Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

Posted

Gonia13 napisał(a):
Cłopaki kompletują drewno na zimę czy za stolarkę sie zabrali? :D

może chcą wybudowac jakaś bude na czarną godzinę? :D jakby bardzo podpadli swoim opiekunką :eviltong:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cajus JB napisał(a):
Tak jak pisałem Bjuta. Ode mnie przyjdzie w tygodniu 100 - 150 zł, ale chyba jak wpłacę 150 zł to będę na zero?

Edit

Zerknąłem na pierwszy. Mi się zgadza. W tygodniu wysyłam 150 zł.

Doszły! Dziękujemy bardzo!!

Posted

Cioteczki, prosze oddajcie glos na Ale. Ma 60 podopiecznych i idzie zima. Ciagle wszystkiego brakuje ,szczegolnie karmy :-(
GŁOSOWANIE NA KRAKVECIE

Dzięki Naszym wpólnym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii i miau na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap - głosowanie na Krakvecie.Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam o głos na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję:

Tu bezpośredni link do wątku na którym jest głosowanie, można zagłosować jednym kliknięciem (po zarejestrowaniu i zalogowaniu):
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0

można głosować też w ten sposób:

Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą:

Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6!

Posted

Aagnieszka mi ostatnio mówiła, że chłopaki się zmieniają. Dino jest już całkiem proludzki a Kajtkowi człek jest do niczego niepotrzebny. To znaczy nie. Jest mu potrzebny żeby podać obiad. A potem może spadać!

Dziękujemy Madzi z NK za dwie dyszki! :lol:

Posted

Ode mnie też kasa dojdzie, ale z parodniowym opóźnieniem.:oops::oops::oops: Przepraszam, Bjuta, za poślizg:oops: - naprawdę z przyczyn ode mnie niezależnych - ale za to będą to pieniążki za dwa miesiące...:lol:

Posted

Psiaki są wypłacalne i na plusie (a płacimy za nich 8-go - więc na tym wątku nie ma szczęśliwie żadnego alarmu ) :lol::lol:
Dziękujemy za wpłatę Mari23 :loveu:

Posted

[quote name='Bjuta']Dziś ósmy więc posłałam 600 na hotelik i 30 na leki (trzeba było dokupić). Jutro wieczorem uaktualnię post rozliczeniowy.[/QUOTE]

Wczoraj posłałem dla naszego uroczego dwupaku pieniążki...

Jeśli dziś nie doszły, powinny być na koncie najdalej w poniedziałek...

Posted

Chłopaki! Nikt Was nie podziwia!!! Za karę nie będzie następnych zdjęć - aż się nie pojawią jakieś achy i ochy! :eviltong:

melduję że przyszło 10 od Agatki :loveu: 10 od migamy :loveu: i 20 od Agaty51 :loveu: Dziękujemy! :multi:

Posted

Bjuta napisał(a):
Chłopaki! Nikt Was nie podziwia!!! Za karę nie będzie następnych zdjęć - aż się nie pojawią jakieś achy i ochy! :eviltong:

melduję że przyszło 10 od Agatki :loveu: 10 od migamy :loveu: i 20 od Agaty51 :loveu: Dziękujemy! :multi:

ooooooooooooooooooooooooooooooooch!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

wystarczy?:evil_lol:

podziwiam, podziwiam, nie pisałam tylko, bo sił już czasem brak... kolejną bidę z ulicy przygarnęłam...

jakbym dopadła takiego:mad::angryy:....słów tez brak...

Posted

mari23 napisał(a):
ooooooooooooooooooooooooooooooooch!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

wystarczy?:evil_lol:

Nic dodać nic ująć:diabloti::eviltong:

Posted

Sliczne psiaczki!!! :loveu: Wciaz mam przed oczami ich fotki zza krat i serce cieszy jak sie ich widzi teraz takich szczesliwych!!!! :loveu:

No a zeby nie bylo, to.....

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laola: