*Magda* Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='dOgLoV'] [URL]http://img36.imageshack.us/img36/3994/dsc01823so.jpg[/URL] [/QUOTE] Ale troszkę się najeżył ;) Musiał pokazać kto tu jest większy :D Quote
łamAga Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Amber']Neron nie chciał zjeść kolegi? ;) U mnie śniegu niestety dużo :( Jak ja nienawidzę tego cholerstwa :diabloti:[/QUOTE] Właśnie o dziwo nie chciał go zjeść :multi: wrecz chciał się bawić :multi: a ja bym chciała śnieg , dużo sniegu :multi: Quote
łamAga Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='magdabroy']Ale troszkę się najeżył ;) Musiał pokazać kto tu jest większy :D[/QUOTE] Najezył sie najeżył ale merdał ogonem :lol: Quote
gops Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 super fotki ! Neron widać lubi takie mniejsze kudłacze :lol: faktycznie nie macie śniegu :crazyeye: myślałam że już całą Polske zasypało . Quote
WATACHA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 A kolega skąd się wziął :)? Widocznie musisz sobie sprawić małego kudłacza, Neron będzie się miał z kim bawić ;) Quote
Aleksa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 u nas spadł śnieg !:loveu: super fotki !:lol: Quote
*Magda* Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']u nas spadł śnieg !:loveu: [/QUOTE] Wszędzie śnieg, tylko nie u mnie :placz::placz::placz: Quote
Aleksa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='magdabroy']Wszędzie śnieg, tylko nie u mnie :placz::placz::placz:[/QUOTE] wczoraj też tak miałam, ale spadł.:D Quote
*Magda* Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']wczoraj też tak miałam, ale spadł.:D[/QUOTE] Tylko, że u mnie się nie zapowiada na śnieg ani jutro ani w najbliższych dniach :( Quote
Aleksa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='magdabroy']Tylko, że u mnie się nie zapowiada na śnieg ani jutro ani w najbliższych dniach :([/QUOTE] no to niefajnie . :( Quote
taxelina Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']no to niefajnie . :([/QUOTE] my nie bedziemy miec przez najblizsze 2 tyg bo na tyle dni moge w przod patrzec na pogode :) i dobrze :multi: Quote
sator_k_ Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Uf przebrnęłam przez prawie 30str. tematu :D Widzę, że Neron ma takie podejście do psów jak Sator, czyli "poczekaj ja Ci tu pokażę", a potem może być miłość. Nie powiem, starsznie mnie to u niego wnerwia... I tak mi się przypomniało. Strasznie śmiesznie wyglądały zdjęcie z zieloną trawką i podpisem "Nowy Rok" :D Quote
łamAga Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='deer_1987']No i oko nacieczylam :loveu:[/QUOTE] ciesze sie :lol: [quote name='gops']super fotki ! Neron widać lubi takie mniejsze kudłacze :lol: faktycznie nie macie śniegu :crazyeye: myślałam że już całą Polske zasypało .[/QUOTE] chyba stopniał przez noc :roll: [quote name='WATACHA']A kolega skąd się wziął :)? Widocznie musisz sobie sprawić małego kudłacza, Neron będzie się miał z kim bawić ;)[/QUOTE] Ten pies bierze sie znikąd , chodzi po lesie i szczeka i tak juz z 2 lata , raz nawet wzielismy go na Nerona kolczatke bo myslelism ze to pies ktory komuś zginął bo podobny była na plakacie wiszacym na drzewie ale to nie był on i go puścilicmy , ale widac ze mieszka gdzies kolo lasu bo zadbany jest i dokarmiony :) [quote name='Aleksandra95']u nas spadł śnieg !:loveu: super fotki !:lol:[/QUOTE] dziekujemy :lol: [quote name='magdabroy']Wszędzie śnieg, tylko nie u mnie :placz::placz::placz:[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']wczoraj też tak miałam, ale spadł.:D[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Tylko, że u mnie się nie zapowiada na śnieg ani jutro ani w najbliższych dniach :([/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']no to niefajnie . :([/QUOTE] może jeszcze spadnie ;) [quote name='deer_1987']my nie bedziemy miec przez najblizsze 2 tyg bo na tyle dni moge w przod patrzec na pogode :) i dobrze :multi:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='understandme']Ale super zdjęcia spacerkowe :) :loveu:[/QUOTE] dziekujemy ;) [quote name='sator_k_']Uf przebrnęłam przez prawie 30str. tematu :D Widzę, że Neron ma takie podejście do psów jak Sator, czyli "poczekaj ja Ci tu pokażę", a potem może być miłość. Nie powiem, starsznie mnie to u niego wnerwia... I tak mi się przypomniało. Strasznie śmiesznie wyglądały zdjęcie z zieloną trawką i podpisem "Nowy Rok" :D[/QUOTE] Witamy :multi: troche sie tu nagadalismy przez te 30 stron :evil_lol: oj tak było śmiesznie ale teraz juz zaczyna sie zima :lol: Quote
przeszlus Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 O boże, nie obraźisz się że temat przejrzę po częsci ??? Quote
łamAga Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='przeszlus']O boże, nie obraźisz się że temat przejrzę po częsci ???[/QUOTE] Hmmmmmm pomyślmy ...... chociaz Bogiem nie ejstem wiec nie wiem czy to do mnie było :eviltong: no dobra nie obrażę sie jak sprawisz ze jutro bedzie u mnie śniegu do kolan :eviltong: Quote
sator_k_ Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 O właśnie przypomniało mi się! Jaką Ty teraz dajesz Neronowi karmę? Bo koleżanka ma problem z psem alergikiem, a wiem, że znalazłaś coś co nie zawiera tłuszczów z niewiadomych zwierząt itd. Quote
łamAga Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='sator_k_']O właśnie przypomniało mi się! Jaką Ty teraz dajesz Neronowi karmę? Bo koleżanka ma problem z psem alergikiem, a wiem, że znalazłaś coś co nie zawiera tłuszczów z niewiadomych zwierząt itd.[/QUOTE] Ja teraz mu daje Bento Kronen [url]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=6553&cat=134[/url] ( na allegro wychodzi taniej ) z tym ze drapie sie nadal wiec nie jest to alergia pokarmowa , ale sklad ma bardzo fajny i jest dla psow z alergia pokarmową weic jak najbardziej polecam ;) Quote
łamAga Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 No to do pracy rodacy :roll: u nas póki co na ulicach biało :evil_lol: Quote
taxelina Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Nie ma pracy i zielono :razz: Milego dnia! Quote
*Magda* Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='dOgLoV']No to do pracy rodacy :roll: u nas póki co na ulicach biało :evil_lol:[/QUOTE] Miłej pracy ;) Nie denerwuj mnie tym śniegiem :mad: Quote
Paula03 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 O to faktycznie mało tego śniegu macie :) Quote
Oscar Patric Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 to Ja Wam chętnię pożyczę,u Nas jest sporo i co chwila sobie dopaduje,i tak ma być do końca tygodnia pozdrawiamy:) Quote
Recommended Posts