Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dobrze, że coś napisałaś, nie mogłam znaleźć wątku :shake:
Przyszło 100 zł od Ingrid 44 :loveu: B. b. dziękujemy! Wpisałam je do t.zw. awaryjnych.
Udało mi się zedytować post z rozliczeniami na pierwszej stronie. Teraz trzeba klikać 2 razy i wykazać się cierpliwością, ale się da!

Posted

w końcu i mnie sie udało tutaj dotrzeć, a tu tyle fajnych wiadomości że serce rośnie.Jak to jest, że po wyrwaniu sie z koszmaru schroniska te psy potrafią pokazać swoją cudowną naturę i charakter :p:p:p

Posted

Ostatnio słońce się uśmiecha do psiakowych "dwupaków". Od niedawno Kajtuś i Dino, a od dziś Czarny i Kitka z Jastrzębia też w hoteliku...

W oczekiwaniu na fotki wrzucę znów offika dla dwóch hotelikowych psiaków, które szczęścia nie mają....

Wylękniony Chojrak został wyciągnięty ze schroniska w Olkuszu do hoteliku na miejsce Cohena też z Olkusza, który został zaadoptowany. Niestety, adopcja okazała się nieudana...
Założenie było takie, że to jedno miejsce będzie przejściowe między mordownią a DS dla kolejnych wyciąganych, najbardziej potrzebujacych psiaków. Teraz obydwa psiaki są w hoteliku, co oznacza katastrofę finansową i nie wiadomo, co dalej, zwłaszcza z Chojrakiem...(((

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/146047-FS-Wystraszony-Chojrak-z-Olkusza-prosi-o-jakiekolwiek-wsparcie/page2"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1460...wsparcie/page2[/COLOR][/URL]

Nawet podnoszenie wątku (a może rozsyłanie?) będzie wielką pomocą...

Posted

Upomniałam się o zdjęcia, a pani Małgosia upomniała się o umowę (Mysiu, wyślesz?)

Amara zaczęła cieczkę i chłopaki są b. zafascynowani. Zaczęli sikać na tarasie, w domu na szczęście nie.

Kajtuś się załapał z panią Małgosią na prace w stodole. Dinuś został wyproszony na zewnątrz za sam wzrok jakim patrzył na kury.:evil_lol:
Weterynarz obu panów przebadał i z dolegliwości stwierdził tylko starość. Ale jak nam tyle psów odeszło w tym tygodniu, to się nie mogę nacieszyć, że chociaż ta dwójka dostała szansę.

Posted

[quote name='Bjuta'] Kajtuś się załapał z panią Małgosią na prace w stodole. Dinuś został wyproszony na zewnątrz za sam wzrok jakim patrzył na kury.:evil_lol:
Weterynarz obu panów przebadał i z dolegliwości stwierdził tylko starość. Ale jak nam tyle psów odeszło w tym tygodniu, to się nie mogę nacieszyć, że chociaż ta dwójka dostała szansę.[/QUOTE]

Czy to było kulinarne zainteresowanie?

Posted

Bjutko, ale to ma być jakaś inna umowa chyba? :roll: Z tego co dziewczyny mi mówiły to Pani Małgosia tez jakieś warunki ma? Daj mi znać co i jak na PW, bo ja trochę nie w temacie co uzgodniłyście :oops:

Posted

Dobrze czytać takie wiadomości. Tyle nieszczęścia u innych psiaków, przynajmniej nasze dwa kochane starszaki mają lepsze życie :)
Cała moc głasków i uścisków dla chłopaków!!!