Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
kolejny pusty wątek - bo pies już u missieek to nie potrzebuje pomocy... nie zapominajcie że on jest tam jednym z ponad 25 psów...

nie taki pusty tylko trudno pisać byle co :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
kolejny pusty wątek - bo pies już u missieek to nie potrzebuje pomocy... nie zapominajcie że on jest tam jednym z ponad 25 psów...

I ja też tu jestem codziennie i to kilka razy. Nie znam missieek ale musi być super osobą !

Posted

gibon301 napisał(a):
sam nie jest! ja zaglądam codziennie.a jak on się czuje? co z łapkami?

łapka będzie diagnozowana w przyszłym tygodniu - potrzebny na początek rtg

Grosziwo napisał(a):
I ja też tu jestem codziennie i to kilka razy. Nie znam missieek ale musi być super osobą !

jest :p

Posted

no bo widzisz jak to jest... jak już pies jest u missieek to zainteresowanie nim drastycznie spada - bezpieczny to mozna zapomnieć... Wy jesteście i za to jestem ogromnie wdzięczna, ale nie ma reszty... osób, które powinny pomóc znaleźć dom dla Bezyka - to nie jest super śliczny pies, ani młody - i co? kolejny, który zostanie na lata u missieek - takich już jest kilka...

Posted

ja tutaj zaglądam i o beżyku nie zapominam - naprawdę, mój osobisty pies został wczoraj zdiagnozowany, że ma nosówkę i jestem załamana :placz:
jak tylko będzie lepiej to obiecuję, że będę się częściej udzilać - mogę też zrobić mu plakat, ale to na pewno nie dziś i nie jutro...przykro mi

Posted

dzięki!
ma 2,5 roku ale od środy nie ma poprawy :placz:
cały czas myślę pozytywnie ale cholernie to ciężkie.
tymbardziej, że boję się czy jest dobrze leczona, czy nic nie zostanie przeoczone etc (mam bardze złe doświdczenia z weterynarzami i stąd moje obawy)
przepraszam Beżyku za to odejście od tematu - mam nadzieję, że mi wybaczysz!

Posted

wet do którego teraz chodzimy to inny (nie ten od złych doświadczeń), ponoć bardzo dobry i takie tez wrażenie sprawia. byłam dziś u drugiego weta (na sanockiej), i nie podważył opini pierwszego. objawy są dziwne, ale ponoć wskazujące na nosówkę :-(. a ja się nie znam i dlatego zaczynam panikować