Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszko... wiesz bo ja tak sobie mysle ze moze juz tak go nie wyganiaj do domu, bo ten Przekornik moze na z złośc Tobie tyle w hotelu siedzi ;P
z czarnym to nigdy nie wiadomo co mu w głowie siedzi ;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMIGA napisał(a):
No a csooooo, nie moglabym chodzić z brodą?

ależ mogłabyś mogłabyś - powiedz tylko kiedy to sama przyjadę Ci ją dokleić :roflt: byle to było wiosną bo teraz to nie mam czym :lol:

agamika napisał(a):
malawaszko... wiesz bo ja tak sobie mysle ze moze juz tak go nie wyganiaj do domu, bo ten Przekornik moze na z złośc Tobie tyle w hotelu siedzi ;P
z czarnym to nigdy nie wiadomo co mu w głowie siedzi ;)

qrde SIEDŹ BROKU W TYM HOTELU SIEDŹ!!!! przecież mamy tak duuużoooo kasy, że możesz siedziec i siedzieć :shock:

Posted

chiba na sankach :lol: a swoją droga to kurcze teraz nie mam z kim chodzić na spacery - moje małe franciszki odmawiają spacerowania - Luna wczoraj była 2 razy na dworze - rano i wieczorem, na moje wołania na spacery pośrednie spoglądała na mnie tylko jak na czubka :roll: Pepa owszem wychodzi bo ona za mna to do ognia wlezie, ale była tak nieszczęsliwa, że coś okropnego :lol: więc powkurzałam się, ze ubieranie zajęło mi więcej czasu niż spacerowanie... no i wchodząc do domu zaczęłam TZtowi nadawać, że koniecznie potrzebuję psa, który będzie chciał ze mna zima spacerować bo o*ipieję w domu siedząc 24h/d... ale nie zauważyłam reakcji z jego (TZta) strony :roll: zero zrozumienia... no ale do czego zmierzam haha to przydałby mi sie taki Broczek obroczek i ciągałby mnie na sankach :roflt:

Posted

noo bier go bier go :lol: przed chwilą rozmawiałam z TZtem o stanie naszego zakocenia nieplanowanego i usłyszałam, że ma nadzieję, że to co mamy teraz to jest max naszego zazwierzęcenia :lol:

Posted

Musisz mu się dać czas przyzwyczaić, po lekku ;) Mój już do dwóch suk się przyzwyczaił i nic nie marudzi, ale pracuję nad możliwością tymczasu. U mnie miał być max 1 królik i 1 pieso :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Musisz mu się dać czas przyzwyczaić, po lekku ;) Mój już do dwóch suk się przyzwyczaił i nic nie marudzi, ale pracuję nad możliwością tymczasu. U mnie miał być max 1 królik i 1 pieso :)

no kochana, ależ mój tez się przyzwyczaił do 2 suk, 3 kotów, 2 ślimaków i przygotowywania akwarium na aksolotle :lol: no i tymczasy też bywają

Posted

hahah no tak - to miałaś trudniejsze początki bo ja zaczynałam od: "i nigdy w zyciu nie chcę słyszeć, że przeszkadzają Ci zwierzęta w domu bo widziały gały co brały" :evil_lol: to ja oczywiście mówiłam haha

Posted

zerduszko napisał(a):
Łatwo nie ma... kazałam odkurzać: "widzę tu same kudły i piach...." reszty zdania można się domyśleć :lol:

oj to to też - ale u J to jest tak, że kudły tak nie przeszkadzają bo są kocie, a on bardziej lubi koty :lol: a piach to i mnie wkurza... wszędzie jest, ale ja to się wściekam, że ten piach jest dlatego, że co na podwórku zarośnie trawką to chłopy wymyslają co by tu jeszcze w ziemię wkopać i robią od nowa plażę:motz:

Posted

coś nie mam siły przebicia z tym ogrodzeniem - wygląda to tak, że tylko mnie na nim zależy.... nawet to, że pokazuję im śladzy wielkiego dzika na podwórku 20 m od domu nie działa mobilizująco :(

Posted

To trzeba wypucować, nawoskowac, zeby rysy były widoczne :diabloti:
Latarnia wpadła mi na samochód. Za jakiś czas tak się zbiegło, ze wiozłam szczyla do DT, a mąż umył samochód.... no i czego on sie spodziewał, jak sama po Czeladziach musiałam się włóczyć :diabloti: Teraz na ogół jedzie ze mną :multi:

Posted

[quote name='zerduszko']To trzeba wypucować, nawoskowac, zeby rysy były widoczne :diabloti:
Latarnia wpadła mi na samochód. Za jakiś czas tak się zbiegło, ze wiozłam szczyla do DT, a mąż umył samochód.... no i czego on sie spodziewał, jak sama po Czeladziach musiałam się włóczyć :diabloti: Teraz na ogół jedzie ze mną :multi:

hahaha spryciara :evil_lol:

[quote name='AMIGA']Przeprasza, ja stara i ciemna jak tabaka w rogu - co to jest króliczok ?

hahaha nie ślunzaczka to i nie wiesz :lol: