zerduszko Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 kurrr..... dogo mi działa, jak chce, ale widzę, ze nie tylko mi. Quote
malawaszka Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 no - mam dośc... a to nowe dogo miało być takie super.... Quote
zerduszko Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 A to nie jest wersja przejsciowa.... :diabloti: Mam doła :-(, mam ochotę wsiąść jutro w samochód i przywieźć :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Broka????? :evil_lol: nie rycz mała :calus: może założysz wątek małej? może tak ktoś zajrzy i pomoże w transporcie? Quote
zerduszko Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dzieci mi dziś humor popsuły, a pasa nie wzięłam :lol: Szukam, szukam... dlaczemu to tak daleko? Quote
zerduszko Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dzieci mi dziś humor popsuły, a pasa nie wzięłam :lol: Szukam, szukam... dlaczemu to tak daleko? Ja, teraz wątek? Quote
AMIGA Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Noc nie kumam - co jest daleko?Komu wątek? Sory, ale dopiero wstalam i jedyna myśl, która mi jasno po głowie lata to ta, że nie wiem jak ja w takie zimnisko pojadę do hotelu Quote
zerduszko Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 AMIGA napisał(a):Noc nie kumam - co jest daleko?Komu wątek? Sory, ale dopiero wstalam i jedyna myśl, która mi jasno po głowie lata to ta, że nie wiem jak ja w takie zimnisko pojadę do hotelu Nic dziwnego, ze nie kumasz :lol: Szukamy transportu dla "sznupeczki" czarniutkiej :loveu: z Nowodworu... im bliżej Śląska tym lepiej. Ale to jest strasznie daleko, ciężko znaleźć na juz. Zimno jest straszne :-( jak sobie pomyslę o pieskach w schronie :placz: Quote
agamika Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 nooo.. Brok dzis "przejął" kubrak Pumy vel Cudnej , bo zamieszkała w ocieplonym budynku .Mam nadzieje, ze łobuz nie załatwi go tak jak szelek .... nikt nie dzwoni ;( .... Quote
AMIGA Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Niestety zdjęcie w Dzienniku było trochę niefortunne - sama głowa Broczka. Nie widać jaki on jest przepiękny w całości, a z tekstu nigdzie nie wynika, że to mix sznaucera. tak jakoś został tekst zmieniony :shake::-( Quote
agamika Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 a tak wgole to sa dwa Broki ..Brok bez motywacji żywieniowej , nieposłuszny wariat ...Brok z motywacja - ANIOŁ .... http://lh5.ggpht.com/_QmXXP0qyzww/S1rrQmfcplI/AAAAAAAABXA/APvcDpyT6eU/640_DSCN6343.JPG Quote
malawaszka Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 o qrde :turn-l: trochę pedalski kubraczek :evil_lol: ale najwazniejsze żeby był ciepły :) Quote
AMIGA Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Nawet tak nie mów, bo jak się Broczek zdenerwuje, to go poszarpie na sobie. Quote
agamika Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 a) szyte bylo z mysla o suni b) a nawet jakby bylo szyte dla psa to i tak juz nie mialam innych metriałów :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 zerduszko napisał(a):Mogłoby mu choć ciut kudłów przybyć. no nie? na łapach i brodzie :lol: AMIGA śniłaś mi się dziś!!!! ale ponieważ na zdjęciach z ASTką miałaś zamazaną twarz to w moim śnie też byłaś jakaś niewyraźna :mdleje: Quote
AMIGA Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Wrrrrrrrrr to dogo - nie będę sie wyrażać. Dublują się posty wrrrrr Quote
AMIGA Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Skoro zamazana, to skąd wiesz, że to ja?? Jestem niewyraźna i zalamana. Kto zna kogoś zaufanego, kto na cito zrobiłby wizytę przedadopcyjną w Markach koło Warszawy? (oprócz neiht, która byla dzisiaj umówiona, ale jej samochód odmówił kompletnie posłuszeństwa) Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='AMIGA']Skoro zamazana, to skąd wiesz, że to ja?? Jestem niewyraźna i zalamana. Kto zna kogoś zaufanego, kto na cito zrobiłby wizytę przedadopcyjną w Markach koło Warszawy? (oprócz neiht, która byla dzisiaj umówiona, ale jej samochód odmówił kompletnie posłuszeństwa) ale na zdjęciach czy we snie skąd wiem, ze Ty? we śnie wiem bo to się wie :lol: a na zdjęciach wiem bo agamika robiła zdjęcia a byłyście razem więc? :lol: wydało mi się oczywiste, że to Ty - poza tym pisałaś o niej tyle, że aż poczułam lekki uczucie zazdrości, ze o Broku tyle fajnych rzeczy nie piszesz :roflt: a Neigh nie zna nikogo tam w okolicy? bo ja się zawsze ich pytałam kogo by polecały na wizytę w ichniej okolicy z Wołomina jest http://www.dogomania.pl/members/90773-Laura1108?tab=friends&page=3#friends jeszcze ktoś był stamtąd ale nie moge znaleźć wątków wołomińskich na tym super nowym dogo wrrrrrrrrrrr Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 dalej żadnego telefonu????? :( masakra no... Quote
agamika Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 malawaszka napisał(a):dalej żadnego telefonu????? :( masakra no... NIC ..jestem w szoku, naprawdę , nawet Durnych TEL NIE BYŁO sprawdzałam az kilka razy czy niema błedu w tel ... ale nie .. nikt go nie chce :placz::angryy: Quote
AMIGA Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Koniecznie trzeba poprawić tekst i dać inne zdjęcie do następnego ogłoszenia. Malawaszko -uchyl rąbka tajemnocy - jak Ci się sniłam? Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='agamika']NIC ..jestem w szoku, naprawdę , nawet Durnych TEL NIE BYŁO sprawdzałam az kilka razy czy niema błedu w tel ... ale nie .. nikt go nie chce :placz::angryy: chyba ten mróz wymroził ludziom mózgi :( [quote name='AMIGA']Koniecznie trzeba poprawić tekst i dać inne zdjęcie do następnego ogłoszenia. Malawaszko -uchyl rąbka tajemnocy - jak Ci się sniłam? spotkałam Cię gdzieś "na mieście" :lol: miałaś ze sobą taką tablicę do pisania pisakami po niej i pokazywałaś mi na niej COŚ - i kurde wiem, ze to było coś SUPER! pisałaś jakieś wskazówki albo cos w tym stylu i to było mega ważne i oczywiście CO TO było zupełnie nie pamiętam :cry: Quote
AMIGA Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 O kurcze,to trzeba iść spać - może się przyśni ciąg dalszy. Miło mi, że chociaż w snach taka mundra jestem Quote
Recommended Posts