Marlena:) Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Blanka Bella Bajka Bona Bryzia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pasowałoby też Fryzia ale na B miało byc Quote
Tola Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='leni356']Wrzuciłam sunię na psydoadopcji.pl Dziękuję:loveu: Quote
Tola Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 jogi napisał(a):mówisz i masz niech będzie na b beza:lol: To będzie Beza:loveu: Zmieniam na watku i proszę Marlenę:), zeby zmienial na Allegro. Beza szuka tymczasu. Quote
Tola Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 majqa napisał(a):Zrobiłam tak. Skopiowałam foty, opis suni, Twój tel. Tolu. Przekazałam pani mailowo. Teraz już reszta w jej rękach. Dzięki :loveu: Czekam na jakis znak, ze sunia ma szansę na dom... Quote
LadyS Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ogłoszenia Bezy, wykupione na bazarku ogłoszeniowym przez leni356: Czeka: adopcje.org, ojej.pl, sprzedasz.pl Beza, prawie jak terier, młoda suczka szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Beza, prawie jak terier, młoda suczka szuka domu Jeśli marzył Ci się kiedyś terierowaty, / Terrier / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Beza, prawie jak terier, młoda suczka szuka domu - Zamość - Zwierzęta Prev Beza, prawie jak terier, mała suczka szuka domu Zamość - Adin.pl Beza, prawie terier, młoda suczka szuka domu (734845234) - Aukcje internetowe Allegro Quote
funia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Imię było bardzo fajne ,nie wiem dlaczego tamto sie Jogi nie podobało :roll: Trzymaj sie sunieczko :multi: Quote
jogi Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 oj od razu się jogi nie podobało;) takie trochę gruboskórne to imię, a to taka psia malizna:) Quote
Tola Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 robkowa napisał(a):skąd tyle tymczasów nabrać:-( :shake: Nie wiem, ale musimy cos wymyslec, bo sunia trafi na ulicę:-( Quote
Tola Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 ladySwallow napisał(a):Ogłoszenia Bezy, wykupione na bazarku ogłoszeniowym przez leni356: Czeka: adopcje.org, ojej.pl, sprzedasz.pl Beza, prawie jak terier, młoda suczka szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Beza, prawie jak terier, młoda suczka szuka domu Jeśli marzył Ci się kiedyś terierowaty, / Terrier / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Beza, prawie jak terier, młoda suczka szuka domu - Zamość - Zwierzęta Prev Beza, prawie jak terier, mała suczka szuka domu Zamość - Adin.pl Beza, prawie terier, młoda suczka szuka domu (734845234) - Aukcje internetowe Allegro Dziękuję:loveu: Quote
ala123 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 do kiedy Beza może zostać na terenie tej firmy? Quote
LadyS Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ala123 napisał(a):do kiedy Beza może zostać na terenie tej firmy? Do 14. września. Quote
Tola Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Beza to anioł nie sunia. Jest tak grzeczna i cichutka, ze az trudno uwierzyc, ze ma w sobie cos z terriera. Sunia miala dzisiaj sterylkę; okazalo sie ze byla cięzarna:roll:, wiec decyzja podjęta w porę. Beza zupelnie nie zwraca uwagi na koty. Jest wielkosci kota:cool3: Quote
rita60 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Biedne malenstwo:shake:wracaj szybko do zdrowia,trzymam kciuki. Quote
Tola Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Beza to anioł nie sunia - spokojna, cichutka, zupelnie nie zwraca uwagi na koty. Ona sama jest wielkosci kota. Dzsiaj sunia miala sterylkę i okazalo się, ze byla w ciązy. Decyzja więc jak najbardziej na czasie. Quote
sacred PIRANHA Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 widziałam dziś Bezę...cichutka spkojna sunieczka...mały skarbik:loveu: Quote
rita60 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Tola napisał(a):Nikt nie odwiedza Bezy:-( Jak to nikt:cool3: Quote
Tola Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Beza po sterylce czuje sie dobrze, co chwilę macha ogonkiem i kreci dupcią:loveu: Ktos kto da dom tej suni zyska wielkiego przyjaciela:loveu: Quote
Torusia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 ojej to faktycznie w porę ta sterylkę, Beza na tych zdjęciach taka smutna Quote
funia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 bardzo mi serce pika na jej widok ,kochana sunia Quote
funia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 dobranoc sunieczko ,jestem myslami z toba Quote
robkowa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 zdrowiej nam Beza! będziemy szukać Ci dobrego domku! Quote
Recommended Posts