Cajus JB Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Dopiero teraz obejrzałem zdjęcia. Ciemno czy jasno. Wspaniale się prezentują. Quote
Bjuta Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 A właściwie, czemu nie świętowaliśmy 17-go? Chłopaki obchodziły wtedy rocznicę przeprowadzki do Przebieczan! Quote
UBOCZE Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Kajtuś, jedz! Bierz przykład z Dina!;) U chłopaków to aż miło przysiąść...:lol: Quote
Bjuta Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Fakt! Dziękujemy Małgosi z Brzegu Dolnego za listopadową dyszkę! :) Quote
maarit Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 UBOCZE napisał(a):Kajtuś, jedz! Bierz przykład z Dina!;) U chłopaków to aż miło przysiąść...:lol: Fakt - łobuzy miały szczęście, że tam trafiły... Quote
Bjuta Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Przyszło 50 od Czerdy, księguję na październik. Dziękujemy! :smile: :smile: Kajtuś już ładnie je. Przyznam, że dziewczyny się trochę zestresowały jego grymaszeniem - ale on po prostu uznał, że czas sobie zrobić głodówkę, a teraz je zupełnie normalnie. Dino nie ma tak ekstrawaganckich pomysłów i nigdy miseczki nie odmawia. Ten - z kolei (choć dostaje tyle co więksi koledzy) uważa że jest skandalicznie głodzony! :mad: Jak się mu stawia miskę to potrafi w tyłek dziabnąć, żeby się szybciej dostać do jedzonka... :evil_lol: No ale on ma tyle ważnych obowiązków - że musi dużo i dobrze zjeść! W końcu kto tam wszystko dokładnie sprawdzi i obsika trzy razy, jak nie on? Quote
UBOCZE Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Bjuta napisał(a): Kajtuś już ładnie je. Przyznam, że dziewczyny się trochę zestresowały jego grymaszeniem - ale on po prostu uznał, że czas sobie zrobić głodówkę, a teraz je zupełnie normalnie. Brawo Kajtuś!!!:loveu: Quote
mari23 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Bjuta napisał(a):A właściwie, czemu nie świętowaliśmy 17-go? Chłopaki obchodziły wtedy rocznicę przeprowadzki do Przebieczan! a naprawdę jest co świętować! dostali jakby nowe życie, można więc to jako urodziny traktować... sto lat, chłopaki ! Quote
Bjuta Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Jest, jest co świętować! Panie zresztą pamiętały i chłopaki dostały po plasterku czegoś bardzo dobrego w misce (Kajtuś nielegalnie, bo on może tylko bezbiałkowe, ale taka okazja...) Przyszło 20 od Agaty 51 (dziękujemy!) ): Quote
agata51 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Na samym bezbiałkowym nie da się wyżyć. Psom. Kajtek, ciastko z marchewki też jest pyszne. Quote
Bjuta Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 No nie wiem, czy Kajtek zgodziłby się z tak rewolucyjną tezą?? :evil_lol: W związku ze zmianą sytuacji w pracy BasiaD poprosiła o zmianę deklaracji, od grudnia będzie wpłacać dyszkę mniej (dwadzieścia zamiast trzydziestu). Quote
Sabina02 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Bjuta napisał(a):W związku ze zmianą sytuacji w pracy BasiaD poprosiła o zmianę deklaracji, od grudnia będzie wpłacać dyszkę mniej (dwadzieścia zamiast trzydziestu). Uzupelnie ta dyszke... :lol: Quote
Bjuta Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Dziękujemy Sabinko!! :loveu: :) :loveu: Quote
Sabina02 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Bjuta napisał(a):Dziękujemy Sabinko!! :loveu: :) :loveu: Nie ma za co, dla chlopakow wszystko! :loveu: Quote
Cajus JB Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Nie jestem w stanie dłużej utrzymać tak wysokich deklaracji na dogomanii. Moja deklaracja od grudnia to 20 zł. Quote
Bjuta Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Czyli będzie brakować trzydziestu. Od dziesięciu miesięcy brakuje też 20 zł, które deklarowała Czarna (nigdy nie odpisała ani na maila, ani na PW) Quote
Bjuta Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Chłopaki z początku listopada (jak zawoziliśmy Kaję) Trzeba kliknąć na napis vimeo, to otworzy się większe. [video=vimeo;17331966]http://www.vimeo.com/17331966[/video] Quote
Bjuta Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Kochani - jeśli ktoś mógłby psiakom coś pod choinkę wrzucić na konto - to by było super! Bo musimy ich w tym miesiącu zaszczepć (2 x 25 zł) no i niestety karmę Kajtuś ma jeszcze na jakieś 2 tygodnie, a taki wór to - ok 250 zł + 600 czynsz. Czyli 900 a na koncie 650... Quote
maarit Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Bjuta Ty te 2 dychy łatasz co m-c?:roll: Quote
Bjuta Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Czasem coś tam dorzucam, ale na ogół chłopaki mają jakieś nadpłaty na następne miesiące i stamtąd pożyczam... Quote
Cajus JB Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Potrzebuję kilku miesięcy, aby podreperować swoje finanse. Jak będę na prostej przywrócę deklarację. Na razie jeśli będę mógł dać jednorazówkę to na pewno będą w pierwszej kolejności. Quote
Bjuta Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Wreszcie dobrnęłam do uporządkowania postu finansowego. Bardzo dziękujemy za ostatnie wpłaty - CajusowiJB (za dwa miesiące), pani Bożenie (też za dwa miesiące), Mari23, i Madziak25. Posłałam pierwszego 50 zł na szczepienia a ósmego poślę tradycyjne 600. Ponieważ mój osobisty pies poszedł na służbę do pana Boga - posłałam spadek - resztę bezbiałkowej karmy dla Kajtusia. Może uda się dojechać na tym do końca miesiąca, wtedy zakup nowego worka odsunie się na styczeń. Quote
agat21 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Oj, Bjuta, strasznie Ci współczuję.. Psiaki są z nami za krótko :( a dla chłopaków wysłałam dziś moją dolę Quote
UBOCZE Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Bjuta napisał(a): Ponieważ mój osobisty pies poszedł na służbę do pana Boga - posłałam spadek - resztę bezbiałkowej karmy dla Kajtusia. Może uda się dojechać na tym do końca miesiąca, wtedy zakup nowego worka odsunie się na styczeń. Bjuta - Bardzo, Bardzo współczujemy:-( i ślemy Ci cieplutkie słowa z ursynowskiego Ubocza. Wiem, że jeszcze dziś ciężko o tym pisać, ale na pewno życie psiaka pod Twoją opieką musiało być życiem bardzo szczęśliwym... Quote
Recommended Posts