*Magda* Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Kunie super ale co z tego jak się przejechać nie mogłam :lmaa: Chyba już dość się konno najeździłaś :diabloti: filmik w mega beznadziejnej jakosci ale chciałam wam pokazac kawalek czułości Pepsiaka do Nerona :D http://youtu.be/BOEOwcW3cfM Mój Lumpek też się przymila czasem do Tory, ale nie aż tak nachalnie, jak robi to Pepsi :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Kunie super ale co z tego jak się przejechać nie mogłam :lmaa: Jeszcze sobie pojeździsz ;) A filmik... Tyle napiszę- :loveu: Quote
łamAga Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Chyba już dość się konno najeździłaś :diabloti: Mój Lumpek też się przymila czasem do Tory, ale nie aż tak nachalnie, jak robi to Pepsi :evil_lol: Oj tak , w tym sensie się najeździłam :P Pepsi jest strasznie nachalna , tylko nic nie kumający Neron nie wie o co chodzi :D Jeszcze sobie pojeździsz ;) A filmik... Tyle napiszę- :loveu: Mam nadzieję ;) dziekuje :loveu: moze kiedys uda mi się nagrać w dzień filmik , wtedy bedzie lepiej widać ;) Quote
*Monia* Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Moja bratowa tez mowila wlasnie ze wszystko ją podczas skurczy wqurwiało więc ja chyba tam kogoś pobije :P Mogłas poprosić księdza o cud zeby Cie nie bolało Buhahaha chyba na miejscu Twojego wujka bym juz sie w tej szkole nie pokazała Ja rożka bede używała tylko w domu , podobno dziecko śpi spokojniej jak jest takie ściśniete rożkiem bo czuje sie wtedy jak w łonie matki , Staś do dzisiaj śpi w rożku ale już prawie s niego wyrósł hehe Niestety pobić nikogo nie da rady jak boli :eviltong: . A ksiądz mi działał na nerwy ale też dawał siły do zwiewania na jego widok :evil_lol: Wujek to wujek, ale ciotka się w szkole nie chciała pokazywać :evil_lol: Mi z rożkiem było niewygodnie. Zawsze można w koc zawinąć ;) Chciała bym wrócic do wagi sprzed ciąży , i wlasnie tak mysle ze chyba jutro pojde sobie kupic ta bluze co mi sie tak podobała , i jeszcze sie czaje na taka świetną kurtkę , mysle że innego rozmiaru nie bede miała jak S , w M-ce były by mi za długie rękawy pewnie a dopiąc to się na pewno dopne , gorzej było by ze spodniami zeby sie moze w pasie dopiąć ale mysle ze kurtki i bluzy to bede miała te same co miałam Z kurtek i bluz byś musiała się nieźle postarać żeby wyrosnąć. Ja całą ciążę śmigałam w kurtkach w których chodziłam normalnie, z czego jedna kupowana w dziale dziecięcym bo dla dorosłych kurtki narciarskie nie miały tak małej rozmiarówki :evil_lol: Zakupoholiczka :eviltong: Super koniki :loveu: Kot i pies :loveu: :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/-Aj7oGCKpRjs/VCf92DnKRYI/AAAAAAAADPo/6MwPO4cQsM0/w640-h426-no/DSC09193.JPG :loveu: kiedyś jeździłam :loveu: Quote
marta1624 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Hejka Aga ;) I Fabian oczywiście :D Quote
łamAga Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Niestety pobić nikogo nie da rady jak boli . A ksiądz mi działał na nerwy ale też dawał siły do zwiewania na jego widok Wujek to wujek, ale ciotka się w szkole nie chciała pokazywać Mi z rożkiem było niewygodnie. Zawsze można w koc zawinąć Z kurtek i bluz byś musiała się nieźle postarać żeby wyrosnąć. Ja całą ciążę śmigałam w kurtkach w których chodziłam normalnie, z czego jedna kupowana w dziale dziecięcym bo dla dorosłych kurtki narciarskie nie miały tak małej rozmiarówki Zakupoholiczka Super koniki Kot i pies Niby nie mozna ale moja bratowa zasadziła kopa położnej całkiem niechcący ale zabolało ją :megagrin: No ja też większość rzeczy kupuje jako rozmiar dziecięcy :D i wchodzę ogólnie we wszystko ale dopiąć się nie dopne :shake: nie ma szans :shake: ja lubie takie kurtki dopasowane , nie że obcisłe takie że tylko bluze pod to założe i więcej nie więc teraz brzuchem to ja nic nie jestem w stanie dopiąć , ale bluzke dzisiaj kupiłam :P a co mi tam , bedzie leżała i czekała hehe ale kurtki nie wzięłam bo kosztowała 99 zł a gdyby pozniej sie okazało ze sie nie dopne to by mi było szkoda tej 100wki ;) https://lh3.googleusercontent.com/-Aj7oGCKpRjs/VCf92DnKRYI/AAAAAAAADPo/6MwPO4cQsM0/w640-h426-no/DSC09193.JPG kiedyś jeździłam Ja kiedys tez czesto byłam na stadninie i troche tam posiadywałam na konikach ale teraz niestety nie mogę ehhh Hejka Aga I Fabian oczywiście Hejka ;) Dzisiaj byłam u ginekologa , pielęgnierka niezle mnie nastraszyła bo robiła mi ktg a dzidzia spała i za cholere nie chciała się obudzić , cząsła mi tym brzuchem i trzasła i mowi ze trzeba go jakos obudzić bo jak lekarz zobaczy ten wykres to na 100% skieruje mnie do szpitala na 3 dni , no to jak pielegniarka wyszła jak wygniotłam brzuch to od razu się obudził i chociaż chwile na wykresie było że sie rusza , przed nastepnym ktg musze zjeść batona albo czekolade , wtedy raczej na pewno bedzie miał sliczny wykres , ogólnie znowu nic sie nie dowiedziałam poza tym że macica mi ładnie urosła i że hemoglobina mi spadła przez co musze jeść żelazo w tabletkach , jakiś tardeferon czy coś mi przepisał takie ładne różowiutkie tabletki hehe no i że kregosłup moze mnie jak najbardziej boleć a na noge mi promieniuje przez to że mi gdzieś na nerw uciska heh no i tak ogólnie że wszystko jest ok ale żadnych szczegółów typu płeć , waga się nie dowiedziałam ;) 1 Quote
*Magda* Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zakupoholiczka :eviltong: Ja dziś też szalałam na zakupach :siara: Aga, ja 2x na ktg miałam książkowy wykres, to następnego dnia jechałam znowu na ktg, bo było zbyt idealne :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Ja dziś też szalałam na zakupach :siara: Aga, ja 2x na ktg miałam książkowy wykres, to następnego dnia jechałam znowu na ktg, bo było zbyt idealne :evil_lol: Ooo a co takiego kupiłaś ?? :D Buahahaha kurcze ile to sie trzeba nastresowac , rusza sie za mało , rusza sie a dużo hehe ale ten mój lekarz podobno od razu wysyła do szpitala na kilka dni co mnie przeraziło hehe ;) Quote
marta1624 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Dobrze że nie niebieskie te tabletki :diabloti: Quote
łamAga Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Dobrze że nie niebieskie te tabletki :diabloti: Wtedy chyba bała bym się ich łykać :D Quote
*Magda* Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Dobrze że nie niebieskie te tabletki :diabloti: Niebieskie, to jak już, to dla Sebka :evil_lol: Kupiłam młodemu papcie, adidiasy, kąpielówki, 2 apaszki, rękawiczki i autko :) Quote
łamAga Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Niebieskie, to jak już, to dla Sebka Kupiłam młodemu papcie, adidiasy, kąpielówki, 2 apaszki, rękawiczki i autko Sebek niech se sam kupuje :P ale ja w sumie połykam niebieskie tabletki i to po 2 trzy razy dziennie :D ........................ urosept :D o jeju ale Ty go rozpieszczasz :loveu: oczywiscie chetnie u Ciebie pooglądamy zakupy na fotkach :D Ale to jutro , dzisiaj juz ide spać , znowu jutro trzeba wczesnie wstac i naginać z L4 :look3: a w środe do położnej bo przełożyła mi wizyte z piątku na środe :look3: plus że mi sie dzien nie dłuzy , minus że nogi mi w doope włażą :lmaa: no ale coś za coś ;) Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 .... i dzień dobry :) załatwiłam wszystko szybciej niż myślałam więc jedzonko dla psów juz ugotowane , białe ciuszki i pieluszki wstawione w pralkę a teraz mam chwilę laby ;) Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 heeeeeeeeeeeeej :laugh2_2: Hej hej hello :D Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Hej słoniątko :D hejka ;) i na prawde czuje sie jak słoniątko :P tak sie czuje jak Ty sie czułaś na tym zdjęciu z brzuszkiem z FB :D wiec mozesz sobie przypomnieć :P Quote
Małgonia Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ah te czasy :D mama tez mnie nazywała słoniatkiem :D a na fb zdjecie z brzucholem mam jedno tylko, bylo mało dni w których czułam siena tyle " piękna' zeby dac sie sfotografowac, a poza tym chciałam miec zdjecie z brzucholem chociaz jedno :D Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Ja nie mam ani jednego takiego "normalnego" musiała bym się w koncu zebrac i sobie jakieś na pamiątke zrobić , ale jak pomyśle o tym to mi sie odechciewa ;) Miała któras z was wizyte u poloznej przed porode ? bo ja mam jutro i nie wiem czego sie mam po nim spodziewać , i w ogole ile to trwa ?;) Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Aga ja nie miałam :P Hmm ciekawe dlaczego :D :P Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Hmm ciekawe dlaczego :D :P Hmmm... Nie mam pojęcia :p Quote
Recommended Posts