Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Chciałaby wszystkie cioteczki, które deklarowały wpłaty dla Nadin poprosicć o wpłaty bo nadchodzi czas aby zapłacić za hotelik :-)

Przepraszam też wszystkich za to, że tak rzadko zadlądam na dogomanię, ale nie mogę się tu jakoś odnaleźć po tej zmianie :-(

Zarządzanie prywatną skrzynką to jakiś koszmar i już nawet nie wspomnę jak trudno mi teraz się zalogować.

Drugi powód jest taki, że tak bardzo pozazdrościłam Wiośnie pracy z psiakami, że przyjęłam na dt dwa dziczki szczeniaczki (Puc i Bursztyn) i wszystko w domu stoi na głowie :-) :-)

Powiem tylko, że praca z takimi psiakami to ogromy stres, odpowiedzialność ale także satysfakcja.

2 dziczki? Super, ciężka praca , ale wesołe oczka stworzonek to wynagradzają. Podziwiam Cię Negri za Twoje dobre serducho. Jak czują się szczeniaczki, ile mają?
Wpłatę na Nadinkę zrobię zaraz po wypłacie - pierwszego.

Posted

anna10025 napisał(a):
2 dziczki? Super, ciężka praca , ale wesołe oczka stworzonek to wynagradzają. Podziwiam Cię Negri za Twoje dobre serducho. Jak czują się szczeniaczki, ile mają?
Wpłatę na Nadinkę zrobię zaraz po wypłacie - pierwszego.

dziękuję

Mają około 4 m-cy. To braciszkowie ;-)
Na razie są na zbiorczym wątku psiaków z Duczek ale lada dzień będą miały osobny.

Czują się świtnie. Każdy dzień przynosi coś nowego.

Posted

Wiosna ostatnio widać, że mocno zajęta :) na większości wątków jej nie ma. Zresztą dogo chodziło jak chciało, więc nawet człowiekowi się odechciewa cokolwiek pisać...

A Nadinka na pewno pięknie się socjalizuje, bo widać, że to mądra sunieczka :)

Posted

Witaaaaam ;-)

Tak Ra-duniu - dogo skutecznie uniemożliwia wejście tu :-(

Ja kilka dni temu dzwoniłam do Wiosny. Nadinka pomalutku robi postępy, pomalutku ale do przodu. Dziś wieczorem zadzwonię do niej ponownie.

Mam Wasze wpłaty dla Nadin:

Laura1108- 25 zł
Baldek 2: 40 zł + 60 zł
Agata51 - 20 zł
Aga-33-76 - 100 zł
Anna10025 - 40 zł
Agusiazet - 20 zł
Ra_dunia - 30 zł

Serdeczne dzięki :-)

Posted

Nadinka od jakiegoś czasu upodobała sobie bardzo Patryka (jest zaraz za Grisem na liście najfajniejszych), i z wzajemnością.
Ostatnio nawet daje się powolutku, delikatnie dotykać, głaskać. Na początku wywoływało w niej to panikę, ale teraz jest już zdecydowanie lepiej, można to zrobić na luźnej smyczy, choć wymaga wcześniejszego podczołgania się do niej lub podejścia kucając ;) Ale krok jest duży z zbliża nas do momentu "ogłaszamy". Niech się domki powoli w kolejce ustawiają!

Posted

Miło czytać o takich "krokach na księżyc" :lol:

Widziałam Nadinkę na tydzień albo dwa przed wyjazdem do Wiosenki, dziewczynka przeszła niezłą metamorfozę; wystarczy tylko zauważyć że chodzi na wyprostowanych a nie przykurczonych łapkach :multi:
O całej reszcie nie wspomnę:cool3:

Ech Wiosenko, wielkie dzięki :loveu:

Posted

[quote name='Aga-33-76']Miło czytać o takich "krokach na księżyc" :lol:

Widziałam Nadinkę na tydzień albo dwa przed wyjazdem do Wiosenki, dziewczynka przeszła niezłą metamorfozę; wystarczy tylko zauważyć że chodzi na wyprostowanych a nie przykurczonych łapkach :multi:
O całej reszcie nie wspomnę:cool3:

Ech Wiosenko, wielkie dzięki :loveu:[/QUOTE]

Wiosenkę to wycałować za to musimy :D :D

Posted

Zajrzyjcie proszę:

"Ktoś jak go przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Że może wygrać kilkadziesiąt kg. psiej miłości?
Chyba... nie, bo... pies ma wadę... rzucającą się w oczy. Chorą łapkę przednią, chodzi na trzech. łapka wygląda naprawdę brzydko. Nie wiemy czy to stare złamanie, czy wada od urodzenia.
Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku, albo... sami wiecie co. Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje?"

PIES JEST 1 W KOLEJCE DO UŚPIENIA. CZY MOŻEMY NA TO POZWOLIĆ?? PRZECIEŻ ON MA OKOŁO 2 LAT!!!!

http://www.dogomania.pl/threads/1755...y-na-uA-pienie

Uważam, że trzeba zacząc zbierac kasę na płatny tymczas.... może jednak znajdzie sie ktos, kto zaopiekuje się psiakiem bezpłatnie do czasu znalezienia domku..
Potrzebna pomoc w podnoszeniu wątku, w ogłaszaniu i ogólnie w byciu razem na wątku :(