Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Ale jaki to miał być wielki bukiet!!![/QUOTE]

no właśnie! wielki bukiet... i jeszcze siusiu w krzaczkach ;)
jak wyszedł, był pewnie zawiedziony, że ta miła cioteczka tak szybko zniknęła ;)

Posted

A Kajtuś jak zwykle się chował! :)

Czerda wpłaciła za 3 miesiące do tyłu i sporo innych wpłat przybyło. :) Chłopaki mają na czynsz, tylko jeszcze na wór bezbiałkowego trzeba nazbierać. Ale będziemy tu mieli małe wsparcie. Jedna z moich koleżanek samodzielnie utrzymywała w Przebieczanach jednego psiaka, który znalazł dom. Tam zostało 100 zł, które przekazała Przebieczanom do dyspozycji, więc się umówiłam z Agnieszką że za chłopaków prześlę o stówkę mniej w tym miesiącu, a za to kupię wór wspólnej karmy dla Kajtka I Kaji (też psa z Zabrzańskiego schroniska). Tak więc i Kaja i Kajtek dostali po 50 zł wsparcia na karmę.

Przeklejam fotkę Romiego z wątku Kaji, bo Dino się załapał :)

Posted

Tak to nasz kochany Kajtuś!!! :) :) :) Ulubieniec Agnieszki! ;)

Kupiłam 14 kg renal canin za 249 w krakvecie. Będą tam jeszcze jakieś gratisowe przysmaczki. Ma służyć po równo Kaji i Kajtkowi. :loveu:

Posted

Bjuta napisał(a):
Tak to nasz kochany Kajtuś!!! :) :) :) Ulubieniec Agnieszki! ;)

Kupiłam 14 kg renal canin za 249 w krakvecie. Będą tam jeszcze jakieś gratisowe przysmaczki. Ma służyć po równo Kaji i Kajtkowi. :loveu:

super, że Kajusia i Kajtuś dostali wsparcie na jedzonko :cool3:

zdjęcia super :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Kochani, zadzwoniła Agnieszka, że Kajtuś od dwóch dni jest taki troszkę, jakby się zastanawiał czy się dalej tułać po tym świecie. Nie je - ale to i wcześniej robił takie głodówki, to się zdarza przy mocznicy, no ale tym razem też nie bardzo mu się chce wychodzić z ulubionej norki w ogrodzie i nawet Dino nie potrafi go wyciągnąć. To jeszcze nie jest alarm - tylko tak daję znać, że jutro może być lepiej albo gorzej.

Posted

Kajtuś już szczęśliwie biega za TM :( Dinusiowi jest bardzo przykro, ale Bakuś stara się mu to wynagrodzić i podtrzymać go na duchu. Nie odstępuje go na krok.
Nie wiem co napisać. Niby od roku było wiadomo, że to może się w każdej chwili zdarzyć ale tak bardzo mi smutno. Bardzo Wam dziękuję, że ich wyciągnęliśmy! Kajtuś i Dinuś to ulubieńcy dziewczyn. Byli traktowani jak królewicze. Dinusiu, trzymaj się chłopie! Kajtusiu, uważaj na niego z nieba!