Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z wrażenia nie wiem, co powiedzieć:crazyeye: gdyby nie ten sam pychol i uszy to powiedziałabym że to niemożliwe.
On jest ślicznisty, wielkie dzięki, jesteście naprawdę WIELKIE:loveu::loveu::loveu:

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Pax, ma się coraz lepiej. Dla mnie osobiście największym sukcesem jest to, że zostaje sam w domu na 4/5 godzin i nic nie niszczy, nie szczeka, zachowuje się bardzo spokojnie. Wychodzimy z nim na spacer już tylko 3 razy dziennie Bardzo lubi spędzać czas na zewnątrz, ale jest zdecydowanie domowym ( a nawet kanapowym) psiakiem. Je z dużym apetytem, dlatego też ma już 4 kg więcej. Szkolenie przebiega bardzo dobrze, nie będziemy kłamać, że wszystko mu wychodzi ale umiejętności Pax'a nie odbiegają od umiejętności pozostałych psów. Bardzo chętnie się bawi, ale nie lubi gumowych zabawek (chyba ich specyficzny zapach mu przeszkadza ) Jest naprawdę wspaniałym psem i mamy nadzieje, że szybko znajdzie kochający dom. Reszta ogłoszeń już niedługo. Dzisiaj jedziemy z Pax'em na dłuższy spacer, żeby trochę poćwiczył na długiej smyczy( jeżeli pogoda na to pozwoli). Zrobimy jakieś zdjęcia i wstawimy wieczorem.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

a.piurek napisał(a):
Co u chłopaka, stęskniłam sie za jego cudnym widokiem
Dziś bawił się z dogiem niemieckim! Szkoda, że Alicja nie zarejestrowała tego na filmie :(