agusiazet Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Pamiętam o wpłacie, przelew zrobię zaraz 1-wszego:) Quote
Ra_dunia Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Cudne informacje o Nadine :) Tak się cieszę, że "mała" ;) się przełamuje! To niewiarygodny postęp! A ja też cośtam na ślicznotę przelałam dzisiaj :D Quote
anna10025 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Negri_2008 napisał(a):Chciałaby wszystkie cioteczki, które deklarowały wpłaty dla Nadin poprosicć o wpłaty bo nadchodzi czas aby zapłacić za hotelik :-) Przepraszam też wszystkich za to, że tak rzadko zadlądam na dogomanię, ale nie mogę się tu jakoś odnaleźć po tej zmianie :-( Zarządzanie prywatną skrzynką to jakiś koszmar i już nawet nie wspomnę jak trudno mi teraz się zalogować. Drugi powód jest taki, że tak bardzo pozazdrościłam Wiośnie pracy z psiakami, że przyjęłam na dt dwa dziczki szczeniaczki (Puc i Bursztyn) i wszystko w domu stoi na głowie :-) :-) Powiem tylko, że praca z takimi psiakami to ogromy stres, odpowiedzialność ale także satysfakcja. 2 dziczki? Super, ciężka praca , ale wesołe oczka stworzonek to wynagradzają. Podziwiam Cię Negri za Twoje dobre serducho. Jak czują się szczeniaczki, ile mają? Wpłatę na Nadinkę zrobię zaraz po wypłacie - pierwszego. Quote
Negri_2008 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 anna10025 napisał(a):2 dziczki? Super, ciężka praca , ale wesołe oczka stworzonek to wynagradzają. Podziwiam Cię Negri za Twoje dobre serducho. Jak czują się szczeniaczki, ile mają? Wpłatę na Nadinkę zrobię zaraz po wypłacie - pierwszego. dziękuję Mają około 4 m-cy. To braciszkowie ;-) Na razie są na zbiorczym wątku psiaków z Duczek ale lada dzień będą miały osobny. Czują się świtnie. Każdy dzień przynosi coś nowego. Quote
agata51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kaskę wysłałam dzisiaj. Mizianko dla maluchów. Quote
Aga-33-76 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dobrej nocki Nadinko :) Wysłałam deklarację za grudzień. Quote
Ra_dunia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 I jak tam nasza księżniczka? ;) Quote
anna10025 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Pierwszego zrobiłam przelew na Nadinkę. Quote
anna10025 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Wiosenko, co słychać u Nadinki. Są postępy? Może jakieś foteczki... Quote
Ra_dunia Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Wiosna ostatnio widać, że mocno zajęta :) na większości wątków jej nie ma. Zresztą dogo chodziło jak chciało, więc nawet człowiekowi się odechciewa cokolwiek pisać... A Nadinka na pewno pięknie się socjalizuje, bo widać, że to mądra sunieczka :) Quote
Negri_2008 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witaaaaam ;-) Tak Ra-duniu - dogo skutecznie uniemożliwia wejście tu :-( Ja kilka dni temu dzwoniłam do Wiosny. Nadinka pomalutku robi postępy, pomalutku ale do przodu. Dziś wieczorem zadzwonię do niej ponownie. Mam Wasze wpłaty dla Nadin: Laura1108- 25 zł Baldek 2: 40 zł + 60 zł Agata51 - 20 zł Aga-33-76 - 100 zł Anna10025 - 40 zł Agusiazet - 20 zł Ra_dunia - 30 zł Serdeczne dzięki :-) Quote
wiosna Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Nadinka od jakiegoś czasu upodobała sobie bardzo Patryka (jest zaraz za Grisem na liście najfajniejszych), i z wzajemnością. Ostatnio nawet daje się powolutku, delikatnie dotykać, głaskać. Na początku wywoływało w niej to panikę, ale teraz jest już zdecydowanie lepiej, można to zrobić na luźnej smyczy, choć wymaga wcześniejszego podczołgania się do niej lub podejścia kucając ;) Ale krok jest duży z zbliża nas do momentu "ogłaszamy". Niech się domki powoli w kolejce ustawiają! Quote
Javena Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Koleżanki i koledzy, potrzebny transport na trasie Sonowiec - Warszawa .PILNE. Trzeba pomóc naszej wolontariuszce. Jest na skraju załamania. http://www.dogomania.pl/threads/174236-MuszAE-siAE-pozbyAE-psa Quote
Javena Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/174236-MuszAE-siAE-pozbyAE-psa Quote
Aga-33-76 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Miło czytać o takich "krokach na księżyc" :lol: Widziałam Nadinkę na tydzień albo dwa przed wyjazdem do Wiosenki, dziewczynka przeszła niezłą metamorfozę; wystarczy tylko zauważyć że chodzi na wyprostowanych a nie przykurczonych łapkach :multi: O całej reszcie nie wspomnę:cool3: Ech Wiosenko, wielkie dzięki :loveu: Quote
__Lara Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Aga-33-76']Miło czytać o takich "krokach na księżyc" :lol: Widziałam Nadinkę na tydzień albo dwa przed wyjazdem do Wiosenki, dziewczynka przeszła niezłą metamorfozę; wystarczy tylko zauważyć że chodzi na wyprostowanych a nie przykurczonych łapkach :multi: O całej reszcie nie wspomnę:cool3: Ech Wiosenko, wielkie dzięki :loveu:[/QUOTE] Wiosenkę to wycałować za to musimy :D :D Quote
Aga-33-76 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Nadinko, śpij spokojnie, niczego nie musisz sie juz bać ... Quote
anna10025 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 I ode mnie też. Dobrze byłoby uaktualnić wpłaty. Quote
AgusiaP Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ja też mocno całuję Nadinkę. Czy moje pieniążki doszły? Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Zajrzyjcie proszę: "Ktoś jak go przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Że może wygrać kilkadziesiąt kg. psiej miłości? Chyba... nie, bo... pies ma wadę... rzucającą się w oczy. Chorą łapkę przednią, chodzi na trzech. łapka wygląda naprawdę brzydko. Nie wiemy czy to stare złamanie, czy wada od urodzenia. Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku, albo... sami wiecie co. Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje?" PIES JEST 1 W KOLEJCE DO UŚPIENIA. CZY MOŻEMY NA TO POZWOLIĆ?? PRZECIEŻ ON MA OKOŁO 2 LAT!!!! http://www.dogomania.pl/threads/1755...y-na-uA-pienie Uważam, że trzeba zacząc zbierac kasę na płatny tymczas.... może jednak znajdzie sie ktos, kto zaopiekuje się psiakiem bezpłatnie do czasu znalezienia domku.. Potrzebna pomoc w podnoszeniu wątku, w ogłaszaniu i ogólnie w byciu razem na wątku :( Quote
Aga-33-76 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Całusy Nadinko, trzymaj się piękna dziewczynko! Quote
Recommended Posts