WATACHA Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ja nie mówię, że nie może być uczulony na ryż, tylko chodziło mi o to, że jak pies jest uczulony na zboża to nie znaczy, że na ryż musi. Quote
Amber Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Z tym się zgadzam :). Natomiast uważam, że najlepiej by było na razie odstawić wszystkie zboża i postawić na ziemniaki, żeby spróbować czegoś nowego, czego w karmie jeszcze nie było. Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Po wypłacie przejade sie zrobic mu badania krwi moze coś wyjdzie i najlepiej jak miał by zrobione usg jamy brzusznej bo dosc czesto ma te rewolucje , teraz bede obserwowala czy to drapanie zwieksza sie czy jest stałę ;) dzieki bardzo za rady ;);););) edit : ale mamy dzisiaj pogode :roll: mielismy isc z psami na spacer a tu od rana z nieba leci śnieg z deszczem :roll: Quote
gops Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 na alergiach się wcale nie znam , moja jest uczulona na coś nie wiem na co bo po jednych karmach ma łupież i ostre gryzienie łap i ogona a po innych tego nie ma(a było tak i na rybie i kurczaku), od dość dawna jesteśmy na bez zbożowym taste of the wild i nie ma najmniejszych problemów . niech Neron szybko wraca do zdrowia! na pewno go to już męczy :roll: Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 gops napisał(a):na alergiach się wcale nie znam , moja jest uczulona na coś nie wiem na co bo po jednych karmach ma łupież i ostre gryzienie łap i ogona a po innych tego nie ma(a było tak i na rybie i kurczaku), od dość dawna jesteśmy na bez zbożowym taste of the wild i nie ma najmniejszych problemów . niech Neron szybko wraca do zdrowia! na pewno go to już męczy :roll: Brdzo interesujący jest skład tej karmy ;) ja dopiero zaczełam worek BK i chciała bym go skonczyć , nie stac mnie na to zeby co tydzien zmieniac mu karme bo to nie sa małe pieniądze , zapisze sobie w ulubionych te karme i jak skoncze ten worek to kupie taką ;) Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 deer_1987 napisał(a):a u nas sloneczko :loveu: zazdroszcze :roll: u nas szaro buro i ponuro i do tego gardło mnie boli :angryy: Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 deer_1987 napisał(a):To sie kuruj! tabletki na gardło znalazłam w szufladzie :evil_lol: troche karmy mi ubyło , dałam Abbe bo jej sie skonczyło a nowa karma przyjedzie 2giego wiec skonczy sie szybciej :lol: Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Wracamy do staroci :lol: poprzednie psy Sebastiana rottweiler Brixie i kundelek Sara :loveu: cdn ..... Quote
sunshine Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 jaki piekny rotek! Musiał być z niego dumny;) Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 sunshine napisał(a):jaki piekny rotek! Musiał być z niego dumny;) Oj tak , Brixe była cudowna , i chodziła jak zegarek , była bardzo bardzo usłuchana :loveu: i uwielbiała wciskac sie do kazdego na kolana zeby ja głaskac :loveu: Quote
kalyna Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 piękna rotka :loveu: i już w tamtych czasach wystawiał psa, to od małego miał wpajane pewnie R=R ;) i na fotkach zauważyłam ONka :loveu: Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 kalyna napisał(a):piękna rotka :loveu: i już w tamtych czasach wystawiał psa, to od małego miał wpajane pewnie R=R ;) i na fotkach zauważyłam ONka :loveu: Briksi to dokladnie Jaga Nizenkol :loveu: a z tym R=R to nie dokońca tak było , R=R wpoiło mu sie dopiero jak jego pierwsza rottweilerka Moira dostała brode i wąsy :evil_lol: Onek ze zdjęcia to pies sąsiadów z osiedla :loveu: deer_1987 napisał(a):Zdecydowanie wole rotki z ogonem :D A ja tam wole i rottki i dobki i CC jak najbardziej kopiowane :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Naklejka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 po tych zdjęciach widać, jak rasa bardzo się zmieniła :P Quote
*Magda* Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Niezły kowboj z Sebastiana :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Tzn ja już z Magdabroy rozmawialam na temat starych zdjec i obiecalam jej ze po swietach je wstawie i tak sie nakrecilam ze skanuje wszystkie :evil_lol: No i gdzie te foty?? :mad: Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 magdabroy napisał(a):Niezły kowboj z Sebastiana :evil_lol: No i gdzie te foty?? :mad: Ale że jakie ?? :eviltong: stare z wystaw były , kowbojskie były , Sebastiana psów były zostały tylko mojego psiutka zdjęcia do wstawienia :evil_lol: cos ominełam ?? :lol: Quote
*Magda* Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='dOgLoV']Ale że jakie ?? :eviltong: stare z wystaw były , kowbojskie były , Sebastiana psów były zostały tylko mojego psiutka zdjęcia do wstawienia :evil_lol: cos ominełam ?? :lol: No i właśnie na to czekam :mad: Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 magdabroy napisał(a):No i właśnie na to czekam :mad: Jak tylko wroce do domu to od razu wstawie :evil_lol: teraz jestem u mojego zwierzynca psio - kociego :loveu: i dokupilam sobie 2 rybki ktore pływają w woreczku przed moimi oczami :evil_lol: 3 gupiki musiałam wydac ( Sebastiana wuja był tak miły i wziął je ode mnie ) bo 2 były samiczki i co chwile sie kociły a jeden był samczyk ale postanowił zmienić płeć i już też był w ciąży :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 M&S napisał(a):Jak dawno były te wystawy? Fajne foty. dziekujemy :lol: Te ogólne zdjęcia z wystaw były robione jakieś 17-18 lat wstecz a te co dzisiaj wstawiłam jak Briksi była wystawiana to było około 15 lat temu ;) Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [quote name='M&S']Fajnie kiedyś było;):) Kiedys bardziej przykładali sie do wystaw , dyplomy były o wiele lepsze w sensie że były na nich wypisane własciciel , nazwa i przydomek psa , oraz lokata i ocena a teraz kazdy dostaje tak samo wygladajacy dyplom i nie zawsze DAJĄ MEDALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts