Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Oj tak! :)

To jest przecudne! [url]http://img253.imageshack.us/img253/531/dino13.jpg[/url] Najładniejsze zdjęcie Dina jakie kiedykolwiek miał![/QUOTE]
kwintensencja zadowolenia, pozowane dla nas własnie :)

Posted

Dziękujemy! A ja dziś przesłałam 600 - dolę na następny miesiąc, ale jeszcze nie uzupełniłam postu rozliczeniowego. A tu świeżutkie fotki z wczoraj.

Posted

Byłam tam zawieźć szczeniaka Dżulbarsa - który pewnym krokiem wkroczył do Teatru, w którym pracuję i próbował wejść na scenę (a trwało właśnie przedstawienie...)
Jedna z aktorek ufundowała mu miesiąc w hoteliku, ogłaszamy go pilnie, ale nikt nie dzwoni...

Kajtuś olał Dżulbarsa totalnie...

Posted

Ale widać po nich wiek. Jesienią wyglądali młodziej, jednak się posunęli przez zimę. No w sumie trudno, żeby było inaczej. Ale maszerują ciągle jak młodziaki! :)

Posted

agata51 napisał(a):
Trzymajcie się, chłopaki - idzie wiosna!

Bjuta napisał(a):
Ale w nocy się gdzieś cholerka musi chować... :shake:

Przecież nie powiedziałam, że przyszła! Ona dopiero idzie - a jak idzie, to i dojdzie. Mamy to jak w banku.

Posted

Sabinko02 - przyszło od Ciebie 70 z dopiskiem na marzec i kwiecień. 20 zapisałam jako dodatkowe, czy coś mylę, czy nie pamiętam? (Bo składkę masz 25 zł) :)

Posted

Bjuta napisał(a):
Sabinko02 - przyszło od Ciebie 70 z dopiskiem na marzec i kwiecień. 20 zapisałam jako dodatkowe, czy coś mylę, czy nie pamiętam? (Bo składkę masz 25 zł) :)

Pamietasz Bjutko kiedy to BasiaD obnizyla swoja miesieczna deklaracje z 30 zl na 20 zl? :cool3: Wtedy zdeklarowalam sie ta dyszke uzupelniac. :lol:

PS. Za styczen i luty tez wyslalam 70 zl. :lol: