fochu Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Radek napisał(a):Ojej, a ja nie widzę Allegro. Ktoś wie dlaczego? jak to nie widzisz? klik na garfikę allegro i powinno przekierować :) Quote
fiorsteinbock Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Radek napisał(a):Ojej, a ja nie widzę Allegro. Ktoś wie dlaczego? Radku, ale nie wyswietla ci obrazka na watku, czy aukcji na portalu allegro? Quote
Radek Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Niestety, nie wyświetla po kliknięciu na obrazek, na wątku widzę obrazek Allegro. Quote
fiorsteinbock Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 A teraz: http://allegro.pl/show_item.php?item=1625419382 Quote
Radek Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Fantastyczne jest to Allegro. Dziękuję za linka:) Quote
Havanka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Witam wszystkich ! Tydzień bez dogo, to jak odwyk - tak mówi Tomcugowa. Przekonałam się, że to prawda. Nadrabiam zaległości na wątkach. Dostałam zdjecia Snoopiego, ale widzę, ze są już wklejone. Edytko, allegro jest super ! Czy był jakiś odzew ? Quote
fiorsteinbock Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ja nie mialam ani jednego zapytania na maila, moze ktos dzwonil do Nesci. Pisalam juz u innego pieska, że od dluzszego czasu aukce allegro nie ciesza sie zainteresowaniem jak dawniej. Jeszcze w zeszlym roku przychodzily zapytania na skrzynke o psy, teraz cisza...Nie wiem czym to jest spowodowane. To juz z gumtree czy ale.gratki mam zapytania a z allegro nic :( Quote
nescca Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Przykro mi....ani jednego telefonu.... a Snoopik taki kochany..... Quote
Radek Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 nescca napisał(a):Przykro mi....ani jednego telefonu.... a Snoopik taki kochany..... Trzeba mieć nadzieję, że ktoś zwróci na niego uwagę. Taki fajny psiak... Quote
Havanka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Radek napisał(a):Trzeba mieć nadzieję, że ktoś zwróci na niego uwagę. Taki fajny psiak... Przy odrobinie szczęścia Snoopik znajdzie wyjątkowego człowieka. Przekonałam się już nie raz, że cuda się zdarzają !!! Quote
fiorsteinbock Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Havanka napisał(a):Przy odrobinie szczęścia Snoopik znajdzie wyjątkowego człowieka. Przekonałam się już nie raz, że cuda się zdarzają !!! To prawda... Skonczy sie bazarek na ONki, wystawie kolejny dla Snoopka. Quote
Kamila_s Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 wlasnie ..jak tam ten mlodzieniaszek???:-)))))))) Quote
nescca Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jest ok. Po niedzieli zawiozę Mu duża pakę frolicka ,bo bardzo w nim zagustował :) Będą fotki :) Quote
Havanka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 nescca napisał(a):Jest ok. Po niedzieli zawiozę Mu duża pakę frolicka ,bo bardzo w nim zagustował :) Będą fotki :) No to czekamy z niecierpliwością !!! Quote
Kamila_s Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Beatko juz sobie Ciebie wyobrazam jak gnasz z paczka frolica do Snoopaska hehe:-)))))))))))) Quote
Havanka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A ja oczyma wyobraźni widzę radość Snoopka na widok Nesci i frolicka !!! Wyprzytulaj go ode mnie Nesca i ucałuj w pysio. Quote
Kamila_s Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 lepiej mu kawal jakiej dobrej kielbaski przynies,a Frolica niech sobie Beatka zje heheheheheheheheh :-):-))))))))))))))))))))))))) Quote
Radek Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 No tak, kiełbaska to przysmak, tylko czy starszemu psiakowi nie zaszkodzi przypadkiem ;) Quote
nescca Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 No wlasnie...ze wzgledu na stan zdrowia psiaka i wieloletnie zaniedbania... Snoopik zjada karmę przeznaczona tylko i wyłącznie dla psów. Żadnych odstępstw.... dla Jego dobra. Frolicki próbowałam.... nie jest tak źle..... nawet lepiej jak przy Royalu:cool3: Quote
Kamila_s Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Beatko ja sobie tak zartowalam:-) jasne,ze wiecie lepiej co dla Snoopaska najlepsze:-) Quote
Recommended Posts