Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']Neron nie chciał zjeść kolegi? ;)

U mnie śniegu niestety dużo :( Jak ja nienawidzę tego cholerstwa :diabloti:[/QUOTE]

Właśnie o dziwo nie chciał go zjeść :multi: wrecz chciał się bawić :multi:

a ja bym chciała śnieg , dużo sniegu :multi:

Posted

Uf przebrnęłam przez prawie 30str. tematu :D

Widzę, że Neron ma takie podejście do psów jak Sator, czyli "poczekaj ja Ci tu pokażę", a potem może być miłość. Nie powiem, starsznie mnie to u niego wnerwia...

I tak mi się przypomniało. Strasznie śmiesznie wyglądały zdjęcie z zieloną trawką i podpisem "Nowy Rok" :D

Posted

[quote name='deer_1987']No i oko nacieczylam :loveu:[/QUOTE]

ciesze sie :lol:

[quote name='gops']super fotki !
Neron widać lubi takie mniejsze kudłacze :lol:
faktycznie nie macie śniegu :crazyeye: myślałam że już całą Polske zasypało .[/QUOTE]

chyba stopniał przez noc :roll:

[quote name='WATACHA']A kolega skąd się wziął :)?
Widocznie musisz sobie sprawić małego kudłacza, Neron będzie się miał z kim bawić ;)[/QUOTE]

Ten pies bierze sie znikąd , chodzi po lesie i szczeka i tak juz z 2 lata , raz nawet wzielismy go na Nerona kolczatke bo myslelism ze to pies ktory komuś zginął bo podobny była na plakacie wiszacym na drzewie ale to nie był on i go puścilicmy , ale widac ze mieszka gdzies kolo lasu bo zadbany jest i dokarmiony :)

[quote name='Aleksandra95']u nas spadł śnieg !:loveu:

super fotki !:lol:[/QUOTE]

dziekujemy :lol:

[quote name='magdabroy']Wszędzie śnieg, tylko nie u mnie :placz::placz::placz:[/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']wczoraj też tak miałam, ale spadł.:D[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Tylko, że u mnie się nie zapowiada na śnieg ani jutro ani w najbliższych dniach :([/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']no to niefajnie . :([/QUOTE]

może jeszcze spadnie ;)

[quote name='deer_1987']my nie bedziemy miec przez najblizsze 2 tyg bo na tyle dni moge w przod patrzec na pogode :) i dobrze :multi:[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='understandme']Ale super zdjęcia spacerkowe :) :loveu:[/QUOTE]

dziekujemy ;)

[quote name='sator_k_']Uf przebrnęłam przez prawie 30str. tematu :D

Widzę, że Neron ma takie podejście do psów jak Sator, czyli "poczekaj ja Ci tu pokażę", a potem może być miłość. Nie powiem, starsznie mnie to u niego wnerwia...

I tak mi się przypomniało. Strasznie śmiesznie wyglądały zdjęcie z zieloną trawką i podpisem "Nowy Rok" :D[/QUOTE]

Witamy :multi:

troche sie tu nagadalismy przez te 30 stron :evil_lol:

oj tak było śmiesznie ale teraz juz zaczyna sie zima :lol:

Posted

[quote name='przeszlus']O boże, nie obraźisz się że temat przejrzę po częsci ???[/QUOTE]

Hmmmmmm pomyślmy ...... chociaz Bogiem nie ejstem wiec nie wiem czy to do mnie było :eviltong:

no dobra nie obrażę sie jak sprawisz ze jutro bedzie u mnie śniegu do kolan :eviltong:

Posted

O właśnie przypomniało mi się!
Jaką Ty teraz dajesz Neronowi karmę? Bo koleżanka ma problem z psem alergikiem, a wiem, że znalazłaś coś co nie zawiera tłuszczów z niewiadomych zwierząt itd.

Posted

[quote name='sator_k_']O właśnie przypomniało mi się!
Jaką Ty teraz dajesz Neronowi karmę? Bo koleżanka ma problem z psem alergikiem, a wiem, że znalazłaś coś co nie zawiera tłuszczów z niewiadomych zwierząt itd.[/QUOTE]

Ja teraz mu daje Bento Kronen

[url]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=6553&cat=134[/url]

( na allegro wychodzi taniej )

z tym ze drapie sie nadal wiec nie jest to alergia pokarmowa , ale sklad ma bardzo fajny i jest dla psow z alergia pokarmową weic jak najbardziej polecam ;)