zerduszko Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ty się cieszysz za całe stado :lol: tylko raczej ze swojego szczęścia, nie z Broczkowego :P Quote
AMIGA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Zebyśmy tylko nie przedobrzyły z tym wczesnym cieszeniem się. Wprawdzie jak powiedziałam Pani, żę już to naprawdę powinien byc domek na zawsze,bo on już przeżył powrót z adopcji, to Pani na mnie spojrzała z dziwną miną i stwierdziła, że u nich psy są do końca swoich dni. Quote
Grosziwo Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='malawaszka'] tak nas tu maluśko więc robię sztuczny tłok, ze tyle osób się cieszy z Broczkowiego szczęścia llallalalaaa Cieszą się inni tyż ! Tylko ja taka mało drinkowa jestem i już na sam widok kieliszka mam 50 promilii we krwi:huh: Więc widząc tyle kieliszków w twoich postach lekko mnie zmogło i monitor mi się rozmazuje a klawiatura nie trafia w palce :tard: Broczek ma chatkę :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 zerduszko napisał(a):Ty się cieszysz za całe stado :lol: tylko raczej ze swojego szczęścia, nie z Broczkowego :P pffffff no wiesz? :obrazic: AMIGA napisał(a):Zebyśmy tylko nie przedobrzyły z tym wczesnym cieszeniem się. Wprawdzie jak powiedziałam Pani, żę już to naprawdę powinien byc domek na zawsze,bo on już przeżył powrót z adopcji, to Pani na mnie spojrzała z dziwną miną i stwierdziła, że u nich psy są do końca swoich dni. takie odpowiedzi lubię!!!!!!! :klacz: Grosziwo napisał(a):Cieszą się inni tyż ! Tylko ja taka mało drinkowa jestem i już na sam widok kieliszka mam 50 promilii we krwi:huh: Więc widząc tyle kieliszków w twoich postach lekko mnie zmogło i monitor mi się rozmazuje a klawiatura nie trafia w palce :tard: Broczek ma chatkę :multi::multi::multi: no to ZDRÓWKO :evil_lol: :drinking: Quote
weszka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Aaaale super wiadomość! Ucieszę się i ja choć z opóźnieniem to szczerze! Wymęczony ten dom, wyczekany i mam nadzieję najlepszy i na zawsze :) Quote
agamika Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 a ja postanowiłam zastrajkować i zdjęć nie będzie sesesesesesese Quote
AMIGA Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Poczekaj, poczekaj to ja sie zawścieknę i zgwałcę ten photobucket i powrzucam tam zdjęcia - nawet to z Tobą, bo przerabiać nie umiem :evil_lol::evil_lol: Quote
agamika Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 prosze pamietac tylko ze ja mam te z dekoltem .. i miną .... :D :d :D Quote
malawaszka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 nie gadać tylko dawać foty nooooo :modla: Quote
agamika Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Brok w domu wydaje sie jakiś większy niz był w hotelu ... diabliwo moje kochane .... magiczne drzwi które kryja z soba same psie wspaniałości (żarcie ... ) za małe miseczki ;P Quote
agamika Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 morda "moja"kochana .... hmmm...co fotograf miałna myśli to ja nie wiem .... .................. Quote
malawaszka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 hahahaha jakie misunie :lol: Quote
AMIGA Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Oczywiście, że fotograf chciał pokazać nowiutkie eleganckie szelki w jakie Broczek został ubrany od razu na wstępie. Dobrze, że nie przysłalam agamice innych zdjęć - typu sam dywan, na którym przed momentem leżał Brok, samą doopencję Broka, bo przemieszczał się w takim tempie, że aparat nie nadązał tudzież pewien wielki brzuch ze splecionymi rękami na nim (to już drugi fotograf te cudeńka napstrykał :-) ) Quote
zerduszko Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A co z dekoldem, Brok fajny, ale liczyłam na pikantne szczegóły :P Quote
malawaszka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 i widać, że zarosło mu na nosku :) nie chcę nawet myslec gdzie trzymała go tamta (tfu!) baba :shock: że wrócił z takim nosiem odrapanym Quote
AMIGA Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Wysłałam wczoraj Młodemu Panu Broka link do Broczkowej strony. Mam nadzieję, że niebawem dostaniemy jakieś nowe wieści Quote
LadyS Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Wiedziałam, że taki wyjątkowy pies MUSI mieć swój dom. Quote
malawaszka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 ale mi jakoś łyso bez zmartwienia o Broka :lol: Quote
agamika Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 weź wypluj te słowa:angryy::mad:.. jak nie czarnowidztwo uprawia to zapeszać próbuje :eviltong: bo zdj z dekoltem nie bedzie za kare :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 tfu tfu tfu tfu tfu :grins: dawaj zdjęcia Quote
AMIGA Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No pięknie, pięknie, widzę że moj dekolt się robi jakąś kartą przetargową na forum publicznym Quote
AMIGA Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dostałam maila od Broczka i zaraz tu wstawiam "Witam, Brok powoli przyzwyczaja się do nowego domu. Im dłużej z nami przebywa, tym na więcej sobie pozwala, trzeba więc mu pokazać co wolno, a co nie :). Jest mądrym i spokojnym psem. Komendy rozumie i słucha, wtedy kiedy ma na to ochotę, ale jeszcze popracujemy z nim nad tym :). Po kąpieli i wytrymowaniu jego sierść zyskała piękny połysk, jest też miękka w dotyku. Myślę, że kiedy odpowiednio się go ułoży będzie wspaniałym towarzyszem. Pozdrawiam Kuba z Rodziną " Jest też parę zdjęć, ale nie mogę ich teraz wstawic bo mnie robota goni Quote
AnkaG Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Oby tak dalej :) No i dawać foty z dekoltem ... Quote
Recommended Posts