AMIGA Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 On dzisiaj chciał gdzieś lecieć - może do nowego domku -, ale agamika się zaparła. I pierwszy raz na własne oczy zobaczyłam, jakim to psem zaprzęgowym jest nasz Broczek. Agamika jechała na d....... i gdyby nie Pan Tomek,to pewnie by tak jechali do teraz :-) Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 masakra :mdleje: może jakiś pejczyk podesłać? w dupsko zarobi to się uspokoi... Quote
AMIGA Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 No nie wiem, czy nie ruszy z kopyta jeszcze raźniej :evil_lol: Quote
agamika Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ee nie histeryzować mi tu , tam gdzie mnie Brok pociągnął, było tak wyślizgane ze w moich "wspaniałych"zimowych butach i ratlerek by mnie uciągnął ... Brk był dzis grzeczny podczas spaceru , na doł do parkingu zeszłam bez problemu ;P . Brok tylko do kojca tak ciągnie bo wie ze tam micha czeka ... Quote
Grosziwo Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='AMIGA']On dzisiaj chciał gdzieś lecieć - może do nowego domku -, ale agamika się zaparła. I pierwszy raz na własne oczy zobaczyłam, jakim to psem zaprzęgowym jest nasz Broczek. Agamika jechała na d....... i gdyby nie Pan Tomek,to pewnie by tak jechali do teraz :-) Szkoda, ze nie ma fotorelacji z takiego wydarzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo filmiku, może by sie jaki oskar trafił :diabloti: Fajny ten Broczek musi być :loveu: Quote
AMIGA Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Niestety, sama miałam ręce zajęte smyczą i pod moimi nogami też było ślisko, wiec nawet nie małam szans na wyciągnięcie aparatu z etui Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 BoROCZEK dostał 15 zł od Grosziwo :Rose: bardzo dziękujemy BARDZO :) Poszedłbyś do domu dioble jeden bo czeka kolejka na Twoje miejsce!!!! SIO!!! Quote
zerduszko Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ma czas do końca miesiąca, potem niech sobie radzi sam :P Quote
AMIGA Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wlaśnie już się tak z agamiką zastanawiałyśmy co by było,gdybyśmy tak niechcąco pozwoliły się Broczkowi wyrwać na spacerze. Niechby sobie pogonił, może by już nie wrócił do hotelu? :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 co to za niecne plany??!! :lol: ja i tak myślę, że jak on tak ciągnie w drodze powrotnej do hotelu to i tak by wrócił na michę :roll: więc nic z tego moje drogie :lol: Quote
AMIGA Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Sama go w końcu wciąż wyganiasz, to my już takie zestresowane jesteśmy, że szukamy różnych rozwiązań :-) Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 uhaha pomyslałby kto, że tak Was biedactwa stresują moje zaklinania :evil_lol: wyganiam wyganiam DO DOMU!!!!!:motz: Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Dobranoc Draniu kochany!!!!!! Quote
Grosziwo Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 To ja Brokunia też ucałuję na dobranoc w ten wielki, czarny, mokry nochalek :kiss_2: CMOK............ Quote
AMIGA Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A ja całuję na dzieńdobry i wytarguję z czułością za ucholce Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 poprawiam po AMIDZE i dodaję do tarmoszenia klapy po dupsku :lol: Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 noo ja tak lubię takie psie pupsko duże poklepać, a u tych moich to nie ma po czym :lol: Quote
zerduszko Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dokładnie, moje brody moze nie ma po czym, ale chociaż można... Lizi jakbym klepnęła, to umarłaby ze sto razy - co za delikates ;) Nawet przytulić mocno nie można, na szczęście uczę Timka przytulanek, już się nawet pozwala na ręce brać i nie charczy :P Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 ooo a jednak nie jest taki idealny :turn-l: Quote
zerduszko Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='malawaszka']ooo a jednak nie jest taki idealny :turn-l:[/QUOTE] No moim zdaniem żaden szanujący się sznup nie będzie się dawał obcej babie na rękach nosić, czy hmmmmm tykać klejnociki ;) Mi się to w nich najbardziej podoba, także dla mnie to zaleta :P Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 a juści - tylko tak gadasz :lol: Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179261-KYNOLOGIA-szkolenie-westy-boksie-dobki-KSIAE-A-KI-po-polsku-i-niemiecku-dla-DONY-do-9-02 zapraszam na bazarek dla donci Quote
Recommended Posts