Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom!! To nic nie kosztuje, a tak wiele można zdziałać :-)

Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu:

10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol:

Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.

Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p

Posted

lady na żywo jest bardzo fajną istotką
troszkę wystraszoną i na początku szczeka, ale potem nawet potrafi się połasić i ognkiem machać, poprzytulać się i okazać radość

namawiam na spacer z sunią wszystkie radomskie ciotki
jeśli dam radę, ja jutro się do niej wybiorę

pozdrawiam

Posted

POMOCY!!!
potrzebujemy pilnie transportu w poniedzial;ek za OPLATA.....Kiki moze umrzec!!!!! czeka ja bardzo trudna operacja....w Radomiu juz nikt nie pomoze :((((

Posted

anhata napisał(a):
POMOCY!!!
potrzebujemy pilnie transportu w poniedzial;ek za OPLATA.....Kiki moze umrzec!!!!! czeka ja bardzo trudna operacja....w Radomiu juz nikt nie pomoze :((((

Anhata co się dzieje?Gdzie trzeba zawieść Kiki?

Posted

Lilith już chyba pytałam ale nadal nie wiem, w jakim wieku jest Lady bo potrzebuje tej informacji do ogłoszeń, bez niej np. na cafeanimal nie wiem co wpisać bo tam wiek jest wymagany.

Posted

Mam prośbę wielką..............
Czy można dodać w ogłoszeniu, że Lady znajduje się w boxie 16 na kwarantannie?

Dostałam info, iż czesto się zdarza, że do schroniska dzwonią ludzie, którzy chcą danego pieska, ale nie mogą wytłumaczyć konkretnie który to. Psiaki na dogo i w necie często mają inne imiona, niż w schronisku. Telefon stacjonarny w ogłoszeniu to telefon schroniskowy. Moja jest komórka.

Na razie nie mogę forsować ręki prawej. Ale jeśli dobrze pójdzie i pogoda pozwoli, to planuję w weekend jechać do suczki.

ps. na razie nikt nie dzwonił do mnie o Lady:shake:

ps. Lady też będzie na stronce schroniskowej niedługo.

pozdrawiam

Posted

Szkoda że nikt nie dzwoni, ale jakiś zastój ostatnio niestety:shake: Ja w ogłoszeniach Lilith podaję tylko tel do Ciebie bo co do tego schroniskowego to nigdy nie ma pewności czy ktoś odbierze.

Posted

lilith27 napisał(a):
Mam prośbę wielką..............
Czy można dodać w ogłoszeniu, że Lady znajduje się w boxie 16 na kwarantannie?

hmmm...a nie lepiej podać numer telefonu np. do ciebie?