Jump to content
Dogomania

grabie, kije, deski, czy kamienie .... KASA POTRZEBNA STRASZNIE!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze nie dotarła do mnie na konto wypłata, stąd małe opóźnienie w deklaracji. Jak tylko dotrze to nadrobię zaległości za czerwiec:)

Posted

Radku.... nie ma sprawy. Snoopek i tak wie ,że jesteś tu najdłużej..... zawsze Mu mówię o Tobie :) I zawsze każe Tobie oraz teraz wszystim tym którzy Go wspierają całuski słać. A więc....:calus::iloveyou::iloveyou::calus::calus::iloveyou::iloveyou::calus::calus::iloveyou::iloveyou::calus::calus::iloveyou::iloveyou:

Posted

Havanka napisał(a):
Nesca, ja nieśmiało zapytam o obiecane zdjecia Snoopiego i dłuuuugi opis wizyty u niego.

Bardzo przepraszam Was wszystkich ale ten tydzień jest zwariowany. Mąż mi wyjechał więc nie mam auta .... a jak Gosia sie wyrwie to jedynie oblatujemy najważniejsze interwencje . Dziś łapałyśmy kotka którego jakiś imbecyl przywiązał na drzewie sznurkiem. Pocieta cała szyja!!!!!!!!!! Nawet na schronisko czasem nie wystarcza czasu. A sterylke jedna po drugiej..... strasznie gorący czas. Wybaczcie. Dajcie mi chwilke.... plisss.

Posted

dzięki..... ale to jakaś tragedia. Jacyś idioci przywiązali ją dosyć wysoko na drzewie sznurkiem za szyję. Mała ma ją dosyć mocno pokiereszowaną. Wdało się zakażenie. Jeszcze jest dość duża ,poważna rana między oczkiem a skronią. Kicia miała wiele szczęscia ,że ktoś postanowił Jej pomoc i nas zawiadomił. Zawiozłyśmy ją do weta .Dostała kilka zastrzyków i antybiotyki na dłuższe leczenie. Mimo tych wszystkich zajść jest miła i ufna dla ludzi. Czasem wstydzę się tego ,że jestem człowiekiem....

Posted

nescca napisał(a):
dzięki..... ale to jakaś tragedia. Jacyś idioci przywiązali ją dosyć wysoko na drzewie sznurkiem za szyję. Mała ma ją dosyć mocno pokiereszowaną. Wdało się zakażenie. Jeszcze jest dość duża ,poważna rana między oczkiem a skronią. Kicia miała wiele szczęscia ,że ktoś postanowił Jej pomoc i nas zawiadomił. Zawiozłyśmy ją do weta .Dostała kilka zastrzyków i antybiotyki na dłuższe leczenie. Mimo tych wszystkich zajść jest miła i ufna dla ludzi. Czasem wstydzę się tego ,że jestem człowiekiem....

Wiesz Nesca, ja też. Tylko człowiek potrafi rozmyślnie zadawać cierpienie i to wręcz w sadystyczny sposób, czerpiąc z tego przyjemność i satysfakcję.
Mam nadzieję, że kicia szybko wróci do zdrowia, czego życzę jej z całego serca.

Posted

Witajcie kochani.... jeszcze nie byłam u Snoopaczka tylko Gosia zawiozła Mu puszki i dwie duże paczki frolików. Ja teraz siedzę (niestety) ciągle w pracy i jeszcze w dodatku..... wydawało mi się ,że moja biedna kicia jest w ciąży.... kiedy córka przywiozła mi ją do gabinetu (asystuję naszej wetce przy zabiegach) zauważyła ,że ta dziwnie się zachowuje i ....zamiast sterylki mamy.... RUJKĘ!!!!!!!!!!!!! Makabra..... nie śpimy już którąś noc z kolei. Mała drze pysia jak potępieniec w piekle. A w pierwszą noc zamiast w kuwetke załatwiła sie do wanny. Ja juz nie daję rady....i ten upał do tego. Jak tylko pojadę do Snoopka to wszystko Mu opowiem.....to co tu się dzieje i wymiziam Go od Was. Ale na weekend jadę do hoteliku na Jasienie bo tam też 11 psów i tęsknie za Nimi ogromnie ,bo nie byłam dawno..... i tak jak mówi mój TZ..... taki zapie..dol ,że nie ma czasu załadować :)

Posted

nescca napisał(a):
Witajcie kochani.... jeszcze nie byłam u Snoopaczka tylko Gosia zawiozła Mu puszki i dwie duże paczki frolików. Ja teraz siedzę (niestety) ciągle w pracy i jeszcze w dodatku..... wydawało mi się ,że moja biedna kicia jest w ciąży.... kiedy córka przywiozła mi ją do gabinetu (asystuję naszej wetce przy zabiegach) zauważyła ,że ta dziwnie się zachowuje i ....zamiast sterylki mamy.... RUJKĘ!!!!!!!!!!!!! Makabra..... nie śpimy już którąś noc z kolei. Mała drze pysia jak potępieniec w piekle. A w pierwszą noc zamiast w kuwetke załatwiła sie do wanny. Ja juz nie daję rady....i ten upał do tego. Jak tylko pojadę do Snoopka to wszystko Mu opowiem.....to co tu się dzieje i wymiziam Go od Was. Ale na weekend jadę do hoteliku na Jasienie bo tam też 11 psów i tęsknie za Nimi ogromnie ,bo nie byłam dawno..... i tak jak mówi mój TZ..... taki zapie..dol ,że nie ma czasu załadować :)

Oj, Nesca, Ty to się nigdy nie nudzisz:evil_lol: "Atrakcje" na okrągło !!!
Przy okazji wymiziaj te wszystkie biedne istotki ode mnie !!!