akucha Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Brązowa, Pan Saszy jest tatuażystą :lol: Dostalam własnie zaproszenie dla ciebie na tatuaż wyżła! :razz: Wszyscy chętni na tatuaż z psem sa zaproszeni! Ja muszę pomysleć, jak moje 3 psy rozmiescić. Quote
brazowa1 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Aaaaaaaaaaa,to ja uciekam,panicznie boje sie igieł :scared: Akuszko,bulwy na biustach,a Pynia pośrodku. Quote
akucha Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 :evil_lol:Brązowa, weź, bo późno już, sąsiedzi mnie wyeksmituja, umieram ze śmiechu! :evil_lol: Chciałam komentarz napisać, ale to publiczne forum, nie wypada... Cały czas zastanawiam się, gdzie byś mogła wyżełka Sagusię trzasnąś, ona tak szczuplutka i długołapa :hmmmm: Quote
brazowa1 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Jeszcze Wiewior Akucha! nie zapominaj o kocie-dla niego musisz miejsce znależć Quote
akucha Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 :cool3: SPAĆ idź moze lepiej, co? Znowu kwiczę, hahahahahaaaaaaaaaaa Quote
akucha Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Brązowa, doigrałyśmy się :oops: To do nas, ze Szczecina: aj baby, baby... :P ja mam kocia lapę na stopie,wcale nie trzeba wrzucac calosci:) Pozdrawiamy Szczecin :hand: Nie możemy doczekać sie na link aktywujacy konto włascicieli Saszy :placz: Szanowna wladzo nasza, my tu ważne sprawy mamy do obgadania, poważne decyzje przed nami, zlitujta się! Tatuaż to decyzja na cale życie przecież. Quote
Bila Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 brazowa1 napisał(a):Aaaaaaaaaaa,to ja uciekam,panicznie boje sie igieł :scared: Akuszko,bulwy na biustach,a Pynia pośrodku. :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:Akucha, koniecznie musisz dać potem fotkę:cool3: Quote
Bila Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 brazowa1 napisał(a):Jeszcze Wiewior Akucha! nie zapominaj o kocie-dla niego musisz miejsce znależć Wiewiór na plecach, żeby Akucha i z przodu i z tyłu była znaczona. Od razu będzie wiadomo, kto zacz:razz: Quote
brazowa1 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 to ja czekam na fotke kociej lapki na stopie. A psia łapka?Hmmm,chyba sie zaczne nad tym zastanawiac... Quote
akucha Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Widziałam psią łapkę na stopie w formie tatuażu. na watku o tatuażach chyba. Bila, nie kombinuj! :cool3: Gdzie Bilbo zmieścisz??? Quote
Bila Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 akucha napisał(a):Bila, nie kombinuj! :cool3: Gdzie Bilbo zmieścisz??? Kuna, byłby problem:diabloti: Quote
Fiks Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 To jest tatuaż na plecach dziewczyny z Dogo, więcej zdjęć nie wklejam bo mogłaby mnie zabić :diabloti: A fajnie wyszedł :) Quote
brazowa1 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 fajne,ale ja wolalabym miec mniej "ryskunkowe",a bardziej realistyczne. Quote
akucha Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='brazowa1']fajne,ale ja wolalabym miec mniej "ryskunkowe",a bardziej realistyczne. Rozwiń myśl, chodzi mi głównie o ten realizm :eviltong: No taaa... sucha karma jest już beeeeee, mogę siknąc w domu, kto zabroni?! Nawarczalam na Pana, ktory prosił mnie o opuszczenie łóżka :p Chude doopsko poczuło sie u siebie i zaczyna. Co teraz? Ciotki, ktora ma za sobą udaną akcję oduczenia psa sypiania w łóżku? Znajdzie sie choć jedna? Przejmowanie "fotela prezesa" Taki koniec wieńczy dzieło Quote
Bila Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 brazowa1 napisał(a):Może poprosic?:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Przeca prosił i nic Quote
akucha Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 No własnie były prośby, się nie doczytało? :razz: Quote
brazowa1 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 aaa,no wlasnie teraz doczytałam.Wpierw mi sie wydawało,ze bylo napisane :kazał. Hmm,moze w druga strone? kazać? Quote
Bila Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Na początek, żeby się nie rozbestwiła, to niech nie pozwalają włazić w ogóle, parę nocek nie przespanych i się nauczy. Tak miałam. Teraz w łóżku śpi, ale na komendę schodzi:p Quote
akucha Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Brązowa, widziałas kiedyś wk....oną bulwę? Spróbuj takiej coś rozkazać. Warkot przez bulgot idzie i człowiek się zastanawia, gdzie kapcie podział. Quote
brazowa1 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 gdy moja suka (pare latek temu) rozbestwiona lezala na wyrze,a przesunieta noga zawarczala na mnie,to tak wyleciala z łożka (pomoglam jej w tym),ze do tej pory grzeczna z niej współspaczka i stópki mozna w nia wtulać. Akuszka,pogoniłabym,serio,nawet to rozbulgotane.Chocby miotła.Bardzo kocham mojego psa i na wiele jej pozwalam,ale zasada naczelna-nie groz mi ;) zreszta tylko raz jej sie zdarzyło:) Quote
Bila Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 brazowa1 napisał(a):gdy moja suka (pare latek temu) rozbestwiona lezala na wyrze,a przesunieta noga zawarczala na mnie,to tak wyleciala z łożka (pomoglam jej w tym),ze do tej pory grzeczna z niej współspaczka i stópki mozna w nia wtulać. No i tak można:p. Wtedy szybciutko załapie Quote
akucha Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Kiedy Sasza sama jak ta stop na wielkość... szkoda, mozna nie trafić i w ścianę. A tak na serio? No doradzajcie. Ja nie potrafię, moje psy to porazki wychowawcze. Quote
Bila Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ale ja Akucha mówię serio, niech nie pozwalają wchodzić w ogóle. Jak ona załapie, jakie zasady obowiązują w domu, wtedy za wykonanie jakiegoś polecenia można ją wpuścić. Ale na początek jej też będzie łatwiej, jak nakreślą zasady, które obowiązują w domu, czego od niej chcą. Ja tu wychodzę z tego samego założenia co Brązowa, pies nie ma prawa mi grozić. nie może być sytuacji, w której boję się własnego psa, no nie. Tu najpierw muszą się poznać i właściciele i suńka, a dopiero potem ją ewentualnie rozpuszczać;). Quote
Recommended Posts