Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brązowa, Pan Saszy jest tatuażystą :lol:
Dostalam własnie zaproszenie dla ciebie na tatuaż wyżła! :razz:
Wszyscy chętni na tatuaż z psem sa zaproszeni!

Ja muszę pomysleć, jak moje 3 psy rozmiescić.

Posted

:evil_lol:Brązowa, weź, bo późno już, sąsiedzi mnie wyeksmituja, umieram ze śmiechu! :evil_lol:

Chciałam komentarz napisać, ale to publiczne forum, nie wypada...

Cały czas zastanawiam się, gdzie byś mogła wyżełka Sagusię trzasnąś, ona tak szczuplutka i długołapa :hmmmm:

Posted

Brązowa, doigrałyśmy się :oops:

To do nas, ze Szczecina:

aj baby, baby... :P ja mam kocia lapę na stopie,wcale nie trzeba wrzucac
calosci:)

Pozdrawiamy Szczecin :hand:

Nie możemy doczekać sie na link aktywujacy konto włascicieli Saszy :placz:

Szanowna wladzo nasza, my tu ważne sprawy mamy do obgadania, poważne decyzje przed nami, zlitujta się!
Tatuaż to decyzja na cale życie przecież.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Aaaaaaaaaaa,to ja uciekam,panicznie boje sie igieł :scared:
Akuszko,bulwy na biustach,a Pynia pośrodku.

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:Akucha, koniecznie musisz dać potem fotkę:cool3:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Jeszcze Wiewior Akucha! nie zapominaj o kocie-dla niego musisz miejsce znależć

Wiewiór na plecach, żeby Akucha i z przodu i z tyłu była znaczona. Od razu będzie wiadomo, kto zacz:razz:

Posted

[quote name='brazowa1']fajne,ale ja wolalabym miec mniej "ryskunkowe",a bardziej realistyczne.

Rozwiń myśl, chodzi mi głównie o ten realizm :eviltong:

No taaa... sucha karma jest już beeeeee, mogę siknąc w domu, kto zabroni?! Nawarczalam na Pana, ktory prosił mnie o opuszczenie łóżka :p

Chude doopsko poczuło sie u siebie i zaczyna. Co teraz?

Ciotki, ktora ma za sobą udaną akcję oduczenia psa sypiania w łóżku?
Znajdzie sie choć jedna?

Przejmowanie "fotela prezesa"

Taki koniec wieńczy dzieło

Posted

Na początek, żeby się nie rozbestwiła, to niech nie pozwalają włazić w ogóle, parę nocek nie przespanych i się nauczy. Tak miałam. Teraz w łóżku śpi, ale na komendę schodzi:p

Posted

Brązowa, widziałas kiedyś wk....oną bulwę?
Spróbuj takiej coś rozkazać. Warkot przez bulgot idzie i człowiek się zastanawia, gdzie kapcie podział.

Posted

gdy moja suka (pare latek temu) rozbestwiona lezala na wyrze,a przesunieta noga zawarczala na mnie,to tak wyleciala z łożka (pomoglam jej w tym),ze do tej pory grzeczna z niej współspaczka i stópki mozna w nia wtulać.
Akuszka,pogoniłabym,serio,nawet to rozbulgotane.Chocby miotła.Bardzo kocham mojego psa i na wiele jej pozwalam,ale zasada naczelna-nie groz mi ;) zreszta tylko raz jej sie zdarzyło:)

Posted

brazowa1 napisał(a):
gdy moja suka (pare latek temu) rozbestwiona lezala na wyrze,a przesunieta noga zawarczala na mnie,to tak wyleciala z łożka (pomoglam jej w tym),ze do tej pory grzeczna z niej współspaczka i stópki mozna w nia wtulać.

No i tak można:p. Wtedy szybciutko załapie

Posted

Kiedy Sasza sama jak ta stop na wielkość... szkoda, mozna nie trafić i w ścianę.

A tak na serio? No doradzajcie. Ja nie potrafię, moje psy to porazki wychowawcze.

Posted

Ale ja Akucha mówię serio, niech nie pozwalają wchodzić w ogóle. Jak ona załapie, jakie zasady obowiązują w domu, wtedy za wykonanie jakiegoś polecenia można ją wpuścić. Ale na początek jej też będzie łatwiej, jak nakreślą zasady, które obowiązują w domu, czego od niej chcą.
Ja tu wychodzę z tego samego założenia co Brązowa, pies nie ma prawa mi grozić. nie może być sytuacji, w której boję się własnego psa, no nie. Tu najpierw muszą się poznać i właściciele i suńka, a dopiero potem ją ewentualnie rozpuszczać;).