Cantadorra Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Dinuś to szczęściarz że jest wypłacalny. Bjutka, czy mogłabyś podpowiedzieć, gdzie są miejsca w hotelikach. Ten starszy smutny onek potrzebuje na cito :( http://www.dogomania.pl/threads/215447-RAMZES-PROSI-CHO%C4%86BY-O-PI%C4%84TAKA-na-DT!!!/page4 Quote
Bjuta Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 NIe wiem choróbka :( W Przebieczanach - jeśli jest miejsce to już tylko w kojcu. Quote
Cantadorra Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Bjuta napisał(a):NIe wiem choróbka :( W Przebieczanach - jeśli jest miejsce to już tylko w kojcu. A dowiesz się kochana? Dasz mi jakiś namiar na Przebieczany? Quote
Bjuta Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 No jasne! Powiedz, że jesteś jedną z osób utrzymujących Dinusia (i Katjusia) Agnieszka 661-914-208 Quote
Bjuta Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Dinuś dostał Mikołajka od pani Bożeny z Zabrza!! 50 zł :) Bardzo, bardzo dziękujemy!!! :) :) :) Słuchajcie, Dino jest zamożny facet, na życie ma, może wydać to na zbytki? Może kupić kilogram śmierdzących żwaczyków - dla przebieczańskich psiaczków?? Bo reszta naszych podopiecznych w Przebieczanach nie jest już tak dobrze sytuowana i im "mikołajkowego" nie można podebrać - ale Dinuś akurat nie zubożeje... Co myślicie? (Oczywiście cuchnące żwaczyki dostałyby się wszystkim przebieczańskim psiakom - nie tylko "zabrzanom".) Quote
Beatkaa Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Jak dla mnie bomba..ale co ja tam mogę mówić skoro nie jestem jednym z deklarowiczów ;) Quote
Cantadorra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ciekawe jakiego Dino ma teraz przyjaciela? Quote
mari23 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cantadorra napisał(a):Ciekawe jakiego Dino ma teraz przyjaciela? Bakusia chyba nadal... bo Bakuś zaopiekował się chyba osieroconym Dinusiem Quote
Cantadorra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Fajnie, że chłopaki trzymają się razem, to takie budujące :) Quote
Bjuta Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 To prawda! :) Mari, bardzo mi przykro z powodu Charliego. Nie wiedziałam... :( :( :( Quote
mari23 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Bjuta napisał(a):To prawda! :) Mari, bardzo mi przykro z powodu Charliego. Nie wiedziałam... :( :( :( Charliś poszedł do Kajtusia :( a do mnie dzisiaj trafiła bardzo przestraszona sunieczka.... budową bardzo przypomina mi Kajtusia, tylko grzbiet ma czarny, od spodu jasna, ale też bez ogonka, średniaczka taka..... bardzo się boi, dotyku szczególnie :( z całego serca życzę Wam wszystkim Świąt przepełnionych dobrem i radością !!!:loveu: Niech to ogromne dobro, którym każdego dnia obdarzacie najbardziej skrzywdzonych i bezbronnych powróci do Was tysiąckrotnie !!! :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: no i uważnie słuchajcie, co Wasze psiaki w Wigilię ludzkim głosem powiedzą ;-) Quote
maarit Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Szczęśliwego Nowego Roku... Łezka sie w oku kręci że Kajtusia nie ma. Napewno świętuje z innymi naszymi pupilami na tęczowej łące... Badź szczęśliwy piesku... Quote
Beatkaa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ale piękne życzonka Dinuś - masz wielkie serducho....a Kajtuś patrzy na nas z psiego nieba.. Quote
Bjuta Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Dostaliśmy niespodziankę z hoteliku! :) post rozl. leży odłogiem - przepraszam!!! Oczywiście zapłaciłam 8-go ale jeszcze nic nie naniosłam. Może w weekend dam radę. Quote
Bjuta Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Kochani, Mari 23 potrzebuje troszkę wsparcia - http://www.dogomania.pl/threads/220834-Kiler-od-mari23-NOS%C3%93WKA-%28-Potrzebna-KREW-OZDROWIE%C5%83CA-I-KASA-NA-LECZENIE... Quote
Bjuta Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Wreszcie zaktualizowałam post rozliczeniowy. Sorry za rueeeee Quote
maarit Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Bjuta napisał(a):Specjalnie dla nas! :) No bo reszta Dinusiowego stadka tak się jakoś na nas "wypięła" :D Quote
KasiaKia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Pozdrowienia od Dinusia, który zachował się bardzo kulturalnie i nie dość, że mnie nie uchlał to nawet nie warknął :evil_lol: Quote
KasiaKia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Tak w ogóle to myślałam, że wyskoczy mi jakiś "szczekacz", a tu wyszedł mały, cichy, wylajtowany psiak :p Quote
Bjuta Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Musiałaś go zaczarować! :loveu: Prześliczny ten nasz Dinuś! Naprawdę cudny staruszek! :loveu::loveu::loveu: Kasiu, ogromnie Ci dziękujemy! A trafiłaś bez problemu? Quote
KasiaKia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 No troszkę pobłądziłam, ale najważniejsze, że dotarłam :evil_lol: Teraz już będę wiedzieć jak dojechać do tych wszystkich pieszczochów :p Quote
Beatkaa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 KasiaKia napisał(a):No troszkę pobłądziłam, ale najważniejsze, że dotarłam :evil_lol: Teraz już będę wiedzieć jak dojechać do tych wszystkich pieszczochów :p Ale Ci zazdroszczę,że możesz ich czasem odwiedzić :loveu::loveu: A dzięki Tobie my możemy oczy nacieszyć chociaż zdjęciami :multi: Quote
Recommended Posts