lilith27 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 już wysłałam pw do jenny19 pytałam też doddy na pw o możliwość ogłoszenia suni na stronce Quote
Jenny19 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 No to melduje się na wątku;) Postaram się jeszcze dzisiaj Lady ogłosić. Quote
lilith27 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 ojeju dziękuję za odpowiedź tak szybko Quote
agnieszka24 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom!! To nic nie kosztuje, a tak wiele można zdziałać :-) Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu: 10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol: Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p Quote
Jenny19 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Półkrwi amstaff -ka wyrzucona jak śmieć z auta Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Półkrwi amstaff -ka wyrzucona jak śmieć z auta / Psy > Amstaffy - Radom Półkrwi amstaff -ka wyrzucona jak śmieć z auta | Amstaffy, Pit bulle - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Półkrwi amstaff -ka wyrzucona jak śmieć z auta Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Lady Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Półkrwi amstaff -ka wyrzucona jak śmieć z auta : Ogłoszenie w Dwukropek.pl Lady (24086) - Zwierzaki - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się ogłoszenia drobne > ojej.pl Animalia.pl :: Ogłoszenia :: amstaff suczka czarny z białymi znaczen Radom ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Zwierzaki Warszawa Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Półkrwi amstaff -ka wyrzucona jak śmieć z auta - Radom - Wolontariat Półkrwi amstaff -ka wyrzucona jak śmieć z auta - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Quote
lilith27 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 lady na żywo jest bardzo fajną istotką troszkę wystraszoną i na początku szczeka, ale potem nawet potrafi się połasić i ognkiem machać, poprzytulać się i okazać radość namawiam na spacer z sunią wszystkie radomskie ciotki jeśli dam radę, ja jutro się do niej wybiorę pozdrawiam Quote
lilith27 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 niestety w schronisku byłam o 19.00 dopiero bardzo zmęczona po dzisiejszych łapankach nieodwiedziłam lady bardzo proszę o odwiedzanie suńki na wątku pozdrawiam Quote
anhata Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Lady kochana sunio w gore!!! pokaz sie innym :) szkoda ze nie moge Cie odwiedzic w schronie Quote
tula Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Lilith w jakim wieku jest Lady, bo ja też jej robię ogłoszenia, a przydałoby sie to wpisywać. Quote
agaga21 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 następne allegro za 2 dni będzie wyróżnione dzięki monday Quote
Monday Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 agaga, nieważne dzięki komu ;), najważniejsze, żeby to wyróżnienie zadziałało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agaga21 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 półkrwi amstaff -ka wyrzucona jak śmieć z auta (761391587) - Aukcje internetowe Allegro wyróżnione allegro dla lady miniaturka zmieni się w ciągu kilku godzin (pomyliłam się i wstawiłam inne zdjęcie.jest już zmienione ale zwykle to trwa kilka godzin zanim w aukcji też się inne wyświetli) Quote
anhata Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 POMOCY!!! potrzebujemy pilnie transportu w poniedzial;ek za OPLATA.....Kiki moze umrzec!!!!! czeka ja bardzo trudna operacja....w Radomiu juz nikt nie pomoze :(((( Quote
bullterrierka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 anhata napisał(a):POMOCY!!! potrzebujemy pilnie transportu w poniedzial;ek za OPLATA.....Kiki moze umrzec!!!!! czeka ja bardzo trudna operacja....w Radomiu juz nikt nie pomoze :(((( Anhata co się dzieje?Gdzie trzeba zawieść Kiki? Quote
anhata Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Juz zaraz napisze wszystko o Kiki na jej watku...jest poprostu masakra. Tyle pracy, czasu, cierpliwosci itd itd....i moze sie nic nie udac Quote
lilith27 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 .................................... Quote
tula Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Lilith już chyba pytałam ale nadal nie wiem, w jakim wieku jest Lady bo potrzebuje tej informacji do ogłoszeń, bez niej np. na cafeanimal nie wiem co wpisać bo tam wiek jest wymagany. Quote
lilith27 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 nie mam pojęcia ale wygląda na młodą może 2 latka (ale strzelam raczej) Quote
lilith27 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Mam prośbę wielką.............. Czy można dodać w ogłoszeniu, że Lady znajduje się w boxie 16 na kwarantannie? Dostałam info, iż czesto się zdarza, że do schroniska dzwonią ludzie, którzy chcą danego pieska, ale nie mogą wytłumaczyć konkretnie który to. Psiaki na dogo i w necie często mają inne imiona, niż w schronisku. Telefon stacjonarny w ogłoszeniu to telefon schroniskowy. Moja jest komórka. Na razie nie mogę forsować ręki prawej. Ale jeśli dobrze pójdzie i pogoda pozwoli, to planuję w weekend jechać do suczki. ps. na razie nikt nie dzwonił do mnie o Lady:shake: ps. Lady też będzie na stronce schroniskowej niedługo. pozdrawiam Quote
tula Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Szkoda że nikt nie dzwoni, ale jakiś zastój ostatnio niestety:shake: Ja w ogłoszeniach Lilith podaję tylko tel do Ciebie bo co do tego schroniskowego to nigdy nie ma pewności czy ktoś odbierze. Quote
agaga21 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 lilith27 napisał(a):Mam prośbę wielką.............. Czy można dodać w ogłoszeniu, że Lady znajduje się w boxie 16 na kwarantannie? hmmm...a nie lepiej podać numer telefonu np. do ciebie? Quote
lilith27 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 W ogłoszeniu jest do mnie ten gsm to mój tylko, że jeśli jest tel. do schronu winny być informacje o tym gdzie suńka jest oczywiście może być też tylko mój Quote
Recommended Posts