Grosziwo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 malawaszka napisał(a):małoooooo :diabloti: Bo wiesz - reszta się czaji :cool1::cool1::cool1: Quote
malawaszka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Grosziwo napisał(a):Bo wiesz - reszta się czaji :cool1::cool1::cool1: ale na co? :crazyeye: na Bezyka??!! to nie czaić się - nie trzeba - brać, kochać!!!!! :diabloti: Quote
polciuaa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ja również kciukasy zaciskam!:kciuki: :razz: Quote
Asior Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Grosziwo napisał(a):To już sześć :lol::lol::lol: co sześć :crazyeye:??? Quote
Grosziwo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Asior napisał(a):co sześć :crazyeye:??? To taki żart , wcześniej malawaszka pisała, że nikt nie trzyma kciuków za Beżyka, liczę więc ilu pisze że trzyma, trzy osoby wieć sześć kciuków :p Oczywiście jest ich dużo, dużo więcej ! Quote
malawaszka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Grosziwo napisał(a):To taki żart , wcześniej malawaszka pisała, że nikt nie trzyma kciuków za Beżyka, liczę więc ilu pisze że trzyma, trzy osoby wieć sześć kciuków :p Oczywiście jest ich dużo, dużo więcej ! o dwa więcej - bo jeszcze moje - a reszta ma w nosie Bezyka :obrazic: Quote
Grosziwo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 malawaszka napisał(a):o dwa więcej - bo jeszcze moje - a reszta ma w nosie Bezyka :obrazic: Twoje i missieek to te DUŻO, DUŻO WIĘCEJ :loveu: Quote
bahlsa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 moje też zaciśnięte :thumbs: moooocno.... (malawaszka robiłam Kleksikowi ogłoszenia, teraz jak odnawiam podłączam nowe zdjęcia) Quote
kanna Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 malawaszka napisał(a):o dwa więcej - bo jeszcze moje - a reszta ma w nosie Bezyka :obrazic: no ja przepraszam :mad: a moje dwa!!!:razz: Quote
Grosziwo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 i to mi się podoba - super mnożenie trzymanych kciukasów :multi::multi::multi: Quote
kanna Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Grosziwo napisał(a):i to mi się podoba - super mnożenie trzymanych kciukasów :multi::multi::multi: czy mogę dodać kciuki moich psów ? byłoby tego sporo... Quote
malawaszka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 NO!!!!! i to rozumiem!!!!! :bigok: Quote
Grosziwo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 kanna napisał(a):czy mogę dodać kciuki moich psów ? byłoby tego sporo... Pewnie:evil_lol: to ja dodam jeszcze dwanaście: mojej suni, kotki i kocurka:evil_lol: Quote
Grosziwo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 malawaszka napisał(a):NO!!!!! i to rozumiem!!!!! :bigok: Beżyk ma mnóstwo kciukasów. We wtorek wszystkie posinieją od trzymania :lol::lol::lol: Quote
kanna Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Grosziwo napisał(a):Pewnie:evil_lol: to ja dodam jeszcze dwanaście: mojej suni, kotki i kocurka:evil_lol: no a jeśli policzyć kciuk na każdej łapie... toż to cała armia Kciuków..... ( moje dwa + pięć psów = e....policzcie sami :thinkerg: ) Quote
Grosziwo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 kanna napisał(a):no a jeśli policzyć kciuk na każdej łapie... toż to cała armia Kciuków..... ( moje dwa + pięć psów = e....policzcie sami :thinkerg: ) To będzie :hmmmm:....duuuużooo :evil_lol: Quote
polciuaa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 a kciuki papug też się liczą?:evil_lol: to u mnie będą moje,mojego psa,dwóch kotów i papugi.:evil_lol: Quote
Grosziwo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 nie, tu już trzeba kogoś z doktoratem z matematyki :shake: Fajnie ,że tyle osób zagląda do Beżyka :loveu:a malawaszka tak się smuciła :lol: Quote
kanna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Grosziwo napisał(a):nie, tu już trzeba kogoś z doktoratem z matematyki :shake: Fajnie ,że tyle osób zagląda do Beżyka :loveu:a malawaszka tak się smuciła :lol: bardziej potrzeba filozofa :crazyeye: a dla nas psychiatry :evil_lol:.... Quote
gibon301 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 to ja włączam też moje psy - czyli 8 kciuków można doliczyć! Quote
malawaszka Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 poczekajcie dopiszę do rozliczenia :evil_lol: Quote
kanna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 malawaszka napisał(a):poczekajcie dopiszę do rozliczenia :evil_lol: wydaje mi się, że jesteś jedyną osobą, która się w tym nie pogubi....:evil_lol: Obieżyk...ty nam się jutro dobrze składaj..:mad: Quote
Grosziwo Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 kanna napisał(a):wydaje mi się, że jesteś jedyną osobą, która się w tym nie pogubi....:evil_lol: Obieżyk...ty nam się jutro dobrze składaj..:mad: Święte słowa - tylko malawaszka takie rozliczenia ogarnia,:user::hmmmm::comp26::hmmmm::user::sweetCyb: Ja oczywiście bym się pogubiła, zakalapućtała, zabybłała i :niewiem::Help_2::help1::comp26::wallbash::flaming: No Beżyczku kochany będzie z ciebie super macho - ciacho :happy1: Quote
Recommended Posts