Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On dzisiaj chciał gdzieś lecieć - może do nowego domku -, ale agamika się zaparła. I pierwszy raz na własne oczy zobaczyłam, jakim to psem zaprzęgowym jest nasz Broczek.
Agamika jechała na d....... i gdyby nie Pan Tomek,to pewnie by tak jechali do teraz :-)

Posted

ee nie histeryzować mi tu , tam gdzie mnie Brok pociągnął, było tak wyślizgane ze w moich "wspaniałych"zimowych butach i ratlerek by mnie uciągnął ...

Brk był dzis grzeczny podczas spaceru , na doł do parkingu zeszłam bez problemu ;P . Brok tylko do kojca tak ciągnie bo wie ze tam micha czeka ...

Posted

[quote name='AMIGA']On dzisiaj chciał gdzieś lecieć - może do nowego domku -, ale agamika się zaparła. I pierwszy raz na własne oczy zobaczyłam, jakim to psem zaprzęgowym jest nasz Broczek.
Agamika jechała na d....... i gdyby nie Pan Tomek,to pewnie by tak jechali do teraz :-)
Szkoda, ze nie ma fotorelacji z takiego wydarzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo filmiku, może by sie jaki oskar trafił :diabloti:
Fajny ten Broczek musi być :loveu:

Posted

Wlaśnie już się tak z agamiką zastanawiałyśmy co by było,gdybyśmy tak niechcąco pozwoliły się Broczkowi wyrwać na spacerze. Niechby sobie pogonił, może by już nie wrócił do hotelu? :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dokładnie, moje brody moze nie ma po czym, ale chociaż można... Lizi jakbym klepnęła, to umarłaby ze sto razy - co za delikates ;) Nawet przytulić mocno nie można, na szczęście uczę Timka przytulanek, już się nawet pozwala na ręce brać i nie charczy :P

Posted

[quote name='malawaszka']ooo a jednak nie jest taki idealny :turn-l:[/QUOTE]
No moim zdaniem żaden szanujący się sznup nie będzie się dawał obcej babie na rękach nosić, czy hmmmmm tykać klejnociki ;) Mi się to w nich najbardziej podoba, także dla mnie to zaleta :P