malawaszka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 straszny ten drugi obraz :cry: i wielkimi krokami zbliża się sezon dla ludzi wakacyjny dla zwierząt...... :( Quote
Alaa Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Przepiekny reportaz - i Wy DZIEWCZYNY - wspaniale takie - alem sie poplakala, dziekuje Wam za wszystko, co robicie Quote
staralur Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 waszka -wakacje..strach pomyśleć. Psy do schronisk na wczasy to jeden ból,ale wyrzucanie psów na szosie, przywiazywanie do drzew :cry: Quote
tajdzi Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 no i tak jak podejrzewałam: ryczłam przez cały program Dziewczyny!! Jesteście kochane!!! I ukłony dla Katcherinas, której nie było, a też odegrała ważną rolę! Quote
anilla Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 poryczałam się - jesteście wspaniałe - zazdroszczę wam siły, wytrwałości i tych ogromnych serduch- Gaja miała szczęście w nieszczęściu!!!! Quote
Katcherine Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 A ja tylko napisze- ze jak pysia sie samą siebie usłysząła w tv...poleciała pod telewizor i chciała sie sama pocieszyc...teraz samej siebie szuka.... Oto godna córka mamy....chce pomóc nieszczesliwemu szczeniaczkowi. Quote
Szantina Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Śledziłam losy Gajki i maluszków od samego początku ale to co zobaczyłam i usłyszałam...tego nie da się opisać. Dziewczyny - naprawdę jesteście WIELKIE i WSPANIAŁE. Quote
malawaszka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Katcherine']A ja tylko napisze- ze jak pysia sie samą siebie usłysząła w tv...poleciała pod telewizor i chciała sie sama pocieszyc...teraz samej siebie szuka.... Oto godna córka mamy....chce pomóc nieszczesliwemu szczeniaczkowi.[/quote] :klacz: :roflt: kochana dziewczynka :angel: a uszka jakie ma śliczniaste - chyba będą wstawały za jakiś czas nie? :D Quote
Camara Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Dziewczyny...jesteście wspaniałe... :klacz: :iloveyou: :buzi: Gaja wzruszająca, a malutka :angel: choc strasznie pyskaty :wink: Ale reportaż naprawdę rewelacyjny. Bardzo profesjonalnie podeszli do tematu (co rzadko zdarza się w naszej TV). I dyskusja w studio także rzeczowa! Pozdrawiam! Quote
Kasiek Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Bosze, pomimo ze znam ta historie juz na pamiec i nic mnie w niej nie zaskoczy to i tak ryczałam jak wariatka :) a jak zobaczyłam tą reklamówkę....porażająca, ale jaka prawdziwa.... Quote
Kasiek Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 [quote name='justynam']Cześć, Obejrzałam właśnie w TVP reportaż o Gai i znalazlam Wasze forum. Czy Gaja nadal jest w klinice SGGW? Czy czegoś potrzebuje? Może mogłabym w czymś pomóc. pozdrawiam Justyna[/quote] Gaja jest na SGGW. Na razie pieniazki sa, Kasia cały czas sie nia opiekuje, przyszla jej opiekunka tez Gaje odwiedza. Potzrebujemy ciepłych mysli, no i domku dla ostatniego dzieciatka Gaji - Pysi (ale o tym w osobnym topicu) Quote
malawaszka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='justynam']Cześć, Obejrzałam właśnie w TVP reportaż o Gai i znalazlam Wasze forum. Czy Gaja nadal jest w klinice SGGW? Czy czegoś potrzebuje? Może mogłabym w czymś pomóc. pozdrawiam Justyna[/quote] :angel: to działa dziewczyny!!!!!! :multi: teraz Gajunia najbardziej potrzebuje najwspanialszego domku na świecie!!!! Quote
avii Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Justynko>>mogłabyś :D wpłać co nieco na Gaję :P Dziewczyny :thumbs: :modla: --- całą rodzinę posadziłam przed TV i moja sunia też oglądała :P Tylko strasznie się rozkrzyczała jak usłyszała Pysię :o Za kim Pysia tak płakała :lol: :lol: :lol: Dzielny maluszek . Quote
Mantis Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Mój telewizor odmówił współpracy :motz: Może ktoś nagrał reportaż? :roll: i mógłby udostepnić :help1: Bardzo bym chciała Gajeczkę i Pysiulę zobaczyć :roll: Quote
coztego Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Kasiek']Bosze, pomimo ze znam ta historie juz na pamiec i nic mnie w niej nie zaskoczy to i tak ryczałam jak wariatka :) [/quote] U mnie też jeden wielki płacz w domu ;) A Kreska mało nie zwariowała na końcu, jak malutka zaczęła poszczekiwać ;) [quote]a jak zobaczyłam tą reklamówkę....porażająca, ale jaka prawdziwa....[/quote] Obawiam się tylko, że takie "reklamówki" porażają nie tych, których porazić powinny... :roll: Quote
Paulina87 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Ja też oglądałam program. Z ledwością powstrzymywałam łzy chociaż o Gaji czytałam już tutaj. A te jej maluszku naprawde rozkoszne. Quote
kociabanda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Oczywiście oglądałam i okropnie się wzruszyłam. I ja też powtórzę: DZIEWCZYNY - JESTEŚCIE WIELKIE !!! :iloveyou: Naprawdę, chce się żyć po obejrzeniu tego reportażu (zresztą wystarczy tylko poczytać forum i ma się takie same odczucia). A Gajunia jest teraz gwiazdą i robi prawdziwą furorę. :lol: Najważniejsze, że rana się goi i wraca jej chęć do życia. A z Pysi słodziak - jestem pewna, że teraz będziecie przebierać w kandydatach na pańcie i pańciów. :lol: Quote
azzie5 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 reportaż wspaniały :klacz: Wielkie brawa, to, co zostało pokazane, naprawdę zrobiło wrażenie Jesteście wspaniałe :angel: (chyba o tym wiecie? :wink: ) Quote
doddy Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Ja powiem Wam szczerze, że się poryczałam... Moim zdaniem to był bardzo sensowny reportaż jakie nieczęsto możemy oglądać w telewizji... Bardzo dziekuje Pani Pawłowskiej (reporterce), za taki montaż. Ja się trzęsę cała i bardzo mnie wzruszył ten program. Noc już mam nie przespaną. Quote
wi_wa Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Bardzo poruszający reportaż. Uważa, że się powinno pokazywać lub pisać na takie tematy. Może taki potwór , ktory to zrobil Gaji coś zrozumie. Pozdrowienia dla wszystkich ratowniczek Gaji i maluchow. Quote
ewelinabuck Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 ogladalam i....... mi sie lzy cisnely w oczach a mama z bratem ....... plakali jak diabli , przydalo by sie wiecej takich reportazy bo zapewne ogladaja je nie tylko milosnicy zwierzat ale takrze ci ktorzy zamierzaja swojego psa porzucic :( Quote
Kasiek Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 [quote name='Kasiek'] Na razie pieniazki sa [/quote] Okazało sie ze nie mam pojecia o cenach zabiegów weterynaryjnych....:oops: pienizakow zabralismy troche ale jak na takiel eczenie moze okzaz sie za mało... Gaja cały czas na SGGW poddawana jest roznym zabiegom... Quote
Viktorija Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Dziewczyny, gratulacje !!! Wypadło naprawdę wspaniale! Żadnych sztucznych min, niepotrzebnego stresu przezd kamerą. Pełen profesjonalizm :D Jestescie wielkie!!! Sunia też pięknie pozowała i wypadła wspaniale!!! Moja suńka strasznie zaczęla wariować kiedy płakała mała, ale najbardziej, kiedy były piski psa z filmiku dotyczącego zosatwiania spów w lesie. Az skakała na drzwi balkonowe i beigała w kółko po pokoju. Uspokoić jej nie mogłam....:( Zapomniałam dodoać, zę też ryczłam jak bóbr, mimo ze znam cała historię od poczatku... Jak my ryczałyśmy, to chyba dużo nowych ludzi nam sie tu pojawi :), na 100% do jakiejś nowej grupy to trafi :) Szeregi rosną ! :fadein: Quote
deszczowa Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 uhhh, ciężkie przeżycie jak na mnie...kolejny raz przeżywam tę historię na nowo :cry: Jestem bardzo szczęśliwa, że ta sprawa została potraktowana pwoaznie, rzeczowo i poruszająco... Dziękuję Pani Redaktor raz jeszcze :angel: ps. Mój Bari chyba poznał Pysię, bo się wspinał na telewizor :lol: ale jak pokazali ten spot o wyrzucaniu psa, usiadł smutno przed telewizorem....on tezs kiedyś został wyrzucony :cry: Quote
Recommended Posts