro.Był tylko jeden taki,bo dziewczyna kupiła swojemu psiakowi,ale nawet raz nie założyła,bo był za mały.No i kupiłam:smile: A tu link do ciuszków,tam jest tyle cudnych rzeczy i w różnych rozmiarach,że na pewno znajdziesz coś dla Swojej suni;) Ubranka - Aukcje internetowe Allegro Tanitko,doszły szeleczki-bardzo dziękuję:loveu: Oto Majusia w szeleczkach od Tanitki:loveu: Szeleczki są delikatne,przy szyjce na tyle poluzowane,że nie obcierają guza Quote
tanitka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 tak sobie właśnie pomyślałam, ze one sa mięciutkie i nie będą w nic urażać seniorki. A dla drugiej dziewczyny nie chcesz takich?:razz: Quote
Lionees Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='tanitka']tak sobie właśnie pomyślałam, ze one sa mięciutkie i nie będą w nic urażać seniorki. A dla drugiej dziewczyny nie chcesz takich?:razz: Tanitko dla Niuni mam i szeleczki i obróżkę(wprawdzie nie tak firmowe,ale też ładne;)),także dziękuję:loveu:.Wystarczą tylko te dla Majeczki,bo Ona nie miała nic A Niunia ma takie kompleciki:smile: Quote
Recommended Posts