Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weronka izolowana - bez obaw ;) aczkolwiek łatwo nei jest bo przec cieczkę pobudzone wszystkie psy - miomo tego, że samce pokastrowane oprócz Beża, Suki w większośc już wysterylizowane, ale nie wszystkie - towarzystwo aż kipi ...

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Grosziwo']:diabloti:straszna ciotka missieek , dła szlaban Beżowi na spotkania z narzeczoną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

ponoć izolacja milość potęguje....platoniczną;)

Posted

[quote name='malawaszka']prrrrrrr ściągnijcie wodze fantazji bo wykraczecie coś :mad: :lol:[/QUOTE]

Oki , już nic nie mówię ! :evil_lol: Ale to taki fajny wątek - tzn. wątek naszego włoczkija, który okazał się wielkim macho :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']prrrrrrr ściągnijcie wodze fantazji bo wykraczecie coś :mad: :lol:[/quote]

no cóż...prrrr wodze fantazji....:oops: to już nawet miłość :iloveyou:platoniczna źle widziana..:nonono2::flaming:

Posted

[quote name='Grosziwo']Oki , już nic nie mówię ! :evil_lol: Ale to taki fajny wątek - tzn. wątek naszego włoczkija, który okazał się wielkim macho :diabloti:[/quote]

macho - i to z blizną!!!!! to dopiero twardziel :loveu:

[quote name='kanna']no cóż...prrrr wodze fantazji....:oops: to już nawet miłość :iloveyou:platoniczna źle widziana..:nonono2::flaming:[/quote]

no! :evil_lol:

[quote name='Therion']Najbardzie nowy dom Beżykowi potrzebny.[/quote]

święte słowa!!!! czy ktoś może zrobić Bezykowi allegro? bo ja już z przerażeniem patrzę na mój rachunek jaki będę musiała zapłacić za wrzesień :placz: a miesiąc się jeszcze nie skończył :shake:

a Beż jutro jedzie na kontrolę - gips już zeżarł z miłości cały, czuje się świetnie, szaleje jak młody bóg :lol:

Posted

zaczne od tego ze potrzebny dom staly lub mniej zapsiony DT
lapke trzeba rehabilitowac, masowac, zginac

mozna naswietlac, mozna kurowac przez plywanie - ale to nierealne u mnie

wet zadowolony z efektu, troche inaczej juz uklada lapke
wszystkie metale z lokcia do wyciagniecia dopiero po 5-6 miesiacach

Posted

malawaszka napisał(a):
w górę Bezyku!!!!!!!! czy ktoś "z polotem" może napisać tekst dla Beża? :modla: ogłoszeniowy :modla: trzeba mu szukać domu pilnie!!!!

ło matko..idę szukać...bom bez polotu:oops:

Posted

Ja to totalne beztalencie literacko- poetycko- pisate jestem :niewiem:
Taka "nie czytata, nie pisata ":diabloti:
Ale wiem, ze talentów w tym kierunku na dogo nie brakuje więc i tekst dla chłopaka ktoś napisze , na pewno :loveu: