agamika Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 kubrak twardo się trzyma na Broku , w przeciwieństwie do malawaszki ;P Brok na niego nie narzeka ehhh , wstretny diobeł czorny ...trza mu takiego samego diobła za właściciela ... Quote
malawaszka Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 kurde jak zobaczyłam, że coś tu napisałaś to taka mi się nadzieja zagościła w głowie, że może ktoś zadzwonił... a tu lipa :( ja już też nie narzekam - trudno - jest jaki jest :evil_lol: ważne że ciepły :lol: Quote
agamika Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Oficjalnie rozpoczynam konkurs na rymowanke do ogłoszeń Broka, nagroda ... NIE dostanie Broka w prezencie aby przełamać lody i zachęcic innych , Amiga stworzyła rymowankę , tylko wstydzi sie ją wstawic, wiec wstawiam JA "Jest takie miejsce Psia kość się zowie Jak tam dojechać – każdy Ci powie Tam pieski przystań swoją znajdują Szczekają, jedzą i baraszkują Znalazł tam miejsce nasz piękny Broczek I czeka na dom już prawie roczek Jest taki piękny i czarny cały, Wesoły, skoczny – wprost doskonały My tego Księcia wszyscy kochamy Wciąż mu domku dobrego szukamy Broczku, Broczku do domu uciekaj Domku, domku z decyzją nie czekaj" autor :AMiga :) Quote
malawaszka Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 hahahahaha baraszkują :roflt: Quote
zerduszko Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Jaki talent nieodkryty z tej Amigi :) Quote
AMIGA Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Tak mi do rymu wyszło. A Ty pewnie masz zaraz kołtuniaste myśli Quote
malawaszka Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Brok wynochaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 dobranoc - mam nadzieję, że nie marzniesz i że jutro zadzwoni ktoś SUPER fajny i powie, że musisz z nim zamieszkać... :roll: Quote
zerduszko Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ktoś pewnei nei śpi, bo zakochany w Broku, tylko o nim mysli ;) a jutro z rana zadzwoni... no po południu coby Waszka pospała ;) Quote
malawaszka Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='zerduszko']Ktoś pewnei nei śpi, bo zakochany w Broku, tylko o nim mysli ;) a jutro z rana zadzwoni... no po południu coby Waszka pospała ;)[/QUOTE] może być rano bo dzwonią do agamiki :roflt: Quote
malawaszka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 No i przelane do AMIGI 465 zł za hotel styczniowy :cry: Quote
malawaszka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 a bądź sobie bądź - ja to zyczę nam wszystkim, żebyśmy w końcu były obrzydliwie bogate i nie musiał ściubić na te psiaki tylko żeby ot tak po prostu mieć na wszystko :roll: Quote
malawaszka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='zerduszko']Gwiazdka dziś?? ;)[/QUOTE] pełnia była i jakoś tak... nie wyspałam się... Fifka miała jakieś jazdy, biegała po domu, ciągle chciała na dwór a jak była na dworze to chciała do domu :shock: Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 ooo nie nie - wstałam dziś o 8 :shock: bo Drops był głodny i zaczął ogryzać drapak... :roll: Quote
zerduszko Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Buahaha - ale sobie Ciebie wyszkolił :) Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='zerduszko']Buahaha - ale sobie Ciebie wyszkolił :)[/QUOTE] skubany.. jak kot... bo Fifka jak już chce żebyśmy wstali to drapie w szafki, kanapy, itp... i teraz Drops to samo... a najlepsze, że jak już dostali michę to sie zamienił z Pepą i ona mu wyżarła mięso, a on od niej suchą karmę nie bardzo pojadł, więc powinien byc dalej głodny, ale nie - micha była to zaliczone Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Broczek dostał 20 zł od zerduszka :Rose: Quote
zerduszko Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='malawaszka']Broczek dostał 20 zł od zerduszka :Rose:[/QUOTE] oraz przykazanie, że ma iść już do domu :lol: Quote
Recommended Posts