Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cieszę się, że Beżyk 'w normie'!
chyba spotkałyśmy się w Skawinie...tak mi się po Beżyku wydawało, ale ja byłam lekko przerażona więc wszystko do mnie z opóźnieniem docierało...
nosówka została wykluczona (ale to na 70% daje pewność podobno), babeszioza też, bardzo podniesione leukocyty (świadczące o dużej infekcji), poza tym reszta +/- ok. a dzisiaj stał się chyba cud, w 6 dniu podawania antybiotyku, nagle rano nie ma gorączki:multi::multi:i zresztą widać, że jest ok, bo ona wcześniej nie dawała sobie nic zrobić (jakiś uraz z dzieciństwa, podejrzewam że ktoś jej straszną krzywdę wyrządził), przez okres choroby jak nie ten pies-jakby czuła, że musi dać sobie pomóc, nie było najmniejszego problemu z badaniem czy zastrzykami, a dziś nie ma szans żeby jej antybiotyk podać...rzuca się jak postrzelona, więc widać że już ok! choć dalej słaba, ale to nic dziwnego! w końcu mój szalony pies wrócił do świata żywych :loveu:

Posted

przepraszam!! wiem, szok nie do końca usprawiedliwa, ale mogę jeszcze tylko powiedzieć, że wcześniej nigdy misieek nie spotkałam osobiście...
mam nadzieję, że zostanie mi jednak wybaczone;)

Posted

kanna napisał(a):
ale się "cukiereczki" adorujecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Obieżyk zdrowiej:loveu:

bo wśród tych wszystkich kłótni na dogo trzeba też czasem odetchnąć i pocukrować :loveu::eviltong:

Posted

Doda_ napisał(a):
echh.. biedny pies:shake:
jak ludzie moga tak normalnie stac i patrzec???? JAK MOGA???
Moge zrobic bazarek tylko kto zajmie sie finansami?

Oni byli zdezorientowani. Wezwali SM, która przyjechała, powiedziała że wezwie weta i pojechała. A potem przyjechał hycel od Pałki i pewnie by mu psa oddali, bo ludzie generalnie nie wiedzą co w takich sytuacjach robić. Było kilku przechodniów, którzy bardzo przejęli się psem i chwała im za to!

Poszedł przelew na Beżyka; niestety tyle ile mogłam, a nie tyle ile bym chciała :shake:

Posted

Doda_ napisał(a):
echh.. biedny pies:shake:
jak ludzie moga tak normalnie stac i patrzec???? JAK MOGA???
Moge zrobic bazarek tylko kto zajmie sie finansami?

ja się mogę tym zająć, albo mogą być wpłaty bezpośrednio do missieek i Ona będzie podawała czy wpłynęło

Posted

NO! przynajmniej jedna porządna :Rose:

teraz biorę się za porobienie ogłoszeń temu panu:
http://www.dogomania.pl/forum/f1160/malutki-lysy-terierek-z-olkusza-help-potrzebne-ogloszenia-142919/index2.html#post12960509

potem tej pani:
http://www.dogomania.pl/forum/f1160/google-page-rankingeguska-duza-suka-z-olkusza-prosi-o-ogloszenia-142970/index2.html#post12960479

a potem zrobię bazarek z Twojego pudła :loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie wiem, który to już raz powtarzam (stara jestem to i pamięć nie ta) ale nie mogę wyjść z podziwu jak Ty to wszystko potrafisz ogarnąć (ogłoszenia, bazarki ,itp.).
Fajne te psiunki dla których robisz ogłoszenia, szczególnie cudna jest ta pręgowana dziewczynka.

Posted

gibon301 napisał(a):
ja też trzymam kciuki za Beżyka!! nieustająco!!!!

Widzisz malawaszko niedowiarku :crazyeye:, już są cztery ciągle trzymane kciuki , aż granatowieją :thumbs::thumbs::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: