niteczka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Cieszę się podwójnie, że chłopaki mają się świetnie i że Dogo działa i mogę przeczytać takie wiadomości. Strona wizualna taka sobie, źle się czyta. Quote
Bjuta Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Jak dobrze, że coś napisałaś, nie mogłam znaleźć wątku :shake: Przyszło 100 zł od Ingrid 44 :loveu: B. b. dziękujemy! Wpisałam je do t.zw. awaryjnych. Udało mi się zedytować post z rozliczeniami na pierwszej stronie. Teraz trzeba klikać 2 razy i wykazać się cierpliwością, ale się da! Quote
Mysia_ Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 strasznie lubię ten wątek :loveu: Quote
Isadora7 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='Mysia_']strasznie lubię ten wątek :loveu:[/QUOTE] No to witaj w fanklubie :) chłopaków Quote
agata51 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Kaskę wysłałam 19.11. Pocztą. Pewnie dopiero w poniedziałek dojdzie. Trzymajcie się razem, chłopaki. Quote
Ingrid44 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja tez bardzo lubie czytac o chlopakach, cieszy mnie ze wreszcie poznaja zapachy normalnego swiata. Quote
Cantadorra Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Fajnie, ze chlopaki dobrze sie miewaja Quote
niteczka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Isadora7']No to witaj w fanklubie :) chłopaków[/QUOTE] Fanklub jest dość spory. Quote
Mysia_ Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 co widać na wątku :evil_lol::loveu: Quote
marysia55 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 w końcu i mnie sie udało tutaj dotrzeć, a tu tyle fajnych wiadomości że serce rośnie.Jak to jest, że po wyrwaniu sie z koszmaru schroniska te psy potrafią pokazać swoją cudowną naturę i charakter :p:p:p Quote
Mysia_ Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 czy mi się wydaje czy miały być jakieś foteczki? :evil_lol: Quote
UBOCZE Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ostatnio słońce się uśmiecha do psiakowych "dwupaków". Od niedawno Kajtuś i Dino, a od dziś Czarny i Kitka z Jastrzębia też w hoteliku... W oczekiwaniu na fotki wrzucę znów offika dla dwóch hotelikowych psiaków, które szczęścia nie mają.... Wylękniony Chojrak został wyciągnięty ze schroniska w Olkuszu do hoteliku na miejsce Cohena też z Olkusza, który został zaadoptowany. Niestety, adopcja okazała się nieudana... Założenie było takie, że to jedno miejsce będzie przejściowe między mordownią a DS dla kolejnych wyciąganych, najbardziej potrzebujacych psiaków. Teraz obydwa psiaki są w hoteliku, co oznacza katastrofę finansową i nie wiadomo, co dalej, zwłaszcza z Chojrakiem...((( [URL="http://www.dogomania.pl/threads/146047-FS-Wystraszony-Chojrak-z-Olkusza-prosi-o-jakiekolwiek-wsparcie/page2"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1460...wsparcie/page2[/COLOR][/URL] Nawet podnoszenie wątku (a może rozsyłanie?) będzie wielką pomocą... Quote
UBOCZE Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Oczywiście Czarny i Kitka były w Rudzie Śląskiej. Ale cieszy, ze zarówno wobec nich, jak i wobec Kajtusia i Dina słowo "schron" nie jest już aktualne... Quote
Cajus JB Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Dwupaki i staruszki. Miło się czyta jak trafiają do hotelików. Ale ile nie trafia? Dzień dobry Chłopakom. Quote
Bjuta Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Upomniałam się o zdjęcia, a pani Małgosia upomniała się o umowę (Mysiu, wyślesz?) Amara zaczęła cieczkę i chłopaki są b. zafascynowani. Zaczęli sikać na tarasie, w domu na szczęście nie. Kajtuś się załapał z panią Małgosią na prace w stodole. Dinuś został wyproszony na zewnątrz za sam wzrok jakim patrzył na kury.:evil_lol: Weterynarz obu panów przebadał i z dolegliwości stwierdził tylko starość. Ale jak nam tyle psów odeszło w tym tygodniu, to się nie mogę nacieszyć, że chociaż ta dwójka dostała szansę. Quote
niteczka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Bjuta'] Kajtuś się załapał z panią Małgosią na prace w stodole. Dinuś został wyproszony na zewnątrz za sam wzrok jakim patrzył na kury.:evil_lol: Weterynarz obu panów przebadał i z dolegliwości stwierdził tylko starość. Ale jak nam tyle psów odeszło w tym tygodniu, to się nie mogę nacieszyć, że chociaż ta dwójka dostała szansę.[/QUOTE] Czy to było kulinarne zainteresowanie? Quote
Mysia_ Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Bjutko, ale to ma być jakaś inna umowa chyba? :roll: Z tego co dziewczyny mi mówiły to Pani Małgosia tez jakieś warunki ma? Daj mi znać co i jak na PW, bo ja trochę nie w temacie co uzgodniłyście :oops: Quote
maarit Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='niteczka']Czy to było kulinarne zainteresowanie?[/QUOTE] A to łakomczuch :D Quote
marysia55 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Gonia13']A to łakomczuch :D[/QUOTE] tak sie zdarza gdy pies nie jest wegetarianinem :p Quote
agat21 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Dobrze czytać takie wiadomości. Tyle nieszczęścia u innych psiaków, przynajmniej nasze dwa kochane starszaki mają lepsze życie :) Cała moc głasków i uścisków dla chłopaków!!! Quote
UBOCZE Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 No, no... Z Dinusia to niezły urwis. Cieszę się, że chłopakom poza wiekiem nic nie dolega. Quote
Cajus JB Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Wiek to nie choroba. Chłopaki tam jak młode szczeniaczki szaleją. Warto było dla tego co tu czytamy. Quote
Cantadorra Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 No to chlopaki są pełną parą na gospodarce i dlatego Dinus patrzy na te kury gospodarskim okiem :) Tylko sie cieszyć! Quote
Recommended Posts