Jump to content
Dogomania

grabie, kije, deski, czy kamienie .... KASA POTRZEBNA STRASZNIE!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich ! Tydzień bez dogo, to jak odwyk - tak mówi Tomcugowa. Przekonałam się, że to prawda.
Nadrabiam zaległości na wątkach. Dostałam zdjecia Snoopiego, ale widzę, ze są już wklejone.
Edytko, allegro jest super ! Czy był jakiś odzew ?

Posted

Ja nie mialam ani jednego zapytania na maila, moze ktos dzwonil do Nesci. Pisalam juz u innego pieska, że od dluzszego czasu aukce allegro nie ciesza sie zainteresowaniem jak dawniej. Jeszcze w zeszlym roku przychodzily zapytania na skrzynke o psy, teraz cisza...Nie wiem czym to jest spowodowane. To juz z gumtree czy ale.gratki mam zapytania a z allegro nic :(

Posted

nescca napisał(a):
Przykro mi....ani jednego telefonu.... a Snoopik taki kochany.....

Trzeba mieć nadzieję, że ktoś zwróci na niego uwagę. Taki fajny psiak...

Posted

Radek napisał(a):
Trzeba mieć nadzieję, że ktoś zwróci na niego uwagę. Taki fajny psiak...

Przy odrobinie szczęścia Snoopik znajdzie wyjątkowego człowieka. Przekonałam się już nie raz, że cuda się zdarzają !!!

Posted

Havanka napisał(a):
Przy odrobinie szczęścia Snoopik znajdzie wyjątkowego człowieka. Przekonałam się już nie raz, że cuda się zdarzają !!!

To prawda...
Skonczy sie bazarek na ONki, wystawie kolejny dla Snoopka.

Posted

nescca napisał(a):
Jest ok. Po niedzieli zawiozę Mu duża pakę frolicka ,bo bardzo w nim zagustował :) Będą fotki :)

No to czekamy z niecierpliwością !!!

Posted

No wlasnie...ze wzgledu na stan zdrowia psiaka i wieloletnie zaniedbania... Snoopik zjada karmę przeznaczona tylko i wyłącznie dla psów. Żadnych odstępstw.... dla Jego dobra. Frolicki próbowałam.... nie jest tak źle..... nawet lepiej jak przy Royalu:cool3: