Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beza została podrzucona pewnej nocy pod jedną z firm w podzamojskiej miejscowości.
To malutka, młodziutka sunia, w której oczach widać ogromny ból i smutek.
Jest łagodna, spokojna i bardzo potrzebuje bliskości człowieka.
Prawdopodobnie mieszkała w domu, ponieważ bardzo garnie się do pomieszczeń firmy.
Właściciel na razie toleruje sunię, jednak ze względu na jej profil produkcyjny (przetwórstwo spożywcze) Beza nie może tam zostać na dłużej – tylko do 14 wrzenia.
Tyle mamy czasu na znalezienie suczce domu stałego lub tymczasowego.
Proszę pomóżcie tej młodziutkiej smutnej suni znaleźć bezpieczną przystań.

tel do mnie 609160440

Ogłoszenia Bezy
Beza, prawie jak terier, młoda suczka szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Beza, prawie jak terier, młoda suczka szuka domu

Jeśli marzył Ci się kiedyś terierowaty, / Terrier / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Beza, prawie jak terier, młoda suczka szuka domu - Zamość - Zwierzęta

Prev

Beza, prawie jak terier, mała suczka szuka domu Zamość - Adin.pl

Beza, prawie terier, młoda suczka szuka domu (734845234) - Aukcje internetowe Allegro

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tolu, sprawdź ją na inne piesie, szczyt szczęścia i koty, wstaw swoje dane kontaktowe na wątek. Całość info z fotkami podeślę komuś, kto szuka młodego szorściaka (płeć obojętna), byle zgodnego z kiciami i psami.

Posted

majqa napisał(a):
Tolu, sprawdź ją na inne piesie, szczyt szczęścia i koty, wstaw swoje dane kontaktowe na wątek. Całość info z fotkami podeślę komuś, kto szuka młodego szorściaka (płeć obojętna), byle zgodnego z kiciami i psami.

Sunia przebywa na terenie zamkniętym firmy, więc nie ma bliskiej stycznosci z innymi psami, a kotów nie ma w pobliżu. Moze cos da sie zrobic w najblizszych dniach.
Jeszcze jedna wazna informacja o suni - nie szczeka na przychodzących do firmy ludzi, jest bardzo cichutka.

Posted

majqa napisał(a):

Dzięki majga:lol:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a oglaszaliscie niunię jesli jest taka malutka moze znajdzie się domek:roll:

Informację o suni dostałam wczoraj i od razu zalozylam wątek.
Marlena:) deklarowala tu na dogo pomoc w ogloszeniu suni na allegro. Bardzo proszę, bo sunia nie ma jeszcze zadnych oglkoszen, a czas biegnie:roll:

Posted

śliczna sunieczka...jakby dało radę jakoś zorganizować transport (np. jechalibyście do niej czy coś) to ja mogłabym się z wami zabrać z swoją suka i sprawdzić ją na piesy (moja suka łagodna więc nawet jakby tamta z zębami wystartowała to afery nie będzie bo moja oleje) tylko skąd wziąć kota testera:diabloti:

Posted

dziewczyny mam nadzieję ze taką niniunię ktoś szybciutko przygarnie

Jesli moge coś dodać do siebie to proszę zmieńcie jej imię,
bo berta to mi się kojarzy tylko z grubą bertą:oops:

Posted

jogi napisał(a):
dziewczyny mam nadzieję ze taką niniunię ktoś szybciutko przygarnie

Jesli moge coś dodać do siebie to proszę zmieńcie jej imię,
bo berta to mi się kojarzy tylko z grubą bertą:oops:

To imię nadała suni jej tymczasowa opiekunka z firmy, ale my tu na dogo mozemy sobie nazwac sunię jak chcemy, bo prwdopodobnie to tutaj będziemy szukac jej domu.
Jogi - prosba uwzglednona, czekam na nwe prozpozycje:cool3: