malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 oczywiście bardziej się cieszy jak to są moje i jak w nocy nagle zaczynam wierzgać i wyzywać :lol: Quote
AnkaG Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Moje psy nauczone kultury - nogą przesuwam i zero reakcji. A jak na kołdrze śpią to wierzgam i złażą. Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 AnkaG napisał(a):Moje psy nauczone kultury - nogą przesuwam i zero reakcji. A jak na kołdrze śpią to wierzgam i złażą. moje psy też :lol: Fifka to kot :evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 AnkaG napisał(a):Moje psy nauczone kultury - nogą przesuwam i zero reakcji. A jak na kołdrze śpią to wierzgam i złażą. Na kulturę u kotów bym ie liczyła :P Edit: Waszka, Ty zgapiaczu :angryy: Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 zerduszko napisał(a):Na kulturę u kotów bym ie liczyła :P Edit: Waszka, Ty zgapiaczu :angryy: zawsze druga :turn-l: Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 a w ogóle to AMIGA, agamika, BROK :kciuki: Quote
zerduszko Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 :nerwy::nerwy::nerwy::nerwy::nerwy::nerwy:[quote name='malawaszka']a w ogóle to AMIGA, agamika, BROK :kciuki: Quote
AMIGA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 :multi:Broczek w nowym domku :multi: To zasługa agamiki, bo ja się tu akurat przczyniłam tylko jako "wozak". Broczek trafił do wspaniałego, ciepłego domu. Tereny ma takie, że mógłby tam wycieczki krajoznawcze zapraszać. Oczywiście na początek najbardziej spodobała mu się kuchnia. Ale obszedł już ogród i pozwiedzał dom. A w końcu się położył na dywanie i wyglądał jak sfinks. Zdjęcia będą ... jak będa. Zresztą najpierw przecież musi agamika wstawić zdjęcia z ostatniego wtorku jak mnie Brok zepchnął do zaspyu i jak mi zapamiętale nasypywał śnieg za dekolt Quote
AnkaG Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 :multi:joopi Ale niespodzianka :lol: Broczku bądź aniołkiem psim i daj się poznać od najlepszej strony :lol: Amiga a będzie dobrze widać ten dekolt ?:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: :klacz: CO ZA DZIEŃ!!!!!! Timi, Brok i domek dla Elvisa :laola: :mdleje: :drinking: aaaaaaaaaaaaaaaalalalaaaa:sweetCyb::Cool!: :bigcool: :laugh2_2: :drink1::cunao: :BIG: BROK spisuj się tam grzecznie chłopie!!!!!!! :lmaa: Quote
agamika Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 malawaszko Ty lepiej na Broka nie krycz, bo on Tobie zawsze na przekór wtedy robi ;P Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 przecież nie krzyczę - tylko sobie pałkę na ramieniu oparłam :grins: pokazuj te fotki z dekol.... ekhem z nowego domku :evil_lol: Quote
AMIGA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 AnkaG napisał(a):: Amiga a będzie dobrze widać ten dekolt ?:diabloti: Zaręczam, że to źadna atrakcja. Na Broczka prosze patrzec, a nie na jakis rubensowski dekolt. Quote
agamika Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 wpierw musze innemu psu tekst wymyslec ;P Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 chyba zaraz oszaleję lalalaaaaaa a miałam własnie tel o Donę - pytanie: ile to kosztuje; odp: to nie jest pies na sprzedaż, tylko do adopcji; odp: aha to dziękuję, do widzenia :roll: Quote
zerduszko Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 agamika napisał(a):wpierw musze innemu psu tekst wymyslec ;P Ale my się nie zgadzamy :lol: Yes, yes, yes :P Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 STAWIAM!!!!!!! lalalalaaaaaaaaaaaa Quote
AMIGA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='malawaszka'] a miałam własnie tel o Donę - pytanie: ile to kosztuje; odp: to nie jest pies na sprzedaż, tylko do adopcji; odp: aha to dziękuję, do widzenia :roll: Oj Ty, to czemu jej nie chcesz sprzedac??? Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 AMIGA napisał(a):Oj Ty, to czemu jej nie chcesz sprzedac??? no własnie chyba spróbuje ją sprzedać jak za darmo nie chcą... :roll: Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 a teraz się popłakałam :splat: Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='AMIGA']Nie buc, nie buc mała buce se troske bo on mi tyle stresu zaaplikował, ze... ehhh [quote name='zerduszko']Co Ty w ciąży?? ;) I hope NOT :lol: tak nas tu maluśko więc robię sztuczny tłok, ze tyle osób się cieszy z Broczkowiego szczęścia llallalalaaa Quote
Recommended Posts