Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze, że ja Ci się nie śniłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: byłby niezły horrorek : ja i moja Żaba w rolach głównych a kociambry jako statyści :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
A nie śmił Wam się Brok?

no niestety nie :roll:

Grosziwo napisał(a):
Dobrze, że ja Ci się nie śniłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: byłby niezły horrorek : ja i moja Żaba w rolach głównych a kociambry jako statyści :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

noo zaraz idę spac więc kto wie kto wie :lol:

ladySwallow napisał(a):
Brok, jaki Ty jesteś śliczny... Piękny, stateczny olbrzym - szok, że nikt o niego nie dzwoni i nie pyta... Domki powinny się bić...

stateczny :evil_lol: Stateczny Brok - może tak powinnyśmy tytułować ogłoszenia??!! ;)

Posted

Brokuś grzecznie paraduje w "pedalskim kubraczku" (to była cytata)
Nie pogryzł go ani nie zdarł z siebie. Kochany chłopczyk.
Agamika miała o niego jeden tel. ale taki jakiś do d......
AAaaa no i nowe spostrzeżenia agamiki -jak się ma smakołyka w kieszeni, to Brok jest idealnym psem :-)

Posted

tak miałam, nawet dwa

1 . Dziendobry .. Czy ten pies to tak za darmo ? TAKI DUŻY ? ! "
reszta rozmowy równie sensowna

Pani po usłyszeniu o kontroli przed adopcyjnej głos zanikł "aha.a.aaa, to ja jeszcze zadzwonie ... :"

2. Pan dzwoni i mówi ze miał podobnego bardzo, ale oddać musiał bo agresywny skur ** był i tylko go tolerował . W pierwszy dzień jak go wziął to mu w ogóle króliki zadusił .. niewiemgdzie gooddal ... bo spytałam jeszcze z przywoitosci czy wtakim razie pies ma miekszac na zenwatrz odpowiedz : no a gdziema mieszkac ? W DOMU ? ! (z oburzeniem)