Tola Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Beza została podrzucona pewnej nocy pod jedną z firm w podzamojskiej miejscowości. To malutka, młodziutka sunia, w której oczach widać ogromny ból i smutek. Jest łagodna, spokojna i bardzo potrzebuje bliskości człowieka. Prawdopodobnie mieszkała w domu, ponieważ bardzo garnie się do pomieszczeń firmy. Właściciel na razie toleruje sunię, jednak ze względu na jej profil produkcyjny (przetwórstwo spożywcze) Beza nie może tam zostać na dłużej – tylko do 14 wrzenia. Tyle mamy czasu na znalezienie suczce domu stałego lub tymczasowego. Proszę pomóżcie tej młodziutkiej smutnej suni znaleźć bezpieczną przystań. tel do mnie 609160440 Ogłoszenia Bezy Beza, prawie jak terier, młoda suczka szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Beza, prawie jak terier, młoda suczka szuka domu Jeśli marzył Ci się kiedyś terierowaty, / Terrier / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Beza, prawie jak terier, młoda suczka szuka domu - Zamość - Zwierzęta Prev Beza, prawie jak terier, mała suczka szuka domu Zamość - Adin.pl Beza, prawie terier, młoda suczka szuka domu (734845234) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Marlena:) Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cudo, ale narazie mogę tylko podrzucic:shake:. Taki zastój okropny.. Jesli bedzie potrzebne allegro sluzę pomocą ;) Quote
majqa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Tolu, sprawdź ją na inne piesie, szczyt szczęścia i koty, wstaw swoje dane kontaktowe na wątek. Całość info z fotkami podeślę komuś, kto szuka młodego szorściaka (płeć obojętna), byle zgodnego z kiciami i psami. Quote
Tola Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 majqa napisał(a):Tolu, sprawdź ją na inne piesie, szczyt szczęścia i koty, wstaw swoje dane kontaktowe na wątek. Całość info z fotkami podeślę komuś, kto szuka młodego szorściaka (płeć obojętna), byle zgodnego z kiciami i psami. Sunia przebywa na terenie zamkniętym firmy, więc nie ma bliskiej stycznosci z innymi psami, a kotów nie ma w pobliżu. Moze cos da sie zrobic w najblizszych dniach. Jeszcze jedna wazna informacja o suni - nie szczeka na przychodzących do firmy ludzi, jest bardzo cichutka. Quote
Tola Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Podaję dane kontaktowe w pierwszym poscie. Quote
majqa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Zrobiłam tak. Skopiowałam foty, opis suni, Twój tel. Tolu. Przekazałam pani mailowo. Teraz już reszta w jej rękach. Quote
Tola Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 majqa napisał(a):Tolu, sprawdź ją na inne piesie, szczyt szczęścia i koty, wstaw swoje dane kontaktowe na wątek. Całość info z fotkami podeślę komuś, kto szuka młodego szorściaka (płeć obojętna), byle zgodnego z kiciami i psami. Dzięki majga:lol: Quote
GoskaGoska Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 a oglaszaliscie niunię jesli jest taka malutka moze znajdzie się domek:roll: Quote
Tola Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 GoskaGoska napisał(a):a oglaszaliscie niunię jesli jest taka malutka moze znajdzie się domek:roll: Informację o suni dostałam wczoraj i od razu zalozylam wątek. Marlena:) deklarowala tu na dogo pomoc w ogloszeniu suni na allegro. Bardzo proszę, bo sunia nie ma jeszcze zadnych oglkoszen, a czas biegnie:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 śliczna sunieczka...jakby dało radę jakoś zorganizować transport (np. jechalibyście do niej czy coś) to ja mogłabym się z wami zabrać z swoją suka i sprawdzić ją na piesy (moja suka łagodna więc nawet jakby tamta z zębami wystartowała to afery nie będzie bo moja oleje) tylko skąd wziąć kota testera:diabloti: Quote
funia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jak patrze na nia to widzę Reda ,podobna jest do niego .Ten wątek przyniiesie jej nowe życie wierze w to ;) Quote
Tola Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 W srodę Beza będzie sterylizowana; w tej chwili opiekuje sie nia jedna z pracownic firmy. Musimy zdążyc do 14:roll: Quote
Marlena:) Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Maleńka wysterylizowana sunia terrier mix (733438766) - Aukcje internetowe Allegro Zmiany będę wprowadzac wraz z przybywającymi info i zdjęciami ;). Jeśli coś zmienic daj znac :) Quote
Torusia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 trzymam kciuki żeby szybciutko Ją ktoś wypatrzył na allegro !!! Quote
jogi Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 dziewczyny mam nadzieję ze taką niniunię ktoś szybciutko przygarnie Jesli moge coś dodać do siebie to proszę zmieńcie jej imię, bo berta to mi się kojarzy tylko z grubą bertą:oops: Quote
Tola Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 jogi napisał(a):dziewczyny mam nadzieję ze taką niniunię ktoś szybciutko przygarnie Jesli moge coś dodać do siebie to proszę zmieńcie jej imię, bo berta to mi się kojarzy tylko z grubą bertą:oops: To imię nadała suni jej tymczasowa opiekunka z firmy, ale my tu na dogo mozemy sobie nazwac sunię jak chcemy, bo prwdopodobnie to tutaj będziemy szukac jej domu. Jogi - prosba uwzglednona, czekam na nwe prozpozycje:cool3: Quote
jogi Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 mówisz i masz niech będzie na b beza:lol: Quote
Recommended Posts