Isadora7 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Jo37']Nikt nie odwiedza Figi.[/quote] Figusiu jestem. Czy może są jakieś ciepłe jak bułeczki foteczki? Bo wieczorem wznawiam u mnie allegra (się pokończyły) Quote
Jo37 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Raczej nowych fotek nie będzie bo wszystkie siły są skierowane na złapanie Loriego. Quote
Isadora7 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jo37 napisał(a):Raczej nowych fotek nie będzie bo wszystkie siły są skierowane na złapanie Loriego. W nieodczasie jestem, już wiem. Ok puszczę z tym co mam. Quote
eloise Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Figusiu! do domu! taka cudna sunieczka... Quote
Jo37 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Zupełnie nie rozumiem braku zainteresowania taką milutką psinką. Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Sara niedługo będzie w domku a Figa cały czas czeka na swoją szansę... Quote
danka1234 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 pewnie musi trafic na swojego czlowieka,psiaczki w starszym wieku domki znajduja a ona jeszcze tak duzo latek nie ma,ot dojrzała dziewczyna.;) Quote
Tola Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ocelot napisał(a):może wiek odstrasza? Tez tak myslalam... Sunia musi trafic na swojego ludzia. Jest sliczna. Quote
Jo37 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Biedna Figa teraz będzie sama . A może będzie jej lepiej z jakimś psiakiem. Quote
Guest TyŚka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 a jest przyjazna wobec psów i kotów???? (jak tak to możliwe, że znajdę jej dom) Quote
ocelot Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Justis napisał(a):a jest przyjazna wobec psów i kotów???? (jak tak to możliwe, że znajdę jej dom) Wobec psów tak:) A o kotach Mureczka powinna coś wiedzieć... Quote
Murka Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Koty niestety goni z wielką pasją :cool1: Quote
ocelot Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Murka napisał(a):Koty niestety goni z wielką pasją :cool1: Figa łobuz:evil_lol: Pasjonat:) Quote
Murka Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Figa była dziś u weta, bo zauważyliśmy, że często harcze. No i te plamki na uszkach. Imaverol nie pomagał. Wygląda na to, że Figa się podziębiła lub ma problemy z serduszkiem (jakieś szmery są). Plamki na uszkach są prawdopodobnie wynikiem zakażenia bakteryjnego i po antybiotyku powinno ustąpić. Mogą też to być zmiany martwiczne, bo nie wyglądają na świeże. No, ale zobaczymy. Póki co Figa jest w domu (nakaz weta: ma być w cieple), dostaje antybiotyk, a uszka dodatkowo smaruję jej aurizonem. Dostaje też witaminki na skórę/sierść, ale to już dostawała wcześniej. Jeśli harczenie nie ustąpi po antybiotyku to znaczy, że jednak serce Fidze dokucza :-( Jest strasznym podkołdernikiem. Nic jej więcej do szczęścia nie potrzeba: tapczan i kocyk lub kołderka, w którą się można zagrzebać ;) Quote
Jo37 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Biedna Figa. Pod niebieskim kocykiem wygląda bardzo ładnie. Quote
Recommended Posts