Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli trzeba to od września na sunię będę wpłacać 15 zł. miesięcznie. Wiem, że to niewiele, ale może będą inne deklaracje i uzbiera się. Gdyby nie Majka z Koszalina, która od roku rozrabia u mnie, to wzięłabym bidę na tymczas, ale Majka jest przeszkodą nie do obejścia.

Posted

malawaszka napisał(a):
CC jesteś pewna, że to sunia??!! bo na filmiku zdaje się wołacie/wołają Haśko i zrozumiałam jakby to był chłopak :crazyeye:

A mnie się wydaje, że wołają "Kaśka":evil_lol:

Posted

Mój Maksior niestety nie toleruje obcych samców, dlatego mogę przyjąć tylko suczkę. Jest jeszcze opcja, że ktoś kto ma sunię na tymczasie przekaże ją mnie, a wtedy Haśko mógłby pojechać na miejsce tej suni.

Posted

[quote name='maksiorek']Mój Maksior niestety nie toleruje obcych samców, dlatego mogę przyjąć tylko suczkę. Jest jeszcze opcja, że ktoś kto ma sunię na tymczasie przekaże ją mnie, a wtedy Haśko mógłby pojechać na miejsce tej suni.

żeby to było takie proste - tymczasów teraz jak na lekarstwo :shake: może zdarzy się kolejny cud i ktoś jednak będzie chciał pójść na taką zamianę... musimy pokombinować...

jak już wiemy, że to Haśko to on tam jest juz bardzo długo - mam jego zdjęcia z datą z 2005 roku, a pewnie już wtedy był tam od jakiegoś czasu - wtedy mi się nie udało do niego dotrzeć bo mur był nie do przebicia... mam nadzieję, że uda się tym razem zabrać tego biedaka - on pewnie dlatego tak sobie radzi na tym oknie i dachu bo możliwe, że tam oślepł i znał teren jak jeszcze widział... to taki moje przypuszczenia

i na dachu

Posted

maksiorek napisał(a):
P s i a k o ś ć, rzeczywiście patowa sytuacja, ale ciągle mam nadzieję, że znajdzie się jakaś sunia na wymianę ze sznupkiem. A wiadomo jak dawno Haśko był kastrowany?

na to info musimy poczekać na CoolCaty

Posted

Ponieważ i tak nic się nie dzieje na wątku,bo trzeba czekać,więc chyba nikogo nie urazi pytanie nie apropos sznupka.
Cioteczki sznupkowe napiszcie czym strzyżecie swoich ulubieńców.Ja w zeszłym roku kupiłem chińskie g... za ok 100zł ,które okazało się jednorazowe.Swoją Rowentą (przeznaczoną dla ludzi) ostrzygłem połowę Rolfika.Czy jest coś przystępne cenowo,co pozwoli na kilkakrotne strzyżenie szorstkiej sierści olbrzyma?