Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noc nie kumam - co jest daleko?Komu wątek?
Sory, ale dopiero wstalam i jedyna myśl, która mi jasno po głowie lata to ta, że nie wiem jak ja w takie zimnisko pojadę do hotelu

Posted

AMIGA napisał(a):
Noc nie kumam - co jest daleko?Komu wątek?
Sory, ale dopiero wstalam i jedyna myśl, która mi jasno po głowie lata to ta, że nie wiem jak ja w takie zimnisko pojadę do hotelu

Nic dziwnego, ze nie kumasz :lol:
Szukamy transportu dla "sznupeczki" czarniutkiej :loveu: z Nowodworu... im bliżej Śląska tym lepiej. Ale to jest strasznie daleko, ciężko znaleźć na juz.

Zimno jest straszne :-( jak sobie pomyslę o pieskach w schronie :placz:

Posted

nooo.. Brok dzis "przejął" kubrak Pumy vel Cudnej , bo zamieszkała w ocieplonym budynku .Mam nadzieje, ze łobuz nie załatwi go tak jak szelek ....

nikt nie dzwoni ;(

....

Posted

Niestety zdjęcie w Dzienniku było trochę niefortunne - sama głowa Broczka. Nie widać jaki on jest przepiękny w całości, a z tekstu nigdzie nie wynika, że to mix sznaucera. tak jakoś został tekst zmieniony :shake::-(

Posted

zerduszko napisał(a):
Mogłoby mu choć ciut kudłów przybyć.

no nie? na łapach i brodzie :lol:

AMIGA śniłaś mi się dziś!!!! ale ponieważ na zdjęciach z ASTką miałaś zamazaną twarz to w moim śnie też byłaś jakaś niewyraźna :mdleje:

Posted

Skoro zamazana, to skąd wiesz, że to ja??
Jestem niewyraźna i zalamana. Kto zna kogoś zaufanego, kto na cito zrobiłby wizytę przedadopcyjną w Markach koło Warszawy? (oprócz neiht, która byla dzisiaj umówiona, ale jej samochód odmówił kompletnie posłuszeństwa)

Posted

[quote name='AMIGA']Skoro zamazana, to skąd wiesz, że to ja??
Jestem niewyraźna i zalamana. Kto zna kogoś zaufanego, kto na cito zrobiłby wizytę przedadopcyjną w Markach koło Warszawy? (oprócz neiht, która byla dzisiaj umówiona, ale jej samochód odmówił kompletnie posłuszeństwa)

ale na zdjęciach czy we snie skąd wiem, ze Ty? we śnie wiem bo to się wie :lol: a na zdjęciach wiem bo agamika robiła zdjęcia a byłyście razem więc? :lol: wydało mi się oczywiste, że to Ty - poza tym pisałaś o niej tyle, że aż poczułam lekki uczucie zazdrości, ze o Broku tyle fajnych rzeczy nie piszesz :roflt:

a Neigh nie zna nikogo tam w okolicy? bo ja się zawsze ich pytałam kogo by polecały na wizytę w ichniej okolicy
z Wołomina jest http://www.dogomania.pl/members/90773-Laura1108?tab=friends&page=3#friends jeszcze ktoś był stamtąd ale nie moge znaleźć wątków wołomińskich na tym super nowym dogo wrrrrrrrrrrr

Posted

malawaszka napisał(a):
dalej żadnego telefonu????? :( masakra no...

NIC ..jestem w szoku, naprawdę , nawet Durnych TEL NIE BYŁO
sprawdzałam az kilka razy czy niema błedu w tel ... ale nie .. nikt go nie chce :placz::angryy:

Posted

[quote name='agamika']NIC ..jestem w szoku, naprawdę , nawet Durnych TEL NIE BYŁO
sprawdzałam az kilka razy czy niema błedu w tel ... ale nie .. nikt go nie chce :placz::angryy:

chyba ten mróz wymroził ludziom mózgi :(

[quote name='AMIGA']Koniecznie trzeba poprawić tekst i dać inne zdjęcie do następnego ogłoszenia.
Malawaszko -uchyl rąbka tajemnocy - jak Ci się sniłam?

spotkałam Cię gdzieś "na mieście" :lol: miałaś ze sobą taką tablicę do pisania pisakami po niej i pokazywałaś mi na niej COŚ - i kurde wiem, ze to było coś SUPER! pisałaś jakieś wskazówki albo cos w tym stylu i to było mega ważne i oczywiście CO TO było zupełnie nie pamiętam :cry: