nescca Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 fochu,dusje... witam Was pięknie. Nie wierzyłam ,że ten wątek jeszcze ożyje. Tak bardzo się cieszę. Gotowego tekstu nie mam ale kontakt poproszę na mnie czyli 660 737 137. Może ktoś zechce napisać jakiś tekścik.Cała historia Snoopka jest na początku wątku. Wiem ,że kobietki na dogo są baaardzo zdolne.Dziekujemy za banerek :) Jest piękny.... i należy tylko do Snoopisia. Powiem Mu o tym przy okazji. HURRAA....DZIĘKI.... Radku widzisz to? Ale czad.....nie jesteśmy już sami :) Quote
fochu Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 nescca napisał(a):fochu,dusje... witam Was pięknie. Nie wierzyła ,że ten wątek jeszcze ożyje. Tak bardzo się cieszę. Gotowego tekstu nie mam ale kontakt poproszę na mnie czyli 660 737 137. Może ktoś zechce napisać jakiś tekścik.Cała historia Snoopka jest na początku wątku. Wiem ,że kobietki na dogo są baaardzo zdolne.Dziekujemy za banerek :) Jest piękny.... i należy tylko do Snoopisia. Powiem Mu o tym przy okazji. HURRAA....DZIĘKI.... Radku widzisz to? Ale czad.....nie jesteśmy już sami :) ja się postaram wysmarować jakiś tekst ale po świętach dopiero ,teraz to głowy za nic nie mam do tego :/ ale będę zaglądać do chłopca Quote
fiorsteinbock Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ja po przerwie swiatecznej zagladam i miziam za uszkiem :) Nessca, doszly pieniadze? Qrcze, musze pomyslec nad jakims bazarkiem, moze macie cos malo potrzebnego w domu ;) Quote
nescca Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Fiorsteinbock.... powiem Ci jak wezme wydruk z banku...a dostajemy go raz na miesiąc :( Pomyślę o jakiś fantach.... podpowiedz co by to mogło być. Quote
fiorsteinbock Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 A fantowe bazarki to np. ksiązki, plyty DVD, ubrania, figurki - generalnie różnosci :) Nescca, ile Snoopek ma latek? Możesz jeszcze napisac jaki ma stos. do kotów, innych psów czy dzieciaczków? Sciagam jego zdjecia i chce zrobic allegro. Quote
nescca Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Hmmm....z Jego stosunkiem jest dość różnie. Koty toleruje ,dzieci też a psy wybiórczo. Lat ma około 11-12. I kocha ludzi do szaleństwa. Jest naprawdę miłym psiakiem z lekkim niedowładem tylnych kończyn spowodowanym mieszkaniem przez 10 lat pod gołym niebem. Quote
fiorsteinbock Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Dzieki, Nescca a wielkim byloby oszustwem jakbym w ogloszeniach pisała, że ma wg. weta 8-9 lat? Wet zawsze może sie pomyslic ;) Quote
nescca Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Nie było by.... cha cha cha...lubię takie akcje) Quote
Radek Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 No proszę, małe naciągnięcie rzeczywistości w szczytnym celu:) Quote
Havanka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Witam. Link do wątku podesłała mi Fiorsteinbock. Przeczytałam cały wątek. Snoopek przeżył tylko dzięki Wam ! Zapiszę wątek i będę tu z Wami. Może będę mogła jakoś pomóc. Na początek mogę coś ofiarować na bazarek. Edytko, na kiedy planujesz go zrobić? Quote
nescca Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 :sweetCyb::Rose::sweetCyb:Witaj Havanko..... bardzo się cieszymy ,że jesteś z nami:Rose: :laugh2_2::Rose: Quote
Havanka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 nescca napisał(a)::sweetCyb::Rose::sweetCyb:Witaj Havanko..... bardzo się cieszymy ,że jesteś z nami:Rose: :laugh2_2::Rose: Kurcze, jeszcze nikt tak ładnie mnie nie witał !!! Dziękuje !!! Quote
fiorsteinbock Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Dzieki Elu za odwiedziny. Po dlugim weekendzie wezme sie do pracy, mam Snoopka i Zabke z Azyla w planach - Saruni tez by sie przydal grosz :( Quote
Havanka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Dzieki Elu za odwiedziny. Po dlugim weekendzie wezme sie do pracy, mam Snoopka i Zabke z Azyla w planach - Saruni tez by sie przydal grosz :([/QUOTE] Pamiętaj o mnie, gdy będziesz robić bazarek na Snoopiego. Spróbuję zebrać trochę rzeczy. To prawda psiakom przydałaby sie kasa, ale skąd ją brać?:niewiem: Quote
Havanka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Nesca, chcę napisać jutro Snoopiemu tekst do ogłoszeń. Czy mogłabyś napisać mi kilka zdań o nim ? Czy był wykastrowany, ile może mieć lat itd. Potrzebny jest również kontakt tel. Quote
nescca Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Bez kastracji....zachował jajczęta ze wzgledu na wiek i stan zdrowia.Wiecej napiszę jutro bo padam na twarz.Moj tel 660 737 137. ZAwiozlam Mu wszoraj trochę dobrego jedzonka od Was . Kazał Was uścisnąć :) Quote
Havanka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='nescca']Bez kastracji....zachował jajczęta ze wzgledu na wiek i stan zdrowia.Wiecej napiszę jutro bo padam na twarz.Moj tel 660 737 137. ZAwiozlam Mu wszoraj trochę dobrego jedzonka od Was . Kazał Was uścisnąć :)[/QUOTE] Nesca, sorry wiele istotnych informacji jest kilka postów wyżej. Wczoraj wieczorem szukałam nieskutecznie po całym wątku - ale pewnie późna pora i zmęczenie było powodem, ze ich nie znalazłam. Dziś posiedzę nad tekstem. Quote
Havanka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Napisałam tekst do ogłoszeń dla Snoopiego. Jeżeli trzeba go poprawić lub uzupełnić, to proszę o wskazówki. [SIZE=3][B]Mały piesek z Wielkim Sercem - Snoopi !!![/B][/SIZE] [COLOR=black] [/COLOR][SIZE=3][B][COLOR=black]Ach, żeby tak mieć swojego Pana! By oprzeć pysk na jego kolanach, By leżeć przy nim do góry brzuchem, I żeby podrapał mnie za uchem. I by dał pić, gdy jestem spragniony, No i odpocząć, gdy jestem zmęczony. Weź mnie do siebie mój Panie, [/COLOR][COLOR=black]A przyjacielem Twym będę, dopóki serce bić nie przestanie. [/COLOR][/B][/SIZE] [COLOR=#0000ff][B][SIZE=3][B]S[/B][/SIZE]noopi, to starszy już piesek, który jako szczeniak został przywiązany łańcuchem do płotu i przy nim, pod gołym niebem, spędził dotychczasowe życie. Jedyne czego mu nie brakowało, to solidnej porcji batów każdego dnia od swej pani, która pod tym względem była bardzo hojna i nigdy o tym nie zapominała. Niestety zapomniała, że Snoopi, to żywe, czujące stworzenie, które potrzebuje bliskości człowieka, jedzenia i ciepłego kąta do spania. Gdyby nie sąsiadka, Snoopi nie żyłby już. To ona dokarmiała go i w końcu poprosiła o pomoc dla niego fundację dla zwierząt. Dziś Snoopi przebywa już w domu tymczasowym, w którym poznaje inne, lepsze życie. Zmienił się nie do poznania. Mimo, że ma już ok 9 lat i ciężki bagaż złych doświadczeń życiowych, kocha ludzi ponad wszystko. Jest bardzo grzeczny, lubi się bawić, biegać i wesoło szczekać. Niestety, wiele lat spędzonych pod gołym niebem na deszczu, mrozie a latem w upale, odbiły piętno na zdrowiu Snoopiego. Piesek ma problemy ze stawami a przez to, lekki niedowład tylnych kończyn. Za kotami nie przepada, ale je toleruje, natomiast nie każdego psa polubi. Szukamy dla Snoopiego wyjątkowego człowieka, który pokocha go ze wszystkimi jego ułomnościami. Chcemy, żeby przeżył resztę życia w cieple, szczęśliwy u boku swojego troskliwego pana. Jeżeli możesz, pokochaj go. Daj prawdziwy dom i dużo miłości, a on odwdzięczy Ci się przyjaźnią na dobre i złe. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy. [SIZE=3]Snoopiego nie oddamy na łańcuch ani do kojca, skazującego go na życie w samotności !!! [/SIZE] Kontakt w sprawie adopcji: tel. 660 737 137[/B][/COLOR] Quote
Havanka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='nescca']REWELACJA!!! SUPER!!!! No to szukamy Mu Pana :)[/QUOTE] No to się cieszę. Teraz jeszcze tylko prośba do Edytki o obiecane allegro. Ja zaś chcę wysłać ogłoszenie do redakcji Mój Kochany Pies. Wprawdzie oczekują na listy i zdjęcia opisujące swoich pupili, ale ja wyślę to zgłoszenie. Potrzebne jest ładne zdjęcie w dużej rozdzielczości. o wadze przynajmniej 500kb, zapisane w jpg. Chciałabym, żeby na zdjęciu był Snoopi w objęciach Ani lub Nesci. To z Tobą Nesca byłoby super, ale nie wiem, czy spełnia wymogi wymaganej rozdzielczości. No i mało "waży". Jeżeli chodzi o zdjecia to jestem w tym temacie "noga". Proszę o pomoc. Quote
nescca Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Mam dpbry aparat. robie Snoopiemu "ciężkie" zdjęcia :) Quote
Recommended Posts