Bjuta Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Albo poleciał nazbierać Ci bukiecik kwiatków, a że nie wiedział które lubisz, to mu tak długo zeszło... Quote
Monika z Katowic Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Bjuta']Albo poleciał nazbierać Ci bukiecik kwiatków, a że nie wiedział które lubisz, to mu tak długo zeszło...[/QUOTE] To bardzo długo zbierał te kwiaty. :):) Jakieś 2 godziny. :):) Quote
mari23 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Bjuta']Ale jaki to miał być wielki bukiet!!![/QUOTE] no właśnie! wielki bukiet... i jeszcze siusiu w krzaczkach ;) jak wyszedł, był pewnie zawiedziony, że ta miła cioteczka tak szybko zniknęła ;) Quote
Bjuta Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 I teraz się martwi, że kwiatki nie doczekają, a Ty nawet nie będziesz wiedzieć! Quote
Bjuta Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Przyszło 30 od Niteczki i 20 i od BasiD :) :) Quote
agat21 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 całusy dla kochanych pyszczydeł zdjęcia piękne! takie gospodarskie :) Quote
Bjuta Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Przyszła stówka od Ketuni i Asi. Dziękujemy! :lol: Quote
Mysia_ Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Monika z Katowic napisał(a):To bardzo długo zbierał te kwiaty. :):) Jakieś 2 godziny. :):) to miał być taki bukiet od serca ;) Quote
Bjuta Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Przybyło 10 od Migamy. Jejku mam nadzieję, że się uda ten miesiąc zapiąć. Quote
Bjuta Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Kochani, ma ktoś pomysł na hotelik ze szkoleniem dla naszego zabrzańskiego gagatka Adibu? Mamy propozycję od sąsiadki Dina i Kajtka, ponoć bardzo doświadczonej behawiorystki, ale 500 miesięcznie nas bardzo przeraża... A to przepiękny, młody pies. http://www.dogomania.pl/threads/212692-Adibu-pi%C4%99kny-jak-prawdziwy-wilk!-Czy-ma-szans%C4%99-na-dom-%28 Quote
Pinesk@ Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Śliczne chłopaki! W tygodniu polecą moje zaległe deklaracje, trzymajcie się pychole! Quote
Cantadorra Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Wspaniałe zdjęcia, ktoś chyba ma super aparat. Główny model równie rewelacyjny co samo zdjęcie :) Quote
Bjuta Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 A Kajtuś jak zwykle się chował! :) Czerda wpłaciła za 3 miesiące do tyłu i sporo innych wpłat przybyło. :) Chłopaki mają na czynsz, tylko jeszcze na wór bezbiałkowego trzeba nazbierać. Ale będziemy tu mieli małe wsparcie. Jedna z moich koleżanek samodzielnie utrzymywała w Przebieczanach jednego psiaka, który znalazł dom. Tam zostało 100 zł, które przekazała Przebieczanom do dyspozycji, więc się umówiłam z Agnieszką że za chłopaków prześlę o stówkę mniej w tym miesiącu, a za to kupię wór wspólnej karmy dla Kajtka I Kaji (też psa z Zabrzańskiego schroniska). Tak więc i Kaja i Kajtek dostali po 50 zł wsparcia na karmę. Przeklejam fotkę Romiego z wątku Kaji, bo Dino się załapał :) Quote
Romi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Kajtusia (o ile to On) mam tylko jedno zdjęcie zrobione z daleka, bo faktycznie się schował :( Quote
Bjuta Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Tak to nasz kochany Kajtuś!!! :) :) :) Ulubieniec Agnieszki! ;) Kupiłam 14 kg renal canin za 249 w krakvecie. Będą tam jeszcze jakieś gratisowe przysmaczki. Ma służyć po równo Kaji i Kajtkowi. :loveu: Quote
Bjuta Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Uzupełniłam post rozliczeniowy - BARDZO dziękujemy za wpłaty!!! :) :) :) Quote
maarit Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 No oczywiście- król pierwszego planu Dinuś :) Dobrze że Kajtuś chociaz na jednym raczył się pokazać:loveu: Quote
Mysia_ Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Bjuta napisał(a):Tak to nasz kochany Kajtuś!!! :) :) :) Ulubieniec Agnieszki! ;) Kupiłam 14 kg renal canin za 249 w krakvecie. Będą tam jeszcze jakieś gratisowe przysmaczki. Ma służyć po równo Kaji i Kajtkowi. :loveu: super, że Kajusia i Kajtuś dostali wsparcie na jedzonko :cool3: zdjęcia super :loveu: Quote
Bjuta Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Kochani, zadzwoniła Agnieszka, że Kajtuś od dwóch dni jest taki troszkę, jakby się zastanawiał czy się dalej tułać po tym świecie. Nie je - ale to i wcześniej robił takie głodówki, to się zdarza przy mocznicy, no ale tym razem też nie bardzo mu się chce wychodzić z ulubionej norki w ogrodzie i nawet Dino nie potrafi go wyciągnąć. To jeszcze nie jest alarm - tylko tak daję znać, że jutro może być lepiej albo gorzej. Quote
Bjuta Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Kajtuś już szczęśliwie biega za TM :( Dinusiowi jest bardzo przykro, ale Bakuś stara się mu to wynagrodzić i podtrzymać go na duchu. Nie odstępuje go na krok. Nie wiem co napisać. Niby od roku było wiadomo, że to może się w każdej chwili zdarzyć ale tak bardzo mi smutno. Bardzo Wam dziękuję, że ich wyciągnęliśmy! Kajtuś i Dinuś to ulubieńcy dziewczyn. Byli traktowani jak królewicze. Dinusiu, trzymaj się chłopie! Kajtusiu, uważaj na niego z nieba! Quote
Bjuta Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Oglądam stare zdjęcia, Prawie na każdym są razem... Quote
Recommended Posts