zadra Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Beza jest juz po sterylizacj.Zabieg przeszła dobrze,szybko obudziła sie z narkozy.jest bardzo grzeczna i łagodna.Podczas pzrygotowania do zabiegu wcale sie nie opierała.W DT bardzo dobrze reaguje na pozostałe zwierzęta.Jest posłuszna.Szybko uznała teren obejścia za swój i konsekwentnie go pilnuje nie dopuszczając obcych bez zgody włascicieli.Tylko ten smutek w oczach..... Quote
Tola Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Bezą zainteresowana jest Pani Nadzieja z Przemysla. W poniedzialek jest wizyta przedadopcyjna i czekamy na jej wynik:cool3: Trzymajcie kciuki. Quote
Tola Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 rita60 napisał(a):Trzymam,oby ci sie udało malenka... Mamy kolejną podrzuconą dzisiejszej nocy ze szczeniakami :placz: Malutka, tez w typie terrierka z krwawymi ranami na calej szyi od lancucha. Quote
Laima Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Tola napisał(a):Mamy kolejną podrzuconą dzisiejszej nocy ze szczeniakami :placz: Malutka, tez w typie terrierka z krwawymi ranami na calej szyi od lancucha. O rany... :shake: Czy Bezie się udało? Quote
Tola Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Laima napisał(a):O rany... :shake: Czy Bezie się udało? Beza jest po sterylce; bezpieczna w DT. Jak dom w Przemyslu okaze się TYM domem to sunia pojedzie tam juz 19. Jeszcze raz prosze o trzymanie kciuków Quote
rita60 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Tola napisał(a):Mamy kolejną podrzuconą dzisiejszej nocy ze szczeniakami :placz: Malutka, tez w typie terrierka z krwawymi ranami na calej szyi od lancucha. To jest jak nie konczaca sie historia:shake:,cholera z tymi ludzmi:angryy: Quote
Tola Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 rita60 napisał(a):To jest jak nie konczaca sie historia:shake:,cholera z tymi ludzmi:angryy: Masz rację. Ja mam dola:shake: Za duzo tych psich nieszczęść:shake: To się nigdy nie skonczy. Znajdujemy dom jednej, a na jej miejsce pojawia sie 2 kolejne:-( Jutro planuję porobic suni zdjęcia, nie chciaalam jej dzisiaj stresowac. Moze zalozę wątek. Bardzo proszę o pomoc, chociażby o zwykle zaglądanie na wątek:roll: Quote
Tola Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 I trzymajcie kciuki za Bezę. Pani dzisiaj dzwonila, nakupila juz malutkiej potrzebne psie akcesoria, zabawki. Bardzo czeka na Bezę. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze i ze suni oczka juz niedlugo przestaną byc takie smutne. Ludzie są tacy okrutni:shake: Wyrządzają krzywdę istotom, ktore kochają nas ponad wszystko. Quote
Marlena:) Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ja również jestem z nią całym sercem! Quote
robkowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Tola napisał(a):Mamy kolejną podrzuconą dzisiejszej nocy ze szczeniakami :placz: Malutka, tez w typie terrierka z krwawymi ranami na calej szyi od lancucha. :placz:brak mi słów trzymam kciuki za wizytę przedadopcyjną Bezy! Quote
zadra Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Wszystkie psiaki musza mieć odpowiedzialnych właścicieli.Naszym zadaniem jest tego dopilnować ze wszystkich sił. Quote
Margo05 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 I jak wizyta przedadopcyjna? Bo to dziś zdaje się? Quote
Wet-siostra Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Miejmy nadzieję,że pozytywnie... Quote
Wet-siostra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 No i cisza.....Pewnie wizyta nie wyszła dobrze lub też wyszła dobrze,ale uznano,że suńka mimo to będzie szukała innego domu... W górę,panienko!:loveu: Quote
zadra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Sunia po takich przeżyciach musi trafic do najlepszego i najpewniejszego domu. Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cisza........zadnego odzewu na zapytania:shake: Quote
Recommended Posts