Jump to content
Dogomania

Młody jamnik z lasu. ZOSTAJE NA STAŁE U KOCHANEJ TAKS !!!! :)))))

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Ojej :(.
Kciuki już zaciskam, bardzo mocno! Za udany zabieg, samopoczucie Stupka, wynik histop. i Twoje nerwy. Trzymajcie się!
Czekamy na wieści...

Ja tak samo! :(

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy Cioteczkom bardzo bardzo za dobre myśli:loveu:
Stuposław już po zabiegu - lezy teraz w swoim łóżeczku i odsypia.
Na szczęście zabieg był na prawdę błyskawiczny. Poza tym paskudztwem które było widać nic głębiej się nie ukrywało.
Preparat poszedł do badania ale zdaniem weta to na 99% brodawczak i powinno byc po problemie.
Adrenalina mi więc trochę opadła;)

• 3 weeks later...
Posted

Na razie mam tylko telefoniczną wiadomość od weta że jest dobrze - wynik na papiurze odbiorę od niego po świętach i doczytam co to było za świństwo. W każdym razie uszko już ładnie zagojone i śladu po zabiegu nie ma:lol:

Moje stadko i ja wzajemnie ślemy ciepłe życzenia a Stuposki bardzo ,bardzo dziękuje swoim wybawicielkom:loveu:

Posted

[quote name='taks']Na razie mam tylko telefoniczną wiadomość od weta że jest dobrzeBardzo mnie to cieszy :multi: :multi: :multi:.

Moje stadko i ja wzajemnie ślemy ciepłe życzenia a Stuposki bardzo ,bardzo dziękuje swoim wybawicielkom:loveu:
:oops: :loveu: :loveu: :loveu:.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Właśnie wróciliśmy z pierwszych wspólnych wakacji ze Stupkiem
Było super tylko szkoda, że tak krótko
Latałam za psiakami z aparatem ale to syzyfowa praca "złapać" je w akcji wiec większośc zdjęć jest z tych momentów gdy na chwilę siadły na d...

na początek kilka portretów Stupka

Posted

opalanie w porannym słonku

za siatką defiluje kotek:evil_lol:

deszcz, nie warto wychodzić

ale jak przestało padać to błotko było świetne do tarzania:diabloti:

uczymy się aportowania

Posted

a kuku

to kiedy będzie to ognisko z kiełbaskami?

trzeba sprawdzić co w trawie piszczy

a może Gajka ma jakis pomysł na zabawę?

chyba jednak zagryzę piłeczkę

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Ale on wypiękniał. :loveu: :loveu: :loveu:
Wspaniale ogląda się te zdjęcia!

A wakacje zawsze są za krótkie ;). Myśmy też dopiero co wrócili i też marudzimy, że za szybko, za krótko... Ale byliśmy tylko 5 dni, to może mamy usprawiedliwienie dla marudzenia ;).

• 1 year later...
Posted

No i minął nam kolejny wspólnie przeżyty rok .
I kolejne wakacje od dzisiaj juz niestety za nami a było tak fajnie...
Psy obrażone że musielismy wracac do miasta śpią w łazience ( bo tam najchłodniej)
a ja wklejam jeszcze ciepłe zdjecia

to cała "banda czworga" na lekcjii wychowawczej ( czy widzicie to totalne znudzenie na twarzach ;))

no może z wyjątkiem Stupka który chyba sie ze mnie zwyczajnie śmieje

taki kawał psa jestem

Stup najbardziej upodobał sobie Fokę - są nierozłączni

i Stup nieustannie ją adoruje

Posted

w tym sezonie szlagierem zabawkowym do podgryzania jest kaczuszka ( kwacząca)- czyzby moje psy naoglądały się za dużo telewizji?

a to próby schowania kaczuszki w klombie ( gdyby gospodyni to widziała:evil_lol:)

zbliżenie przestępcy złapanego na gorącym uczynku deptania kwiatków

ja nabroiłem? przecież to niemożliwe

i gonitwy , niestety w trójkę bo Gajka jako seniorka juz sie na takie szaleństwa nie pisze- woli kibicować z boku

Posted

taks napisał(a):
to cała "banda czworga" na lekcjii wychowawczej ( czy widzicie to totalne znudzenie na twarzach ;))
Najbardziej znudzona jest Gajka, reszta jako tako ;), choć jakby nieco przysypiali :).

Stupek nabrał masy mięśniowej czy przytył troszkę? Bo jakiś taki jakby okrąglejszy mi się wydaje. Ale wygląda pięknie. I ta sierść błyszcząca... Czym g karmisz?
A jak charakterek? Zmienia mu się jeszcze?