agaga21 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 śliczne te jej kłapouszki:loveu: trzeba by ją jakoś wypromować. Quote
red Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Naprawdę sunia wygląda ładnie, czy jest wysterylizowana? Trzeba domku zacząć szukać.... Quote
lilith27 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 nie pytałam pracownika na początku potem byli jacys ludzie w środku w budynku a Kamilowi się śpieszyło planuję i tak zadzwonić w poniedziałek pozdrawiamy edit: przejrzałam stare fotki suńki poprawił się jej wygląd na prawdę nie ma tych burych plam na dupci no i jak zauważyłam, nie drapała się czyli koniec z pchłami takie mam wrażenie, że ona chyba ma tam opiekuna w schronisku być może to tylko wrażenie..... Quote
anhata Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Songa wszedzie pelno :)))))) hehehehe ..pewnie tez urosl :) ciekawe czy bedzie wiekszy od matki... i czy nadal ma tak duuzy apetyt ??? chlopak mial szczescie ze trafil na Ciebie Madziu !!! mamusia tez znajdzie dom..dobrze ze nie przejawia odruchow agresjii..... Quote
lilith27 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Lady zdaje się na prawdę fajna na wejście szczeka troszkę, ale potem już jest wszystko ekstra Quote
anhata Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ciekawe jaki bedzie Songo jak urosnie ???????? chodzi o wyglad Quote
lilith27 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 rozmawiałm z panią obserwatorką ze schroniska Lady jest grzeczna wobec pracowników oceniana jest pozytywnie jako przyjazna sunia raczej jednak nie powinna trafić do domu z innymi zwierzakami dlatego tez sunia jest sama w boksie Lady juz przeszła sterylkę i jest zaszczepiona myslę, że można ją śmiało ogłaszać tel do schronu 048 384 77 73 tel do mnie 0 502 660 178 Lady jest na kwarantannie box 16 pozdrawiamy Quote
bullterrierka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 byłam wczoraj ale było póżno i nie wyszłam z Lady na spacerek:shake: Quote
lilith27 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 co sie odwlecze to nie uciecze Quote
tula Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Lilith jak już masz więcej info o Lady to jak możesz napisz jej jakiś tekścik do ogłoszeń, bo mi to średnio wychodzi. Quote
lilith27 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Oto Lady............. Oto Księżniczka pół krwi ....................swym żebraczym życiem doświadczona................. Oto Dama za kratami............................schroniskowym życiem przerażona............. Oto suka śpiąca ongiś na chodniku .................niczym śmieć z auta wyrzucona.......... Historię Lady napisał.....jak zwykle.....okrutny człowiek. Kiedy stała się zwykłym ciężarem ze względu na swoją ciążę, po prostu postanowiono się jej pozbyć. Wyrzucona, zapomniana, przez dłuższy okres błąkała się po osiedlu. Lady snuła się z małym oseskiem i szczekała na ludzi w obronie synka, bo tylko on jeden się uchował. Obecnie Lady przebywa w schronisku. Suczka jest dość łagodna, tylko troszkę wystraszona, kuli ogon i na gwałtowne ruchy szczeka. W drugim kontakcie jest jednak bardzo przyjazna do człowieka. Wobec pracowników schroniska jest bardzo grzeczna. Lady nie powinna trafić jednak do domu gdzie są inne zwierzęta. Pół krwi Staffordka nie do końca się dogaduje z innymi zwierzętami. Lady to piękna suczka o przepięknej budowie. Jej atutem są też wspaniałe, wielkie, nietoperzowe uszy. Obecnie Lady jest zaszczepiona. Przeszła także zabieg sterylizacji. Quote
lilith27 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 ................................... Quote
Kajusza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Przepraszam za offa - ale proszę o pomoc w szukaniu domu dla Saby!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/wesola-saba-szuka-domu-136105/ z góry dziękuje!! Quote
lilith27 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 saby w cale nie widać na zdjęciach Lady na pierwszą Quote
agaga21 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 zrobiłam lady allegro: [url=http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=751181317]półkrwi amstaff -ka wyrzucona jak śmieć z auta (751181317) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.[/url] Quote
lilith27 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: ile tam zdjęć..........i stare i nowe dziękujemy Quote
lilith27 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 ............................................. Quote
agaga21 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='anhata']a kto robi ogloszenia ???[/quote] Jenny19 trzeba poprosić.jak znajdzie chwilkę to na pewno ogłosi sunię. Quote
Recommended Posts