Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grosziwo napisał(a):
Witaj Beżuniu kochany, dziś wszyscy zalatani i tylko ciotka Iwona o tobie pamięta :loveu:
Mam nadzieję, że łapka dobrzeje !

i co ? będziemy się licytować:eviltong::evil_lol::diabloti:....poprosimy o nowe "dobre " wieści Obieżykowe......

Posted

[quote name='missieek']bezyk odnalazl swoja milosc, Weronke
juz nic go nie boli
pilnuje swojej panienki

a to amancik - dziadziuś zakochał się w babulince :loveu::loveu::loveu:

a to Weronka:
http://www.dogomania.pl/forum/f1160/stara-jak-swiat-chora-babcia-z-wyrokiem-z-olkusza-szuka-domu-142999/

tak wyglądała jak ją mama missieek wzięła z Olkusza

i teraz:

nie dziwne, że chłopak się zakochał :loveu:

Posted

kanna napisał(a):
szukamy domu dla parki;)

Gdybym miała warunki to nie jeden psiak i kot znalazł by u mnie dom. Niestety:-( mieszkam w bloku, na dziewiątym piętrze, pracuję w innym mieście (nie ma mnie po dziewięć, dziesięć godzin) i tylko dlatego, że mieszkam z 78 letnią mamą (musi raz dziennie pod moją nieobecność wyprowadzić moją sunię na spacer) mam w domu psa i dwa koty (cała trójka z odzysku, tzn. z ulicy). A oprócz tego w chwili obecnej "szaleję" żeby znależć dom dla piątki kociąt , które powiła dzika kotka w pracy.
Beżyku i Weronko trzymam kciuki za wspólny domek dla was dwojga :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
na taki cud nawet nie ma co liczyć - żeby chociaż jedno z nich znalazło dobry dom to już będzie sukces - wiemy wszyscy jak mało ludzi chce adoptowac starszego psa :-(

wierzymy w cuda....:cool3:

Posted

taaak taakk Wercia miała okropne wyniki krwi jak przyjechała - wątroba masakra... a teraz? wyniki ksiazkowe! i co? i lalunia cieczkę dostała! chyba specjalnie dla Beża!!!! i teraz kłopot jest upilnować kawalera :mad: