AMIGA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A ja nie mam dźwięku w kompieeeeeeeeeeeeee :placz: Quote
sybil Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jeśli trzeba to od września na sunię będę wpłacać 15 zł. miesięcznie. Wiem, że to niewiele, ale może będą inne deklaracje i uzbiera się. Gdyby nie Majka z Koszalina, która od roku rozrabia u mnie, to wzięłabym bidę na tymczas, ale Majka jest przeszkodą nie do obejścia. Quote
sybil Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 malawaszka napisał(a):CC jesteś pewna, że to sunia??!! bo na filmiku zdaje się wołacie/wołają Haśko i zrozumiałam jakby to był chłopak :crazyeye: A mnie się wydaje, że wołają "Kaśka":evil_lol: Quote
CoolCaty Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ja niczego już nie jestem pewna. Opiekunka powiedziała mi, że to suczka, ale fakt sama nie sprawdziłam. Jutro rano będziemy wiedziec na 100%. Quote
madziamn Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 dzwieku nie mam wiec co do imienia sie nie wypowiem ale czy ta sunia ma 10 lat bo ona lepiej radzi sobie ze skakaniem niż moja Dusia mająca niecałe 7 lat. Quote
AMIGA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 To samo sobie własnie pomyślałam, że mimo tego, że nie widzi, to radzi sobie z przeskakiwaniem na ten dach super Quote
zerduszko Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Malawaszka - masz jakies ogłoszenia na wzór? Chciałam zrobić choc wyróżnione allegro przed wyjazdem. Quote
malawaszka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 zerduszko kochana nic nie mam - dziś miałam taki dzień kosmiczny, że nie dałam rady no a teraz to poczekać trzeba na info czy to panienka czy chłopak jednak Quote
zerduszko Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dobra, to zebirajcie informacje... i kasę :razz: poogłaszam, jak wrócę. Quote
malawaszka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 no to klops - wiedziałam, że za bardzo się ucieszyłam:placz: Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ale co jak bedzie wykastorwny to nie moze jechac? Quote
maksiorek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Mój Maksior niestety nie toleruje obcych samców, dlatego mogę przyjąć tylko suczkę. Jest jeszcze opcja, że ktoś kto ma sunię na tymczasie przekaże ją mnie, a wtedy Haśko mógłby pojechać na miejsce tej suni. Quote
malawaszka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='maksiorek']Mój Maksior niestety nie toleruje obcych samców, dlatego mogę przyjąć tylko suczkę. Jest jeszcze opcja, że ktoś kto ma sunię na tymczasie przekaże ją mnie, a wtedy Haśko mógłby pojechać na miejsce tej suni. żeby to było takie proste - tymczasów teraz jak na lekarstwo :shake: może zdarzy się kolejny cud i ktoś jednak będzie chciał pójść na taką zamianę... musimy pokombinować... jak już wiemy, że to Haśko to on tam jest juz bardzo długo - mam jego zdjęcia z datą z 2005 roku, a pewnie już wtedy był tam od jakiegoś czasu - wtedy mi się nie udało do niego dotrzeć bo mur był nie do przebicia... mam nadzieję, że uda się tym razem zabrać tego biedaka - on pewnie dlatego tak sobie radzi na tym oknie i dachu bo możliwe, że tam oślepł i znał teren jak jeszcze widział... to taki moje przypuszczenia i na dachu Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 a w hoteliku nie macie zadnej suni? zeby wyslac do DT a jego dac do hoteliku? Quote
malawaszka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 GoskaGoska napisał(a):a w hoteliku nie macie zadnej suni? zeby wyslac do DT a jego dac do hoteliku? nie - teraz do hotelu ma jechać samiec duży, same chłopy akurat Quote
maksiorek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 P s i a k o ś ć, rzeczywiście patowa sytuacja, ale ciągle mam nadzieję, że znajdzie się jakaś sunia na wymianę ze sznupkiem. A wiadomo jak dawno Haśko był kastrowany? Quote
malawaszka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 maksiorek napisał(a):P s i a k o ś ć, rzeczywiście patowa sytuacja, ale ciągle mam nadzieję, że znajdzie się jakaś sunia na wymianę ze sznupkiem. A wiadomo jak dawno Haśko był kastrowany? na to info musimy poczekać na CoolCaty Quote
sybil Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Czy nikt nie chce dorzucić deklaracji miesięcznej na hotel dla sznupcia? Quote
madziamn Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 no ja kurcze nie mogę bo stałego dochodu nie mam:placz: Quote
jurmar98 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Śledzę wątek ,ale na razie nic nie deklaruję,bo nie wiadomo jaka jest możliwość wyciągnięcia psiaka ze schronu. Quote
malawaszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 musimy się uzbroić w cierpliwość - ja mam pewien plan, ale no tak ze dwa tygodnie potrzebuję - dlatego nic nie piszę żeby znowu się nie schrzaniło Quote
AMIGA Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 To ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, chociaż mnie skręca z ciekawości :-o Quote
jurmar98 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ponieważ i tak nic się nie dzieje na wątku,bo trzeba czekać,więc chyba nikogo nie urazi pytanie nie apropos sznupka. Cioteczki sznupkowe napiszcie czym strzyżecie swoich ulubieńców.Ja w zeszłym roku kupiłem chińskie g... za ok 100zł ,które okazało się jednorazowe.Swoją Rowentą (przeznaczoną dla ludzi) ostrzygłem połowę Rolfika.Czy jest coś przystępne cenowo,co pozwoli na kilkakrotne strzyżenie szorstkiej sierści olbrzyma? Quote
Recommended Posts