baster i lusi Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Monday napisał(a):jest u Kasi? To dobrze bo napisałam jej coś w stylu ogłoszenia przez wiadomość prywatną na fb......nie mam optymistycznych myśli :( Pamiętaj nadzieja umiera ostatnia.Kurka wodna gdzie ona może być. Quote
monika083 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 a czy wlasciciele w jakis sposob jej szukaja? Macie mozliwosc porozklejac jakies ogloszenia? Przeszukuje codziennie net,w pierwszej chwili myslalam ,ze to ona(po lewej stronie)..dwa lata i takie cycuchy..pewnie juz ze dwa razy miala male...masakra http://www.paluch.org.pl/index.php?do=animals&what=2&posted2=1&kategoria2=PIES&podkategoria2=-----&plec2=1&waga2=-----&data2_dzien=--&data2_miesiac=--&data2_rok=--&datak2_dzien=--&datak2_miesiac=--&datak2_rok=--&od_lat=&do_lat=&idz= Quote
Monday Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 też przeszukiwałam "palucha" ale problem w tym, że o tym że Lady uciekła dowiedzieliśmy się po dwóch tygodniach :( Quote
Recommended Posts