maarit Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dodałam: adiopcjapsa.pl , eoferty.com.pl i nasipupile.pl Quote
maarit Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 To ciągle mało ale chora jestem i nie dam rady wiecej zrobić... Chłopaki trzymajcie się... Quote
Mysia_ Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 a u mnie z czasem bardzo kiepsko :-( Quote
agat21 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Uff.. nareszcie ja oferma dotarłam na ten wątek :oops: nie wiedziałam czemu mi ostatnio banerek z Dinusiem nie działał, ale teraz wszystko jasne ;) piękny wątek obu psiaków! ich banerek w podpisie też jużem dodała.. Quote
Mysia_ Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 agat21 no w końcu :evil_lol::loveu: Quote
niteczka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Mysia_']agat21 no w końcu :evil_lol::loveu:[/quote] A cioteczka gdzieś błądziła? Quote
agat21 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Po bezdrożach niewiedzy :evil_lol: o nowym wątku Dinusia. czasem mam wymuszone wyjazdami przerwy na dogo i jak wracam, to manowce murowane ;) Quote
Mysia_ Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 ale najważniejsze, że dotarłaś :eviltong: Quote
marysia55 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='agata51']I ja w końcu trafiłam, gapa jedna![/QUOTE] 'święty duch pana Boga chwali' ... Agatka sie odezwała, a juz myslałam , że nam "zaginęłaś w akcji" :loveu: Quote
maarit Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Heeeeejjjj czy Wy nie śpicie czy co???:evil_lol: Jak to robicie? ja o 23 jestem już nie do życia a rano, mało widzę takie ma oczy malutkie i śpiące:roll: Quote
Mysia_ Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 to taka nocna zmiana jest :evil_lol: Quote
maarit Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Mysia_']to taka nocna zmiana jest :evil_lol:[/quote] Aaaaaaa..... chyba że tak- "ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś" :evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='agata51']Marysiu, złe tak łatwo nie ginie.[/QUOTE] no wiem, ale wyjątki sie zdarzają :evil_lol::evil_lol: [quote name='Gonia13']Aaaaaaa..... chyba że tak- [B]"ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś" :evil_lol:[/QUOTE][/B] dokładnie tak Gonia, a poza tym trening, trening i jeszcze raz trening :evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='NusiaiJa']do góry chłopaki!!!![/QUOTE] i jeszcio raz :multi: :multi: Quote
niteczka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='marysia55']i jeszcio raz :multi: :multi:[/quote] Ciocia, czy Ty coś popijasz:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='marysia55']dokładnie tak Gonia, a poza tym trening, trening i jeszcze raz trening :evil_lol:[/quote] Marysiu, a jak Ty to trenujesz? :razz: Quote
marysia55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='niteczka']Ciocia, czy Ty coś popijasz:evil_lol:[/QUOTE] nieeeee :shake: ( nie w tygodniu :diabloti:) tylko czasami bierze mnie na rosyjskie przyspiewki (moja mamuśka pochodzi ze Lwowa:lol:) [quote name='Mysia_']Marysiu, a jak Ty to trenujesz? :razz:[/QUOTE] syyyysteeeemaaatyyycznieee, codziennie po 5 minut dłużej + medytacja :evil_lol: Quote
niteczka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='marysia55']nieeeee :shake: ( nie w tygodniu :diabloti:) tylko czasami bierze mnie na rosyjskie przyspiewki (moja mamuśka pochodzi ze Lwowa:lol:) [/quote] Moja też z tamtych stron;) Quote
marysia55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='niteczka']Moja też z tamtych stron;)[/QUOTE] witaj ziomalu :drink1: zdrowie chłopaków :roll: (ale dopiero w weekend:diabloti:) Quote
niteczka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='marysia55']witaj ziomalu :drink1: zdrowie chłopaków :roll: (ale dopiero w weekend:diabloti:)[/quote] No widzisz, jest okazja, aby się napić:drink1: Quote
Recommended Posts