łamAga Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Ja wiem dlaczego , bo masz to jeszcze przed sobą :D Quote
Małgonia Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ja nie mialam nawet po. Popytali o wszystko na wizycie kontrolnej i uznaliśmy ze na chate nam wpadać nie muszą. Marta, zadzwoń to przyjdą :D wszak jestes PRZED porodem :D Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Ja nie mialam nawet po. Popytali o wszystko na wizycie kontrolnej i uznaliśmy ze na chate nam wpadać nie muszą. Marta, zadzwoń to przyjdą :D wszak jestes PRZED porodem :D No ale to chyba obowiązkowe jest nie ? Do mojej bratowej wiecznie przyłazi , była już 4 razy i wychodząc powiedziała że widza sie za tydzień :/ też bym wolała żeby mi tu nie przyłaziła jakas baba :/ Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Chyba zadzwonię :D Tylko Lucek ich nie wpuści :p Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Kojec mu postaw :D u nas Qwendi tez na posesje nikogo nie wpuści :P Quote
*Magda* Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Hej Aga :) Więc zdjęć zakupów nie mam :eviltong: Co do położnej, to nas pytała o alergie, jakieś choroby w rodzinie itp. ;) Jak trafi Ci się fajna położna, to będziesz się cieszyć z tych wizyt :) Jak mi pierwszy raz Theoś się rozchorował, to dzwoniłam do położnej, a nie do lekarza. I to ona mi bardziej pomogła, niż późniejsza wizyta u pediatry ;) Więc głowa do góry :) Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Hej Aga :) Więc zdjęć zakupów nie mam :eviltong: Co do położnej, to nas pytała o alergie, jakieś choroby w rodzinie itp. ;) Jak trafi Ci się fajna położna, to będziesz się cieszyć z tych wizyt :) Jak mi pierwszy raz Theoś się rozchorował, to dzwoniłam do położnej, a nie do lekarza. I to ona mi bardziej pomogła, niż późniejsza wizyta u pediatry ;) Więc głowa do góry :) Hejka ;) no trudno , poczekam aż zrobisz :P Może u was jest inna służba zdrowia ale u nas to łażą podobno żeby łazić , w ogóle w doopie maja to ze ktos ma swoje plany , kiedyś umówiła sie z Pauliną ( bratową ) że przyjdzie na 10tą , bratowa czekała czekała w koncu sie wqurwiła bo chciała isc na spacer i dzwoni do poloznej , nawet nie odebrała , napisala sms-a nie odpisała , za któryms razem odebrała i powiedziała ze do 14stej bedzie to sie Paulina wqurwiła ubrała Stasia i poszla sobie na spacer , innego razu miała przyjść , nie przyszła , zjawiła sie po tygodniu , taki rozpiździel terminowy a Ty masz siedziec w domu i czekać aż łaskawie przyjdzie babsko żeby wejśc i wyjść :/ Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Kojec mu postaw :D u nas Qwendi tez na posesje nikogo nie wpuści :P Mamy kojec :p Ale niech sobie radzą goście :p Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Mamy kojec :P Ale niech sobie radzą goście :P u nas mieli by problem sobie poradzic bo gdyby wszedł ktoś "obcy" na posesje to został by rozszarpany :look3: Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 u nas mieli by problem sobie poradzic bo gdyby wszedł ktoś "obcy" na posesje to został by rozszarpany :look3: Nie no to u mnie tylko oszczekany i ewentualnie w nogawkę dziabnięty :D Quote
Małgonia Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Nie jest obowiązkowe. Mozesz sobie koe życzyć żeby obca baba robila Ci naloty na chate. Myśmy nie mieli o nawet dobrze bo ti taka wredna jest środowiskową. Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Nie no to u mnie tylko oszczekany i ewentualnie w nogawkę dziabnięty :D Ano widzisz , Qwendi jest kochanym misiem ale bardzo jest terytorialna , podwórko jest jej i jak jest na posesji to nikt obcy nie ma prawa sie do niej zbliżyć , jak wychodzi za płot , juz ludzi nie widzi ma ich głęboko w doopie , ale jak usiedlismy kiedyś na polance i siedzielismy tam jakiś dłuzszy czas ( moze z godzinke ) to polanka juz była jej polanką i jak z daleka zobaczyła kolesia to zaczeła na niego fukać .... Nie jest obowiązkowe. Mozesz sobie koe życzyć żeby obca baba robila Ci naloty na chate. Myśmy nie mieli o nawet dobrze bo ti taka wredna jest środowiskową. No zabaczymy co ta "moja" jutro powie , w ogóle jaka jest o co bedzie pytała itd , nie lubie takich spotkan ale cóż , chwila i po bólu , musze to odpękać ;) Jutro dam znac jak poszło a teraz Dobranoc ;) Quote
Guest TyŚka Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Różowe tabletki powiadasz? Morfinę łykasz? :p Dobrej nocy. Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 No to macie z Qwendi gorzej, już sama jej wielkość porównując do jamnnika to wielka różnica ;) Mój z reguły szczeka, za nogawkę tylko ciocię łapie :p No on wykazuje typową agresję lękową, jak ktoś idzie w jego stronę to ucieka i szczeka ;) Ale z niego to się wszyscy śmieją, bo mały ;) Dobranoc Aguś ;) Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Różowe tabletki powiadasz? Morfinę łykasz? Dobrej nocy. Niooo i to taki śliczny róż :D a morfine to ja poprosze w czasie porodu żeby mi podali :D No to macie z Qwendi gorzej, już sama jej wielkość porównując do jamnnika to wielka różnica Mój z reguły szczeka, za nogawkę tylko ciocię łapie No on wykazuje typową agresję lękową, jak ktoś idzie w jego stronę to ucieka i szczeka Ale z niego to się wszyscy śmieją, bo mały Dobranoc Aguś No lekko z Qwendi nie mamy , ona jest w ogóle powalona , wczoraj rano tesciowa jechała do lekarza i Qwendi chyba myslala ze nikogo w domu nie ma , darła morde jak popieprzona , wstałam ubrałam się i poszłam wypuścić Edka na dwór , Qwendi stala akurat tyłek do drzwi i sie wydzierała , jak usłyszała naciskanie klamki to tak podskoczyła że o mało by sie o konary orzecha nie potaiła :D A z wizyty u położnej jestem zadowolona , bardzo sympatyczna babka , pytam duzo zadawala , na moje odpowiadała , dała mi jakies probki witamin , mleka , ksiazeczki , ale jest jedno ale ............... chce zaliczyć jeszcze 3 wizyty u mnie w domu przed porodem :look3: pierwsza wizyta już 15stego :look3: Póżniej pojechałam jeszcze do Stasia i dostałam od niego prezencik :loveu: kurcze ale fajowski :loveu: później wam pokaże , tzn nie ja dostalam tylko Fabian ale ja sie cieszyłam z tego jak dziecko haha Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Co ide do brata to mi mówią że Stasiu marudny a ciocia dała smokala chwile przy nim posiedziała i jak ładnie spiochnał :loveu: a tutaj jeszcze zaległa fotka :loveu: Quote
Guest TyŚka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Nigdy nie zrozumieć tybków :D Cieszę się, że położna jest sympatyczna, to procentuje. Aaaaa, Stasiu jest cudny :) Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Nigdy nie zrozumieć tybków :D Cieszę się, że położna jest sympatyczna, to procentuje. Aaaaa, Stasiu jest cudny :) Ja mieszkam już kilka lat z tybetanką i też jej zrozumieć nie potrafię :shake: Taka jest równa babka , tylko po jaką cholerę Ona mi chce do domu przychodzić ehhhh :shake: Dziękuję :loveu: Ale ostatnio pustki na dogo :look3: poczekajcie z tym odzwyczajaniem się chociaż jeszcze z 1,5 miesiąca :P Quote
marta1624 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Dzień doberek! Qwendi jest po prostu inna :p A jak miła pani to się wizytami nie musisz stresować, szybko przelecą ;) Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Dzień doberek! Qwendi jest po prostu inna :P A jak miła pani to się wizytami nie musisz stresować, szybko przelecą ;) Hello ;) niby tak ale wolała bym żeby mi po domu nie łaziła :P Quote
marta1624 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Hello ;) niby tak ale wolała bym żeby mi po domu nie łaziła :P To puść Qwendi albo Edka :p Quote
*Magda* Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Hej Aga :) Gdzie ten prezencik od Stasia? :mad: Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Hej Aga :) Gdzie ten prezencik od Stasia? :mad: Hejka ;) od góry w drugiej szufladzie komody :D taką słodziastą zawieszkę do smoczka dostał Fabian :loveu: Quote
Recommended Posts