Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszło 50 od Czerdy, księguję na październik. Dziękujemy! :smile: :smile:

Kajtuś już ładnie je. Przyznam, że dziewczyny się trochę zestresowały jego grymaszeniem - ale on po prostu uznał, że czas sobie zrobić głodówkę, a teraz je zupełnie normalnie. Dino nie ma tak ekstrawaganckich pomysłów i nigdy miseczki nie odmawia. Ten - z kolei (choć dostaje tyle co więksi koledzy) uważa że jest skandalicznie głodzony! :mad: Jak się mu stawia miskę to potrafi w tyłek dziabnąć, żeby się szybciej dostać do jedzonka... :evil_lol: No ale on ma tyle ważnych obowiązków - że musi dużo i dobrze zjeść! W końcu kto tam wszystko dokładnie sprawdzi i obsika trzy razy, jak nie on?

Posted

Bjuta napisał(a):

Kajtuś już ładnie je. Przyznam, że dziewczyny się trochę zestresowały jego grymaszeniem - ale on po prostu uznał, że czas sobie zrobić głodówkę, a teraz je zupełnie normalnie.

Brawo Kajtuś!!!:loveu:

Posted

Bjuta napisał(a):
A właściwie, czemu nie świętowaliśmy 17-go? Chłopaki obchodziły wtedy rocznicę przeprowadzki do Przebieczan!

a naprawdę jest co świętować! dostali jakby nowe życie, można więc to jako urodziny traktować...

sto lat, chłopaki !

Posted

Jest, jest co świętować! Panie zresztą pamiętały i chłopaki dostały po plasterku czegoś bardzo dobrego w misce (Kajtuś nielegalnie, bo on może tylko bezbiałkowe, ale taka okazja...)

Przyszło 20 od Agaty 51 (dziękujemy!) ):

Posted

No nie wiem, czy Kajtek zgodziłby się z tak rewolucyjną tezą?? :evil_lol:

W związku ze zmianą sytuacji w pracy BasiaD poprosiła o zmianę deklaracji, od grudnia będzie wpłacać dyszkę mniej (dwadzieścia zamiast trzydziestu).

Posted

Bjuta napisał(a):
W związku ze zmianą sytuacji w pracy BasiaD poprosiła o zmianę deklaracji, od grudnia będzie wpłacać dyszkę mniej (dwadzieścia zamiast trzydziestu).

Uzupelnie ta dyszke... :lol:

Posted

Chłopaki z początku listopada (jak zawoziliśmy Kaję) Trzeba kliknąć na napis vimeo, to otworzy się większe.

[video=vimeo;17331966]http://www.vimeo.com/17331966[/video]

Posted

Kochani - jeśli ktoś mógłby psiakom coś pod choinkę wrzucić na konto - to by było super! Bo musimy ich w tym miesiącu zaszczepć (2 x 25 zł) no i niestety karmę Kajtuś ma jeszcze na jakieś 2 tygodnie, a taki wór to - ok 250 zł + 600 czynsz. Czyli 900 a na koncie 650...

Posted

Potrzebuję kilku miesięcy, aby podreperować swoje finanse. Jak będę na prostej przywrócę deklarację.

Na razie jeśli będę mógł dać jednorazówkę to na pewno będą w pierwszej kolejności.

Posted

Wreszcie dobrnęłam do uporządkowania postu finansowego. Bardzo dziękujemy za ostatnie wpłaty - CajusowiJB (za dwa miesiące), pani Bożenie (też za dwa miesiące), Mari23, i Madziak25. Posłałam pierwszego 50 zł na szczepienia a ósmego poślę tradycyjne 600.
Ponieważ mój osobisty pies poszedł na służbę do pana Boga - posłałam spadek - resztę bezbiałkowej karmy dla Kajtusia. Może uda się dojechać na tym do końca miesiąca, wtedy zakup nowego worka odsunie się na styczeń.

Posted

Bjuta napisał(a):

Ponieważ mój osobisty pies poszedł na służbę do pana Boga - posłałam spadek - resztę bezbiałkowej karmy dla Kajtusia. Może uda się dojechać na tym do końca miesiąca, wtedy zakup nowego worka odsunie się na styczeń.

Bjuta - Bardzo, Bardzo współczujemy:-( i ślemy Ci cieplutkie słowa z ursynowskiego Ubocza.
Wiem, że jeszcze dziś ciężko o tym pisać, ale na pewno życie psiaka pod Twoją opieką musiało być życiem bardzo szczęśliwym...