Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sobie szłam z Lizą, a Broczek z agamiką. Broczek na długiej lince - nota bene bardzo ładnie szedł. Scieżka wydeptana na szerokość dwóch butów, a po bokach głębooooooooooookie zaspy.
Nagle widzę - Broczek zawraca w moim kierunku - myślę sobie buziaka mi może chce dać. I czule do niego przemawiam.No i......... oczywiśćie - wskoczył mi na klatę, dał buziaka, ale zaraz potem - spaaaaaaaaaaaaaadaj, ja tu chcę przejść. I po prostu wepchnął mnie w zaspę, żeby mógł sobie przejść ścieżką :mad:

Posted

Prawie siadłam, jakoś balansowałam i mi się udało, tylko po kolana wpadłam, ale moje specjalnie nabyte drogą kupna śniegowce nabrały po brzego śniegu :-)

Posted

nie nie - ja śpię z TZ :lol: Pepa nigdy nie śpi w łóżku - jej jest za gorąco, Luna czasem śpi z nami, ale częściej przychodzi rano i się wpycha na poduszkę, tylko dziś w nocy o dziwo spała caluśką noc ze mną na poduszce :lol: a Drops nie śpi z nami bo Luna go gryzie :lol kanapy są jej

Posted

A ja nie mam TZ i SE śpię z kim zechcę (wygrałam wygrałam, wygrałam). Oczywiście znam Wasz tok myślenia, więc zaraz dodam, że SE śpię z kim zechcę, a właściwie kto chce ze mną, ale to się tyczy tylko czworołapków

Posted

aaa zapomniałam jeszcze dodać, że z nami jeszcze Fifka śpi :shock: i jak się wtarabani pod kołdrę to nie daj boszzz ją tknąć bo gryzie po paluchach wrrrrrrr ja ją gonię zawsze a J się cieszy głupi :lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
A ja nie mam TZ i SE śpię z kim zechcę (wygrałam wygrałam, wygrałam). Oczywiście znam Wasz tok myślenia, więc zaraz dodam, że SE śpię z kim zechcę, a właściwie kto chce ze mną, ale to się tyczy tylko czworołapków

Jasne :] Wyszło szydło z worka!

Ja tam mam kanapę, jak mi sie coś nie podoba, to zawsze towarzystwo mogę tam odesłać i spać z kim chcę, czyli sama ze sobą :P