lilith27 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 red byłam w schronisku raz wówczas mamcia była na obserwacji nic o niej nie wiedzieli jeszcze podejrzewam, że mamcia nie przeszła zabiegu nie mam czasu na razie jeździć do schroniska mam dwie suczki jeszcze na działce dzikuski nieadopcyjne (co dziennie z Ewą jesteśmy u nich) nadto jestem przed ezgaminem i muszę się uczyć Quote
Asia_Klero Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 mogę jedynie podniesc:shake::shake::shake: Quote
Marcik Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Zapisuję sobie wątek. Postaram się porobić dziś kilka ogłoszeń włącznie z allegro. Zdublowanie nie zaszkodzi. Więcej chwilowo nie dam rady - do środy TONĘ w koszmarnych egzaminach i przeprowadzce. Lilith, kiedy jest ostateczny termin, do którego trzeba małemu znaleźć jeśli nie dom, to nowe lokum? edit: -nowe allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=728583809 -kilka działów na kupiepsa.pl -kilka działów na gumtree Quote
lilith27 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 właśnie ogłoszenia są najbardziej potrzebne najbardziej chyba zależy mi na metrze dziękuję wszystkim za odzew Marcik na pewno nie wcześniej niż do 10 września pozdrawiamy Quote
anhata Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Hurraaaaa...od miesiąca probowalam wejsc na dogo...udało mi sie wejśc dopiero dzisiaj...jakas paranoja normalna.....zeby ZALOGOWAC SIE NIE MOZNA BYLO???? do tej pory NIE WIEM CZEMU....teraz probuje i od...jESTEM... songus bardzo fajny piesek...znamy sie osobiscie....ZARLOK straszny :)....gruba kuleczka.....wiec malutki do gory!...mam nadzieje ze juz sie skonczyly problemy moje z zalogowaniem...i ze uda mi sie zrobic watek dla suniek :/..... Quote
Majaa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 lilith27 napisał(a):majaa a co to za suczka w radomiu gdzieś jest? Nie w Radomiu, ale w sumie niedaleko (30 km), bo w Starachowicach. Sunia została wyrzucona ok. 3,5 - 4 tygodni temu ze ślepym wówczas miotem pod "miastem cudów", czyli Wąchockiem Quote
anhata Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 nie wiem...ale ja sie nadal zastanawiam skad tacy ludzie sie biora?! songus do gory! pokaz swoja mordke innym i brzuszek klebuszek :) Quote
lilith27 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Majaa napisał(a):Nie w Radomiu, ale w sumie niedaleko (30 km), bo w Starachowicach. Sunia została wyrzucona ok. 3,5 - 4 tygodni temu ze ślepym wówczas miotem pod "miastem cudów", czyli Wąchockiem i co z tą suńką? Quote
anhata Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 czy ktos wie co slychac u mamy mamusi songusia ?? Quote
lilith27 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 oj chyba nikt Aniu załóż watek dziewczynom Quote
anhata Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 tak tak zakladam watek...lilith prosze o zdjecia ich...nie wiem tylko czy na dogo czy na [email protected]..... ps: lilith zadzwonilam od razu do Marcik Quote
lilith27 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 załóż watek daj link w wolnej chwili wrzucę zdjęcia dziękuję, że zadzwoniłaś pozdrawiamy idę na spacer potem spać Quote
Majaa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 lilith27 napisał(a):i co z tą suńką? Jest na DT (nienajlepszym jakościowo, jeśli chodzi o warunki) Jutro szczepimy dzieciaki i robimy zdjęcia - co dalej się okaże ............ :roll: Quote
lilith27 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 songuś właśnie pojechał do nowego domu będzie mieszkał w warszawie w kamienicy i będzie spał na płytkach identycznych jak w dt Quote
Monday Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No Lilith, uniknęłaś oddania go do schronu :multi: Teraz tylko mamusia została...nie wiesz co z nią? Quote
lilith27 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 nie wiem Monday planuje już po 10 września pojechać do niej 10 września mam egzamin poetm na spokojnie zrobi się plakat i ogłoszenia songo już jest na miejscu w drodze spał trochę płakał teraz zwiedza mieszkanie podobno cieszy się i ogonek mało się nie urwie Quote
red Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ale fajnie, a z jakiego ogłoszenia zgłosili się ci ludzie? Quote
lilith27 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 z allegro się zgłosili smutno mi bez niego a on podobno ogonkiem tam macha Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 odrazu poczul, ze to jego dom.. taki juz na zawsze ;) Quote
Monday Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 nie zapominajmy też o jego mamusi, która siedzi w schronie... ona nie ma nawet imienia... Quote
lilith27 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 nazwę ją roboczo lady znajomy brata adoptował suczkę od bezdomnych z dworca z warszawy suczkę ................staffordkę wyrosła na przemiłą panienkę miała takie oczy jak matka songa suczka ta nazywa się własnie lady matka songa przebywa na kwarantannie box 16 gdyby ktoś był akurat w schronisku Quote
Recommended Posts