Grosziwo Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dobrze, że ja Ci się nie śniłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: byłby niezły horrorek : ja i moja Żaba w rolach głównych a kociambry jako statyści :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LadyS Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Brok, jaki Ty jesteś śliczny... Piękny, stateczny olbrzym - szok, że nikt o niego nie dzwoni i nie pyta... Domki powinny się bić... Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 zerduszko napisał(a):A nie śmił Wam się Brok? no niestety nie :roll: Grosziwo napisał(a):Dobrze, że ja Ci się nie śniłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: byłby niezły horrorek : ja i moja Żaba w rolach głównych a kociambry jako statyści :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo zaraz idę spac więc kto wie kto wie :lol: ladySwallow napisał(a):Brok, jaki Ty jesteś śliczny... Piękny, stateczny olbrzym - szok, że nikt o niego nie dzwoni i nie pyta... Domki powinny się bić... stateczny :evil_lol: Stateczny Brok - może tak powinnyśmy tytułować ogłoszenia??!! ;) Quote
AMIGA Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Statecznemu Broczkowi jutro kończy się wypasione allegro. Ma sporo wejść, ale co z tego. Tym razem nawet obserwatora nie ma żadnego :-( Quote
malawaszka Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 jak się skończy to wyślę Ci kasę na następne - do skutku!!!!!!!!!!! :mdleje: ale już bez podświetlenia jak nie działa :lol: szkod kasy... Quote
malawaszka Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 myślicie, ze jak dostałam takiego maila z domu pod reglami to znaczy, że pan nadal chce Broka adoptować i możemy go tam zawozić??? Quote
zerduszko Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Myślę, że Pana na odział zamkniety można by spróbować zawieźć :roll: Quote
agamika Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 mysle ze tak .. właśnie kolacja piwem mu sie nadziewa .... Quote
AMIGA Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Brokuś grzecznie paraduje w "pedalskim kubraczku" (to była cytata) Nie pogryzł go ani nie zdarł z siebie. Kochany chłopczyk. Agamika miała o niego jeden tel. ale taki jakiś do d...... AAaaa no i nowe spostrzeżenia agamiki -jak się ma smakołyka w kieszeni, to Brok jest idealnym psem :-) Quote
zerduszko Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Grzeczny chłopak! Teraz prosimy grzeczne domki o ustawienie się w kolejce! Quote
malawaszka Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 zapraszam na wątek kolejnego sznupcia http://www.dogomania.pl/threads/178739-Sznaucerek-mini-przeraA-ony-Dropsik-w-DT-potrzebujemy-kombinezon Quote
agamika Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 tak miałam, nawet dwa 1 . Dziendobry .. Czy ten pies to tak za darmo ? TAKI DUŻY ? ! " reszta rozmowy równie sensowna Pani po usłyszeniu o kontroli przed adopcyjnej głos zanikł "aha.a.aaa, to ja jeszcze zadzwonie ... :" 2. Pan dzwoni i mówi ze miał podobnego bardzo, ale oddać musiał bo agresywny skur ** był i tylko go tolerował . W pierwszy dzień jak go wziął to mu w ogóle króliki zadusił .. niewiemgdzie gooddal ... bo spytałam jeszcze z przywoitosci czy wtakim razie pies ma miekszac na zenwatrz odpowiedz : no a gdziema mieszkac ? W DOMU ? ! (z oburzeniem) Quote
malawaszka Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 hahah trzeba było powiedzieć temu pierwszemu, że liczymy od kilograma psa więc jak taki duży to drogo :lol: współczuję rozmów :shock: Quote
zerduszko Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 A to Broka ma porcje rosołowe chcieli? Quote
agamika Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 hmm, tłuszczyku to on nie ma ale mięska na udach ,.. całkiem całkiem Quote
malawaszka Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 ehhh Boroczku :( jak długo jeszcze...... Quote
zerduszko Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Wyślijcie panu od kotka przed telewizorem zdjecie w kubraku :P Quote
malawaszka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 wyślemy Panu Broka w kubraku - nie fotkę :lol: jak tak bardzo chce to niech ma Quote
malawaszka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 kolejny sznupek mini - u Zerduszka na tymczasie: http://www.dogomania.pl/threads/178839-Sznaucer-mini-cudo-jakich-maA-o-czeka-na-najlepszy-DS?p=13995891&viewfull=1#post13995891 Quote
malawaszka Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Broczku idź już do domku błagam :modla: Quote
Recommended Posts