Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dona, Brok i Dropsik dostali od Neonki 100 zł (podzieliłam 35 zł, 35 zł, 30 zł) - wielkie wielkie DZIĘKI :Rose:

i od AnkiG z bazarku z piórem 76 zł (podzielone odpowiednio 25, 25, 26 zł) DZIĘKUJEMY!!!! :Rose:

Posted

Tylko najpierw nam proszę odsnieżyć dojazd
Broka Ci przywieziemy jak sprawdzimy jakie warunki mu zapewnisz - czy buda będzie odpowiednio duża i ocieplona i czy łańcuch będzie odpowiednio długi :evil_lol:

A tak w ogóle to zastanawiam się, dlaczego nie da się wejść malawaszko z Twojego podpisu do wątku Broczka? Chyba to dlatego, żeby nikt tam nie trafił, bo Twój Ci on jest :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']To ja tez przyjadę, ale biorę Kluchę, niech Luna ma coś z życia :P

ale Luna jest na diecie :evil_lol:

[quote name='AMIGA']Tylko najpierw nam proszę odsnieżyć dojazd
Broka Ci przywieziemy jak sprawdzimy jakie warunki mu zapewnisz - czy buda będzie odpowiednio duża i ocieplona i czy łańcuch będzie odpowiednio długi :evil_lol:

A tak w ogóle to zastanawiam się, dlaczego nie da się wejść malawaszko z Twojego podpisu do wątku Broczka? Chyba to dlatego, żeby nikt tam nie trafił, bo Twój Ci on jest :evil_lol:

no tak - z dośnieżeniem może być problem bo sypie i sypie :shock: łańcuch muszę dopiero kupić, budę się zbije z desek i będzie git!

oooo coś mi siępopsuło w podpisie - już naprawiam...

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale co ty mi sugerujesz, ze mój pies jest za gruby??!! Nie denerwuj mnie, bo mam zły dzień :angryy:

:splat: nadinterpretacja hahahaha miałam na myśli tylko tyle, ze Luna już dziś jadła :evil_lol: