Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba idzie pełnia, bo mam same pytaczo tel o psy

dzis byłyśmy na wizycie po Pumke z Amigą ... znowu masakra ... ehhh...

a wracając do Broka, tez miałam dzis tel o NIego ..PAni 3 dni temu zgubiła sie kaukazka (nawet nie wiem jak ) i z tej rozpaczy ze ktos NA PEWNO ja ukradł, szuka juz zastępstwa do ogrodu :shake: ...
Powiedziałam, zeby szukała swojego psa bo opcji moze byc bardzo wiele ( i powiedziałam jak szukac - ale chyba mnie nie słuchała ... ) i ze Broka i taknie dostanie (bardzo kulturalnie oczywiście to powiedziałam , ale juz zaczynam tracić nerwy ... )

Posted

niee..wymówka raczej nie , Pani była jeszcze zestresowana sytuacja bo samochód im gdzieś na autostradzie wysiadł , czy obwodnicy jak wracali z kimś chyba z lotniska(nie wiem czy czegoś nie namieszałam ) - ale czy jeszcze zadzwoni , to juz inna sprawa ...

mieszkają w okolicy Krakowa

Posted

[quote name='agamika']kuna ... bo juz nic Wam nie powiem , nie mam zamiaru później tłumaczyć mężowi jednej, czy synowi drugiej, czemu was w kaftanach odwożą ///[/QUOTE]

Mojemu synowi to akurat zwisa i powiewa, czy matka jest w kaftanie, czy w eleganckiej wieczorowej sukni :-)